עבור לתוכן

צריך עזרה בחיבור הסטריאו למחשב. (כן כן, עשיתי כבר חיפוש.... :)

Featured Replies

פורסם

אומנם שאלה די טריוויאלית שטחנו אותה בפורום, אבל כל המידע שמצאתי כשחיפשתי לא מתאים לסיטואציה שלי.

המצב הוא כזה:

קניתי מחשב עם כרטיס אונבורד. למחשב היו חיבורים של כרטיס קול מאחורה (כרגיל) ועוד 2 חיבורים בצד (יחד עם usb) אני משער שהם למיקרופון/אוזניות. בכל אופן, סאונד יכלתי לשמוע רק אם הייתי מחבר את הרמקולים לחיבור בצד (כנראה מי שהרכיב לי חיפף).

בשלב מסוים נשבר לי מההגברה העלובה של האונבורד וניסיתי לחבר אתו למערכת. הכבלים של הרמקולים שלי מחוברים ביחד עם בננה כדי שיוכלו להכנס דיירקט למחשב (זה הרמקולים המקוריים של הסטריאו). לקחתי כבלים אחרים, חיברתי ל R L של המערכת, חיברתי כבל rca למערכת ולמחשב (לחיבור בצד) והצלחתי לשמוע. אחרי זה ניסיתי לחבר לחיבור שמאחורה (בלי לכבות את המערכת) וקיצרתי את האונבורד.

קניתי creative live 7.1 במקום, התקנתי, והמצב הוא כזה:

החיבורים בצד מן הסתם לא עובדים.

הווליום מאוד חלש (בעיקר בקבצי וידאו, אבל גם המקסימום באודיו הוא חלש)

אני לא מצליח לחבר את הסטריאו למחשב (החיבורים מאחורה לא מגיבים).

את הרמקולים אני מחבר לכניסה הירוקה של הכרטיס, רק שם זה עובד.

בהגדרות שמתי את הכרטיס על 2.1, וזה עדיין לא עוזר לווליום (מיותר לציין שהוא על מקסימום בכל פרמטר)

יכול להיות של 7.1 אין הגברה מובנית?

יכול להיות שאני דביל?

מישהו יכול לעזור לי? :)

פורסם

לא הבנתי, אתה מנסה לחבר את הרמקולים של המערכת סטיראו ישירות לכרטיס מוזיקה במחשב, לא דרך המערכת ? נראה לי שפשוט ההגברה של הכרטיס קול לא מספיקה להם... תחבר את זה דרך המערכת סטיראו עצמה, מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

שוב פעם...

בגלל שאני לא מצליח לחבר את הכרטיס קול למערכת, אני מחבר אותו לרמקולים.

בעבר שחיברתי את הכרטיס קול לרמקולים, ההגברה הייתה הרבה יותר טובה משהיא עם הכרטיס החדש.

המצב הנוכחי הוא כזה, אני מחבר את הרמקולים למערכת, ומשם אני לא מצליח לחבר את המערכת לכרטיס קול, אין סאונד.

פורסם

אתה לא יכול לחבר רמקולים ישירות לכרטיס קול אלא אם זה רמקולים מוגברים ובמקרה שלך זה לא. אתה חייב משהו שיגביר אותם ובמקרה שלך מערכת סטריאו כעיקרון לא הבנתי כל כך את הבעיה שלך אם אתה מחבר כבל PL זכר קטן ליציאה הירוקה במחשב ומהצד השני של הכבל RCA למערכת זה לא עובד לך? אם ככה אז הבעיה היא כנראה במערכת ולא בכרטיס כנראה שאותו יום שחשבת שקיצרת את האונבורד אתה קיצרת את המערכת אני גם לא חושב שאתה יכול לקצר בצורה כזאתי את האונבורד כי החשמל שיוצא מהפי אל הוא ממש חלש והוא בעצם לא יוצא הוא מכניס מתוך המחשב למערכת תסביר קצת יותר במפורט אם אפשר

פורסם

שוב פעם...

בגלל שאני לא מצליח לחבר את הכרטיס קול למערכת, אני מחבר אותו לרמקולים.

בעבר שחיברתי את הכרטיס קול לרמקולים, ההגברה הייתה הרבה יותר טובה משהיא עם הכרטיס החדש.

המצב הנוכחי הוא כזה, אני מחבר את הרמקולים למערכת, ומשם אני לא מצליח לחבר את המערכת לכרטיס קול, אין סאונד.

אני יודע שזה טפשי, אבל לחצת על הכפתור "AUX" במערכת סטריאו ? :-\

פורסם

אני יודע שזה טפשי, אבל לחצת על הכפתור "AUX" במערכת סטריאו ? :-\

חחחחחחחחחחחחחחחח ענק....חחח חיברת את החשמל? חחח הרגת אותי מצחוק אחי

פורסם

אני לא מבין את הבעיה שלך, אצלי המערכת מחוברת למחשב והרמקולים למערכת..

אתה קונה כבל ב15 שקל ומחבר את הרמקולים כרגיל למערכת ואת הכבל ל2 חיבורים במערכת ואת מה שנשאר לכרטיס קול במחשב..

משנה את ההגדרות לaux כמובן מפעיל את המערכת מין הסתם וזהו אמור להיות לך סאונד

פורסם
  • מחבר

אפשר לחבר רמקולים לא מוגברים לכרטיס קול, עבדתי ככה 4 שנים (פשוט מלחימים את הכבלים ל PL קטן)

המערכת על aux.

המערכת תקינה, שאני מעביר לרדיו אני יכול לשמוע דרך הרמקולים, זה משהו במחשב.

אולי לא קיצרתי את הכרטיס, אבל בכל אופן, מאותו רגע ואילך לא היה סאונד במחשב בכלל משום חיבור.

פניתי לפה כי כבר ביצעתי את כל הדברים הסטנדרטים, סורי שאני לא יכול להעלות תמונות...

אם מישהו יכול לתת פה איזשהו הסבר מפורט כיצד לחבר? אני מחבר ככה: מערכת מחוברת לרמקולים רגיל עם כבלים. מהמערכת יוצא rca שמתחבר בצד של הזכר ליציאה הירוקה של המחשב. אין mute על ה Line in או ה aux במחשב, והמערכת על aux. משום מה זה עדיין לא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים