פורסם 2005 בינואר 2820 שנים I-I-N Vs. I-A-AiPod-Intel-Nvidia Vs. Iriver-AMD-ATIשאלות נטולות פיתרון חד משמעי.
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים רדיו+מיקרופון במכשיר MP3 זה חיסרון של הIPOD.הוא גם יקר.אומרים שהוא יפה יותר :\.אבל כך או כך העוצמת שמע שלו גבוהה יותר.
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים לדדעתי אפילו הZEN TOUCH מתעלה על האייפןד מבחינת אפשרויות.. ויש לו שלט נורמלי(שבא בנפרד)
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים ואיי.. מה זה הסקרים ההזויים האלו ?!? קודם מה יותר טוב AMD או INTEL ועכשיו זה ?!?!?וחוץ מזה, איזה APPLE ? IPOD ? IPOD PHOTO ? איזה IRIVER ? H320 ? H120 ? FLASH ? או אולי IPOD SHUFFL E????APPLE IPOD יותר טוב למי שלא מבין במחשבים, ורוצה נגן שפשוט עובד בלי בעיות ויש שליטה טובה (דרך ה ITUNES)...IRIVER H3XX טוב לכל השאר....ולגבי העיצוב זה כבר עניין של טעם, למרות שלפי דעתי IPOD יותר טוב..
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים למי שיש תקציב אין ספק ה-IRIVER יותר טוב...הIRIVER 320 עולה בדיוק כמו הIPOD 4 (הדגם המקביל אבל לא ציבעוני) והIRIVER צבעוני ומכיל הרבה יותר פונקציות .עיצוב זה עניין של טעם , אני אישית יותר אוהב את העיצוב של הIRIVER .החסרון היחידי של הIRIVER לעומת הIPOD זה שהIRIVER זה חתיכת בלוק בכיס .וזה אני מאמין יפתר עם הזמן .
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים אתם שוכחים אבל שעם הIPOD אפשר להשיג בחורות ועם הIRIVER לא!? מה נסגר איתכם אנשיםאולי אני היחיד ששפוי פה?!
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים אולי זה בגלל שיש לך חוש הומור של פיתה?ודרך אגב אם תעשה חיפוש תוודע לזה שעם IPOD באמת אפשר להשיג בחורות ועם הIRIVER לא
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים iRiverיותר אפשריות , בטריה טובה יותר,איכות שמיעה נהדרתברגע שיהיו לך אוזניות שיכלו לנצל את האיכות הטובה יותר של האייריבר המגבר שלו לא יספיק. של האייפוד - כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.