עבור לתוכן

אוזניות לבית\מחשב ב~300 שקל.

Featured Replies

פורסם

מה האוזניות הכי טובות שאני יכל להשיג בארץ ב250-300 שקל.

אני לא צריך שיהיו ניידות.

עדיף שיהיו סגורות.

ואם אפשר, אני אשמח לכתובת לחנות בת"א שאני יוכל לשמוע בה כמה דגמים.

יש הצעות?

:)

פורסם

לי יש את הסנהייסר HD457 ואני ממש מרוצה מהם, לך לחנות דיסקים כמו "צליל" ותבקש לשמוע מספר אוזניות בתקציב הזה.. תבחר מה שנשמע לך הכי טוב :)

פורסם
  • מחבר

אפשר כתובת?

בקשר לסנהייסר, יש להם בערך מליון דגמים וכל חנות מוכרת דגמים שונים, זה משגע אותי.

ה490 I נראות לי ממש מש טובות (אני חושב שזה 480 אבל סגורות)- ראיתי אותם ב 240 שקל אבל בחנות באינטרנט (לא מתאים).

פורסם

אם אתה קרוב לרחובות

יש חנות בקניון שנקראת CD 1

קצת יקרים אבל יש דברים נחמדים

ובתל אביב (בשנקין ניראה לי ) יש חנות שקוראים לה קרמבו

המוכר שם יכול להביא כל סנהייזר שתרצה .

וגם בתל אביב שכחתי את השם של הרחוב

יש חנות שניקראת Funky Fish Records הם מוכרים גם סנהייזר ועוד כמה סוגי אוזניות איכותיות

03-525-5255

קרוב לודאי שיש להם את מה שאתה מחפש (ותוכל גם לבדוק אותם בחנות )

פורסם

אני לא מכיר הרבה דגמים של סנהייסר שנכנסים לתקציב שלך, אבל הינה 3 דגמים שהיה לי ניסיון איתם:

ה HD437 נכנסים לתקציב שלך בלי בעיה (250 בחיפה), הצליל שלהם בהחלט נחמד, אבל שווה להוסיף כסף ולקנות את הדגם הבא.

ה HD457 כמו שאמרתי נכנס לתקציב שלך (300 בחיפה), יושב אותו דבר כמו הדגם הקודם, צליל יותר איכותי לפי טעמי.

ה HD477 עוברים את התקציב שלך במעט (400 בחיפה), אני חושב שהוא מפיק צליל יותר היקפי, צליל טוב יותר, אבל לא אהבתי את הישיבה שלו על האוזן לי אישית הוא היה פחות נוח מהדגמים הקודמים.

שלושתם אוזניות איכותיות ונוחות, לכל אחת יתרונות וחסרונות, שלושתם פתוחות, ושלושתם מגיעות עם 3 שנות אחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אם אפשר עוד כתובות לחנויות בת"א כי אני מתכנן ביקור.

כנראה שהדרך היחידה היא לשמוע כל דגם.

ד"א יש לסנהייסר די הרבה דגמים שנכנסים לתקציב שלי, תראה מה מצאתי פה במוסיקה 10

http://www.music10.co.il/shop/index.php?manufacturers_id=12

:P

(ה490 I פשוט נראות מצוין....)

פורסם

תשיג עוד קצת ולך על הגרדו SR-60

אם אתה יכול להגדיל את התקציב לכיוון ה500 אז כבר יש את הגרדו SR-80 שהם באמת הרבה הרבה יותר איכותיות מאשר כל מה שאמרו פה

פורסם
  • מחבר

500 זה ממש מעל התקציב.

ולפי האתר של סנהייסר ה490 הם דרגה מעל ה477 ודרגה מתחת ל497

ה475 הם בכלל בסדרת הסטריט וואר (לבוש רחוב בתרגום חופשי) וקראתי ביקורת שאומרת שהם אוזניות שיותר מתאימות למתחילים.

וה-\477\490 זה בסדרת ההי-פי.

ועדין המחיר הוא 240 שקל ל490 :-\

אבל לא משנה, אני רק צריך כתובות של חנויות בת"א, אני כבר יחליט בעצמי מה הכי מתאים לי.

ד"א

מצאתי את הכתובות של:

Funky Fish Records Yochanan Hasandlar 4 (near Shenkin).

הם מוכרים טקליטים של מוזיקת מועדונים וציוד של DJ'S

וקרמבו זה בשנקין 18.

תודה אינפרנו :xyxthumbs:

(פס2 זה באמת ח**)

פורסם

בבקשה אחשלי

תהנה :D

פורסם
  • מחבר

תשיג עוד קצת ולך על הגרדו SR-60

אם אתה יכול להגדיל את התקציב לכיוון ה500 אז כבר יש את הגרדו SR-80 שהם באמת הרבה הרבה יותר איכותיות מאשר כל מה שאמרו פה

אני מצטער שאני מקפיץ אבל קראתי שתי ביקורות על ה490 ולפי הם האוזניות האלה טובות יותר מהSR60 של גארדו ואחת אפילו אמרה שהם טובות יותר מה SR80 (יכל להיות שהגזימו קצת) אבל שני הביקורות הסכימו שהום טובות יותר מה SR60.

רק רציתי שתדעו.

וביום ראשון אני יתקשר לפאנקי פיש רקורדס ויבקש הצעת מחיר על כל האוזניות, אני ינסה לעדכן אתכם.

אהה ואם אפשר עוד כתובות עם אתם מכירים, תודה :xyxthumbs:

עריכה: הנה עוד ביקורת שדי מהללת אותם http://www.combatsim.com/htm/mar00/sen1.htm#TopOfPage

אבל לפי הביקורת הם עולים 340 שקל :-\

מצד שני... (כן אני מתחיל לחפור יותר מדי הא?..)

http://147.237.72.32/Y_ISHI/Show_MISIM_Page.asp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים