עבור לתוכן

iRiver H320 או H340?

Featured Replies

פורסם

היי

אבא שלי קנה לי בחול נגן MP3:

iRiver H340 שזה 40 גיגה

אבל הביקורות על זה הרבה יותר גרועות מH320 שזה 20 גיגה ואני אפילו את זה לא אמלא...

אבא שלי קנה לי את ה40 בפחות כסף ממה שעולה בארץ ה20

כך שאם אני אמכור את זה בארץ - יהיה לי מספיק כסף אפילו לשני נגנים בארץ של 20 גיגה

האם כדאי לי למכור את ה40 ולקנות במקום זה 20?

פורסם

ברוך הבא לפורום

:hi:

כדאי לך לנסות למכור, כי 40GB זה באמת מוגזם (לדעתי) ובכסף הזה תקנה לך אחד יותר קטן ואת השאר תשמור.

ואחי, תשנה כותרת למשהו נורמלי

פורסם
  • מחבר

אממ אחי

בכמה כדאי למכור? כמה זה עולה בארץ?

פורסם

יש לך את האתר של היבואנים בארץ :IRIVER.ARCADIA.CO.IL ושם נראה לי הוא עולה בסביבות ה3000משהו.. ולמה לך למכור אותו ? אבא שלך קנה אז קנה ! תעשה בו שימוש טוב

פורסם
  • מחבר

יש לך את האתר של היבואנים בארץ :IRIVER.ARCADIA.CO.IL ושם נראה לי הוא עולה בסביבות ה3000משהו.. ולמה לך למכור אותו ? אבא שלך קנה אז קנה ! תעשה בו שימוש טוב

אבל לא עדיף נגן עם ביקורות יותר טובות? וגם אני לא צריך 40 גיגה.. גם אני לא אמלא 20...

פורסם

זה באמת מוגזם 40G

קנה לך משהו נורמלי,

תוכל לשדרג כרטיס מסך בכסף של החרא הזה...

פורסם

היי

אבא שלי קנה לי בחול נגן MP3:

iRiver H340 שזה 40 גיגה

אבל הביקורות על זה הרבה יותר גרועות מH320 שזה 20 גיגה ואני אפילו את זה לא אמלא...

אבא שלי קנה לי את ה40 בפחות כסף ממה שעולה בארץ ה20

כך שאם אני אמכור את זה בארץ - יהיה לי מספיק כסף אפילו לשני נגנים בארץ של 20 גיגה

האם כדאי לי למכור את ה40 ולקנות במקום זה 20?

דבר ראשון, מה זה השאלה הזו... כדאי ? אם אתה רוצה תמכור, אם לא, אז לא...

רק תדע שיש יתרון למכשיר שנקנה ארץ מבחינת מימוש אחריות במקרה של בעיות... (מי שיקנה ממך את המכשיר לא יוכל לנצל את האחריות, למרות שאם תתמחר את זה נכון, זה לא אמור להיות בעיה..)

פורסם

שאלה פשוט מפגרת

דבר ראשון אין שום הבדל בין הH320 לH340, מה זה השטויות האלה "קראתי ביקורות שהH320 יותר טוב", מי האדיוט שיעשה ביקורת על כזה דבר הם בדיוק אותו דבר רק שבאחד יש 20 גיגה ולשני 40 גיגה והבדל נוסף שהוא גם יתרון לH340 הוא הבאנדל היותר גדול של הH340.

רק שתידע שזה ממש שטויות ש40 גיגה זה הרבה כי זה ממש ממש לא.

לי יש את הH120 והוא נגמר לי בשנייה ועוד תחשוב שזה הרדיסק נייד אתה יכול למלות אותו במה שאתה רוצה הלוואי והיה לי H140

החלטה היחידה שאתה צריך לעשות היא האם אתה צריך 40GB ( זה נשמע הרבה אבל זה לא ) וגם אם אתה לא צריך את זה עכשיו ( אני מבטיח לך שתצטרך את זה) אין שוום סיבה שתמכור אותו בשביל להרוויח איזה 400 שקל  עם לא פחות זה פשוט לא שווה את זה, שתתחיל עכשיו להסתבך עם זה במיוחד שאחר כך תתחרט על זה

רק עם היית מחפש נגן אחר הייתי ממליץ לך למכור אותו ואז לקנות משהו אחר בארץ

אבל מה שאתה רוצה לעשות פשוט טמטום..

פורסם
  • מחבר

תפסיקו לזיין לבן אדם את השכל

דבר ראשון אין שום הבדל בין הH320 לH340, מה זה השטויות האלה "קראתי ביקורות שהH320 יותר טוב", מי האדיוט שיעשה ביקורת על כזה דבר הם בדיוק אותו דבר רק שבאחד יש 20 גיגה ולשני 40 גיגה והבדל נוסף שהוא גם יתרון לH340 הוא הבאנדל היותר גדול של הH340.

רק שתידע שזה ממש שטויות ש40 גיגה זה הרבה כי זה ממש ממש לא.

לי יש את הH120 והוא נגמר לי בשנייה ועוד תחשוב שזה הרדיסק נייד אתה יכול למלות אותו במה שאתה רוצה הלוואי והיה לי H140

החלטה היחידה שאתה צריך לעשות היא האם אתה צריך 40GB ( זה נשמע הרבה אבל זה לא ) וגם אם אתה לא צריך עכשיו אין שוום סיבה שתמכור אותו בשביל להרוויח איזה 400 שקל עם לא פחות זה פשוט לא שווה את זה, שתתחיל עכשיו להסתבך עם זה במיוחד שאחר כך תתחרט על זה

רק עם היית מחפש נגן אחר הייתי ממליץ לך למכור אותו ואז לקנות משהו אחר בארץ

אבל מה שאתה רוצה לעשות פשוט טמטום..

שמע ביקורות זה דבר חשוב

ואנשים שקנו את זה רשמו שהקלות שימוש, ניידות, עמידות והזמן שהבטריה מחזיקה מעמד הם פחות טובים מה20

ואיך לעזאזל 20 זה לא הרבה כל השירים שיש לי במחשב הם כרגע רק 1.93GB וזה 560 שירים שלדעתי זה די הרבה..

אה ותגיד אתה בטוח שאתה מתכוון למה שיש לי? למה אתה אמרת 120/140 התכוונת 320/340??

פורסם

תחשוב טוב טוב על מה שאמרת

קלות שימוש: מה זה קשור הרי לשניהם יש בדיוק אותו ממשק אתה לא תראה משהו שונה בתוך המכשיר.

זה כמו שתגיד לקחת הרדיסק 80GB של WD ולקחת הרדיסק 120 GB של MAXTOR ולהגיד שבMAXTOR יותר קל להשתמש.

ניידות: ניידות ? אתה שם לב למה שאתה אומר ?

הם נראים בדיוק אבל בדיוק אותו דבר, רק שאולי הH340 גדול יותר במילימטר.. ואם זאת הבעיה שלך אז אתה מוזר.

הבטרייה: זמן הבטרייה של הH320 ושל H340 הוא בדיוק אותו דבר 16 שעות.. זה שאנשים בדקו ומצאו שאולי יש הבדל של אולי אולי חצי שעה בגלל שיש לו HD יותר גדול מה שלא נשמע הגיוני בכלללל.

ובקיצור הH320 והH340 הם בדיוק אותו דבר רק שבH340 יש 40 גיגה ולא 20.

ובקשר לזה שאתה אומר ש 40 גיגה זה הרבה אני לא ציפיתי ממך לשים על זה 40 גיגה שירים, במיוחד לא בH3XX שאפשר לצפות בתמונות וגם בסרטים... וגם שזה HD נייד שאתה יכול לשים בו מה שאתה רוצה ולחסוך במקום במחשב או משהו כזה בקיצור זה ההחלטה שאתה צריך לעשות וזאת ההחלטה היחידה שאתה צריך לעשות.

פורסם

ההבדל היחידי בין ה320 ל340 הוא בדיסק הקשיח ! לאחד יש 20 גיגה ולשני 40 גיגה. איך הם יכולים לקבל ציונים שונים בביקורות ? :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

נו, בסדר, הבאנו.. מה זה משנה...

בכל מקרה, לי יש נגן 5GB, והוא גם אומר שהוא לא צריך את ה 20GB הנוספים.. אני לא רואה בעיה למכור את ה 40 במחיר טוב (אם הוא מצליח), לקנות 20 במקום ולהישאר עם עודף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים