פורסם 2005 בינואר 2820 שנים אם מישהו הביא לך XP מקורי שכבר הותקן על מחשב אחר,לא תוכל להתקין אותו על המחשב שלך (ה CD KEY כבר בשימוש).
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים אם מישהו הביא לך XP מקורי שכבר הותקן על מחשב אחר,לא תוכל להתקין אותו על המחשב שלך (ה CD KEY כבר בשימוש).זה נכון בד"כ אבל לא במקרה שלו כי יש לו VLK
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים לא,הוא טוען שיש לו מקורי,זה לא יעבוד,אם יש לו VLK אז זה לא חוקי.נו אז מה אפשר לעשות?ללכת ולקנות XP PRO או HOME מקורי.
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים הוא טוען שיש לו מקורי אבל הוא גם טוען שלא היה צרוך בהפעלה לאחר ההתקנהבכל מקרה ה PID שלו הוא בסדר ולא מובן לי למה ההתקנה של ה SP2 לא עובדת.TOMMY:אתה מנסה לעשות התקנה דרך WINDOWS UPDATE או מקובץ?VLK=VOLUME LICENSE KEY
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים אם מישהו הביא לך XP מקורי שכבר הותקן על מחשב אחר,לא תוכל להתקין אותו על המחשב שלך (ה CD KEY כבר בשימוש).מה פה לא מובן?או שהדיסק לא עבר אף פעם התקנה על מחשב כלשהו?
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים כבר הסברתי לך איזה גירסה של WINDOWS יש לו אפשר להתקין אותה על כמה מחשבים שרוצים.TOMMY-איך אתה מנסה לעדכן?
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים אתה מנסה לשכנע אותי? אותו? או אותך שיש לו גירסה שרק אנשי הנדסה או טסטרים קיבלו? יש לו גירסה לא חוקית,חבל שינעלו לו את הת'רד.עוד אינפורמציה כאן: http://www.microsoft.com/piracy/activation_volumefaq.mspxהכי פשוט:אתה טוען שזה מקורי? המספר הסידורי לא עובד? תתקשר למייקרוסופט ישראל שיעזרו לך.
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים אתה מנסה לשכנע אותי? אותו? או אותך שיש לו גירסה שרק אנשי הנדסה או טסטרים קיבלו? יש לו גירסה לא חוקית,חבל שינעלו לו את הת'רד. הכי פשוט: אתה טוען שזה מקורי? המספר הסידורי לא עובד? תתקשר למייקרוסופט ישראל שיעזרו לך. בערך חצי מהעולם משתמש בגירסה הזו (בצורה לא חוקית כמובן) Tommy:מן הסתם פה בפורום לא תקבל את התשובות שאתה רוצה אני מציע לך להתחיל לחפש בגוגל או לנסות להתקין מחדש (ופה סיימתי את תפקידי בת'רד הכל כך לא חוקי הזה)
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים מחבר טוב אני מקבל דיסק מקורי של ווינדוס היום...שקרנים החברה הזאתמצטער על כל הזבלאבל לצערי צריך לעשות פורמט עכשיו לא?
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים ממש לא.. תחפש בגוגל איך מחליפים את ה WINDOWS KEY אחרי ההתקנה... אפשר לעשות את זה בלי בעיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.