עבור לתוכן

בעיות עם הכרטיס מסך כנראה,של קווים מעצבנים שיוצאים ממודלים ונקודות צבעוניות

Featured Replies

פורסם

תמיד היו לי מדיי פעם אחרי זמן מסויים של שיחוק במשחקים על גרפיקה גבוהה כל מיני ארטיפקטים מעצבנים (קווים בדרך כלל אפורים (ועוד כמה צבעים תלוי בצבע של הטקסטורה),שיוצאים ממודלים במשחק עכשיו זכור לי שהחלפתי בערך פעמיים את אותו הכרטיס מסך ותמיד הבעיות האלה חזרו על עצמן....אז אולי זאתי בעייה של תאימות? או לוח אם? או שיש לי קירור לא מספיק חזק? (4 מאוררים במארז לא מספיק?) הכרטיס הוא ATI Radeon 9500 pro 128mb OEM (אולי הקירור של הכרטיס מסך עצמו חלש מדיי בגלל שהוא oem?),בזמנו החלפתי אותו איזה שלוש פעמים....תמיד זה חזר על עצמו,חוץ מזה הכול פועל בסדר המשחקים זזים מהר,התוצאות ב3dmark תואמות את המפרט של המחשב,סרטים עובדים טוב......מה זה יכול להיות? יש אולי תוכנה מסויימת שיכולה לאתר ממה הבעייה נובעת?

פורסם
  • מחבר

שכחתי גם שחוץ מהקווים האלה שיוצאים מהמודלים לפעמים חלק מהתמונה (נגיד על סלע,או בתפריט של המשחק) מתמלאת בריבועים צבעוניים כאלה ירוקים ואדומים בדרך כלל

פורסם
  • מחבר

זה דיי חשוב לי והתרד עבר כבר דף

פורסם

זה בד"כ מעיד על התחממות יתר...

יש לי את התופעות האלו ב r9800pro ... היה לי OC די עצבני והקרור שהיה לי די כשל... אז עכשיו אפילו עם ZALMAN ZM80D שמקרר אותו עם מאוורר 80ממ עדיין יש לי את הארטיפקטים שאתה מתאר....(וכן, בדקתי התקנה כמה פעמים)...

אם יש עליו קירור פאסיבי תנסה להוסיף מאוורר, זה יועיל המון, ואם הקרור הוא כן עם מאוורר אז תנסה עם מארז פתוח/להוסיף מאוורר שיזרוק אוויר מבחוץ עליו/תחליף לצלעות קרור טובות יותר...

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה....מה שמוזר הוא שהכרטיס שלי לא באוברקלוק ושום דבר אחר במחשב לא(אצל חברים שגם אצלהם כלום לא באוברקלוק אין ארטיפקטים אף פעם)...וכן הוא בא עם מאורר אבל הוא אמור להיות מתוכנן לקרר את הכרטיס מספיק טוב כדי שלא יגיע למצב כזה לא?....לזרוק אוויר מבחוץ זה ממש לא אסטטי כדאי להחליף את המאורר שעליו? או פשוט לשחק עם גרפיקה נמוכה יותר? (הבעייה היא שזה הרבה פחות כיף)..האם יכול להגרם לכרטיס נזק כתוצאה מהחימום הזה? או הארטיפקטים?

פורסם

לא אסתטי? תלוי איך עושים את זה, אבל אני מבין אותך.

אני לא חושב שאם תשחק ברמת פרוט נמוכה יותר זה יעזור... ניסית לשחק עם דלת מארז פתוחה או עם מאוורר נוסף שמכניס אוויר? (רק בשביל הבדיקה). תנסה ותראה אם הבעיה נובעת מהתחממות יתר.

וכן, התחממות יתר מזיקה בסופו של דבר...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי פעם שמתי את המאורר של החדר על העוצמה הכי חזקה ושיחקתי באיזה משחק שהיו לי בו ארטיפקטים על הגרפיקה הכי גבוהה ולא היו לי יותר אבל איך בדיוק אני יוכל לקרר ככה את המחשב בצורה נורמאלית? ולמה רק אצלי זה ככה יש לי חברים אם פחות מואררים מאשר לי יש ומארז יותר צפוף ואין להם שום ארטיפקטים גם בגרפיקה הכי גבוהה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים