פורסם 2005 בינואר 2820 שנים כאילו כמו שיש נגיד בתערוכות?לי זה נראה נדוש, כי זה נראה כמו פרסום.יותר יפה לדעתי זה סתם דברים שלדעתך יפים... ואני לא מגדיר שמות של חברות בתור יפה.כאילו דברים בלי שם, סתם דברים יפים.
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים רעיון חמוד. נעשה כבר כאן, על ידי מודר מקצועי ורציני (ZapWizard).ואני מניח שקיים בעוד מקומות ברשת.אבל שזה לא יעצור אותך. אתה יכול לשאוב מהקישור כמה רעיונות ולהכין משהו יפה משלך.
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים רעיון חמוד. נעשה כבר כאן, על ידי מודר מקצועי ורציני (ZapWizard). ואני מניח שקיים בעוד מקומות ברשת. אבל שזה לא יעצור אותך. אתה יכול לשאוב מהקישור כמה רעיונות ולהכין משהו יפה משלך. :eek2: מדהים!!! חוץ מהפרונט, זה ממש מדהים, זה נראה כאילו הוא לקח מסור דיסק והדביק עליו ATI אבל חוץ מזה פשוט מדהים. אבל אני עדיין חושב שזה נדוש מה שיכול להיות נחמד זה אם ATI יקנו ממנו את זה באיזה מחיר סימלי
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים כן, זה באמת מדהים. העבודה הזאת נעשתה בהזמנה מיוחדת, תמורת תשלום, לאיזו חברה מסחרית (הוא כותב שם בת'רד, שכחתי כבר). ויש לו עוד כמה כאלה (חפשו ב-Bit-Tech). בקיצור הבחור מקצוען ברמה וגם עושה מזה כסף מידי פעם. בכל אופן... יכול להיות חביב, כל עוד אתה באמת לא הופך את המחשב לסמל ATI ענק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.