עבור לתוכן

ביקורת שלי על creative zen touch mp3

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני חודש וחצי בערך את creative zen touch ואחרי חודש וחצי החלטתי לכתוב ביקורת...... :- :hi:

קודם כול זה המכשיר:

http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274

ביקורת: המכשיר שקיבלתי הוא הדגם של 20 ג'גה,המכשיר הגיע בארזיה יפה (הרחבה בהמשך).המכשיר נראה יותר גדול מאשר שהוא באמת והוא די נוח לשימוש למרות שיש קטנים ממנו ויש גדולים ממנו.

האיכות של המכשיר מדהימה ועלה על הרבה מכשירים שאני מכיר ,משך הבטריות שלו על השמעה רצופה עומד על 24 שעות שזה המון שכך רוב המכשירים לא עוברים את ה-16 שעות .האוזניות שמגיעות עם המכשיר בינוניות ולא מאפשרות להגיע לאיכות של המכשיר.

המכשיר לא תומך בעברית (ואפילו אין את האותיות הפוך)!!!!!!!!!!!!!! שזאת בעיה לחלק מהאנשים

הדבר היחודי של המכשיר הוא שיש לו את משטח המגע שלו שהוא נושא בפני עצמו ..יש שאוהבים ויש שלא....

אפשר לעשות במכשיר תיקיות של אלבומים ורצועות השמעה ...

כמו כן אפשר לסדר את השירים לפי: זמרים,תאריך יציאה,סגנון מוזיקה,והשירים שנשמעו הכי הרבה.

המכשיר בא עם נרתיק שחור יפה עם קליפס מאחורה לשים על המכנס ונוח לסוע על אופניים או משהו ....

המכשירים תומך בעידכונים אבל עדין לא יצא עידכון לעברית :pissed:

האריזה של המכשיר:

נגן 20 ג'יגה

נרתיק

דיסק התקנה

כבל usb לחיבור המכשיר

מטען לחשמל

מטען למחשב

חוברת הוראות

אוזניות

זהו זאת הביקורת שלי על הנגן...

מה אתם חושבים על הנגן עצמו

???????????????

ומה אתם חושבים על הביקות???????????

פורסם

ביקורת קצת קצרה, ואם אתה יכול להביא תמונות אני בטוח שזה יוסיף הרבה

דבר שני, בקשר למשטח מגע-הדבר הזה עובד חלק ולא קורה מדי פעם שהוא מתקשה לקלוט תנועות?

לדעתי זה מקור רציני לתקלות

ובקשר לתוכנה-חייבים להתקין אותה כדי שיהיה אפשר להעביר קבצים לנגן? אי אפשר לחבר את זה למחשב ולראות את זה ישר כדיסק קשיח?

פורסם
  • מחבר

צריך דיסק התקנה

פורסם

זה ממש מעאפן שצריך את התוכנה והסיבה העיקרית שבגללה אני לא קונה את המכשיר. זה הורס את כל הרעיון של הארדיסק נייד אם אתה צריך ללכת עם דיסק ההתקנה עליך בנוסף.

פורסם

אם בגלל זה אתה לא קונה את הנגן אתה ממש לא חכם ! אתה רק מתקין את התוכנה והיא הופכת לחלק מהEXPLORER ואתה לא צריך אותה יותר !

פורסם

אם בגלל זה אתה לא קונה את הנגן אתה ממש לא חכם ! אתה רק מתקין את התוכנה והיא הופכת לחלק מהEXPLORER ואתה לא צריך אותה יותר !

התגובות שלך לא חכמות.. זה הכל עניין של צורך.. שהרי אם הוא צריך להשתמש בנגן הזה בתור דיסק נייד בשביל להעביר דברים בנוסף למוזיקה, ממחשבים אחרים, אז הרי זה בעייתי ביותר... בין אם הוא צריך להתקין את התוכנה על כל מחשב שהוא רוצה ובין לזה שלא תמיד זה אפשרי (חוות מחשבים, מקומות בלי הרשאות, חברים שלא רוצים להתקין חרא על המחשב וכו')....

אז זה עניין של צורך... אני אישית, אם אני קונה נגן של 20 או 40 GB הייתי מצפה שאני יוכל להשתמש בו בלי בעייה בלי תוכנה (כמו IRIVER וכו')..

פורסם

קרייטיב אמרו שבעדכון הקרוב אפשר יהיה להשתמש בו גם כדיסק נייד בלי דרייברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים