עבור לתוכן

בעיה ב3D MARK

Featured Replies

פורסם

אני מפרסם הודעה בשביל חבר:

שלום , יש לי כרטיס מסך 9800 pro 128 באמצע הרצה של סרידימקס 5 נתקעה לי התוכנה עם הודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס מסך או משהו כזה ...... יש איזשהם פילטרים שאני צריך להוריד על מנת שזה יעבוד לי חלק ?

פורסם

התוכנה אמורה לעבוד עם כל הפילטים (למרות שהתוצאה לא תיהיה בשמים) אבל היא המורה להגיע עד הסוף בכל מיקרה.

פורסם

איזה דריברים ?

יכול להיות שהכרטיס תקול ...

פורסם

אם זה רק ב3DMARK, כדאי להסיר אותה ולהתקין מחדש.

אם זה גם במשחקים ותוכנות BENCHMARK אחרות, רוב הסיכויים שהכרטיס נדפק, כי התוכנה רצה בלי בעיות גם על 5200 וכרטיסים חלשים אחרים עד סוף הבדיקה.

למרות שלא הייתי ישר רץ להחליף, שינסה להסיר לגמרי את הדרייברים שיש לו עכשיו, לאתחל ואז להתקין דרייבר שוב.

פורסם

אני מי שהוא פרסם את המודעה בשבילו , תודה אופק

קודם כל אני רוצה להגיד שפירמטי ביום חמישי ואחרי הפירמוט זה קרה.......

ניסיתי לשים 3 סוגי דריברים של אומגה ....... 3.5.51 3.9.79 (עם אני לא טועה) ו- 3.9.76 (לא עשיתי אוברקלוק).

לפני כל דריבר הסרתי תקודם והרצתי driver cleaner ואז התקנתי תדריביר החדש .....

יש לי 9800 pro כמו שצויין לפני ...... וכל פעם שאני מריץ סרידימרק 5 התוכנה נתקעת לי באמצע ויש הודעת שגיעה עם ההודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס .... שבעצם יש לו 128 זכרון ............

ניסיתי גם לשחק CSS מאז אבל לא הצלחתי כי שום דבר לא זז לי .......... אבל בקוויק 3 הכל זז טוב (אולי בגלל שזה לא צורך הרבה משאבים).

יכול להיות שהכרטיס נדפק לי אחרי הפירמוט ???? או שהדריברים או משהו אחר לא בסדר ?

דרך אגב במנהל ההתקנים אני לא מצליח להתקין משהו שקוראים לו "SM Bus Controller" יכול להיות שזה קשור ???

תודה רבה

פורסם

מישהו יודע ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים