עבור לתוכן

עזרה בקשר להחלפת כרטיס מסך MX440 מ sapphire 9600xt 256

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב שולחני סבבה עם sapphire 9600XT 256DDR נקנה לפני שלושה חודשים ב כ 1300 שקל...

לפני כשבוע קניתי מחשב נייד ואני מעביר את המחשב השולחני שלי לאחותי בת ה- 13, שבעיקרון מתכוונת לשחק SIMS, SIMS 2, וגם GTA...

עכשיו הציעו לי לקנות ממני את הראדון שלי במחיר של 600 שקל, ולהביא לי בנוסף כרטיס מסך של GeForce 4 440 128MB...

אחרי בירור מהיר שלי לא מצאתי כרטיס MX440 של 128MB ובנוסףך אינני יודע את שם החברה אשר יצרה את הכרטיס הנ"ל.

נוכחתי לגלות לפי האתר "זאפ" כי יש רק 64MB, שם לפחות.

השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף עם הבנאדם בכרטיסים ושבנוסף הוא ישלם לי 600 ש"ח, והאם הכרטיס שאני אקבל אחרי זה יכול להריץ משחקים כגון SIMS 2 ו GTA האחרון.

והאם בכלל הוא יחזיק לי לשנה הקרובה כאשר יצאו ככל הנראה משחקים חדשים ומורכבים יותר.

תודה על העזרה, אייל.

פורסם

יש MX440 עם 64 ועם 128 מגה בייט, היצרן ממש לא חשוב זה אולי ישנה קצת את מהירויות השעון ואת סוג הזכרונות אבל שהכרטיס הוא כל כך חלש זה ממש ממש לא משנה

כל כרטיס MX שתקנה יהיה חרא באותה מידה כמו השני

600 שקל ל XT? אתה מוזמן לפנות אלי לפרטי :D ככה מכרתי את ה 9600 הרגיל שהיה לי, לא XT... וכן הכרטיס MX יכול להחזיק את המשחקים שכתבת (GTA האחרון הכוונה לוויס סיטי, באיכות גראפיקה מינימלית לחלוטין), ולא הוא לא יחזיק לשנה הקרובה, כי כל המשחקים שכתבת זה מנועים חלשים של לפני שנתיים, MX440 זה כרטיס חלש בטירוף וכבר לפני שנתיים הוא היה נחשב לצולע...

פורסם

אני מבקש לתקן אותך ואטוס לוקוס

עד לפני כשבועיים היה לי GeForce 4 MX440 64Mb 128 BiT

של אסוס....את שר הטבעות החדש לדוגמא....הוא הריץ ברזולוציה גבוהה כמו גדול

כשהיה וייס סיטי על רזולוציה של 1024 על 768 עם כל הפרטים הכי גבוהים הריץ חלק

הכל תלוי בכרטיס עצמו...כי לחבר שלי יש את אותו כרטיס של ווינפסט שלא מריץ לו כלום בגרוש

פורסם

יש לך דרישות נמוכות ידידי, שום MX440 של שום חברה, ולא משנה מה המהירויות שעון ואיזה זכרונות יש לו, לא יריץ משחקים ברזולוציות טובות כמו שצריך, ואני מדבר על וויס סיטי שזה משחק ישן, אז אל תצפה בכלל להסתכל על משחקים שיצאו בחודשים האחרונים.

כמובן שכל אחד עם פנטיום 3 וכרטיס צולע עם 384 מגה ראם יכול להגיד שמשחקים עובדים, אבל זה לא אומר שהם פועלים כמו שצריך, יש אנשים עם דרישות ממש נמוכות וכרטיסים עמו 9200NP מתאימים להם, MX440 לפי דעתי זה הגזמה, עוד לפני שנה וחצי הוא היה נחשב לכרטיס חלש ביותר.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אומרים שלא שווה לי ללכת על ההצעה ולהשאיר לאחותי את ה 9600 ושהיה לה לבריאות? :)

פורסם

NFSU2-ריצה חלקה עם דרישות גרפיות יחסית גבוהות

LOTR Battle on middle earth- ריצה חלקה עם דרישות בינוניות

פאר קריי -ריצה חלקה ברזולוציה גבוהה עם הרבה פרטים

הכרטיס שלי גם אני לא האמנתי אבל הוא הריץ משחקים כמו גדול עד היום שהחלפתי אותו....[=

ובקשר לפותח הת'רד....דבר איתי אולי אני אוכל להציע לך משהו טוב יותר בתמורה לכרטיס.. :xyxthumbs:

או באייסי 223242 או שתשלח לי הודעה פרטית

פורסם

zniibidl, עד שאני לא אראה את זה בעיניים אין סיכוי בעולם שאני אאמין לזה שכרטיס כל כך חלש יכול להריץ פאר קריי ברזולוציות גבוהות עם הרבה פרטים, כנ"ל NFSUG2.

על ה FX5200 שזה כרטיס במעט מעט טוב יותר, המשחקים האלה צולעים על רמה בינונית (מדובר על מספר כרטיסים ולא על אחד, כנ"ל על ה MX).

בקיצור זה פשוט לא הגיוני הכרטיסים האלה יותר חלשים מכל כרטיס חלש שתקנה היום למשחקים.

Arcanide, אתה מוזמן ללכת על הכרטיס הזה, אבל אני אישית חושב שזה יהיה רעיון ממש גרוע, אם היית הולך שנה אחורה אולי זה היה משתלם לך לטווח הקצר, היום זה לא תופס לשום טווח עתידי.

אם אתה רוצה להרוויח כסף על חשבון אחותך, תקנה לה איזה 9550 או 5600 ותקח את הרווח, אבל לדעתי הרווח ממש לא שווה את ההפסד של הכרטיס שיכול להחזיק לה לטווח ארוך מאוד לסוג משחקים הזה, ובנוסף יסחוב גם משחקים חדשים שיוצאים.

ההודעה נערכה.

פורסם

אם הוא רק היה עדיין מחובר הייתי מביא לך תמונות מסך

הוא פעל מעולה....אני גם הופתעתי...אבל הוא פעל לי בכאלה רמות טובות וגבוהות...

אני חושב ש-MX זה חרא כרטיס...שלא תטעה...אבל אם לא הייתי יודע הייתי אומר שמה שהיה לי זה לא MX

כי הוא פעל הרבה יותר טוב מכל MX אחר שראיתי

פורסם
  • מחבר

בעיקרון זה מה שחשבתי.

עבדתי עד לפני שנה ככה בחנות מחשבים, טכנאי, הייתי בונה רשתות הרכבות וכל מה שקשור.

אבל עזבתי לפני כשנה בשביל ללמוד באוניברסיטה ומאז לא ממש היה לי זמן להתעניין בכל מה שקשור מסביב...

ואני עוד זוכר מהתקופה שעבדתי שזה היה כרטיס צולע, והתפלאתי כאשר האדם שדיברתי איתו אמר לי שהכרטיס מריץ את המשחקים הנ"ל בצורה יחסית טובה מאד.

כמו שאחרים בנוסף דיווחו פה.

לא הייתי סגור על עצמי אז חשבתי להתייעץ עם אנשי הפורום פה שמבינים ומעודכנים יותר ממני..

אך אינני יודע מה אני אעשה

פורסם

zniibidl אז תסביר את עצמך ככה מההתחלה, זה יכול להטעות משתמשים, לך יש סופר כרטיס שיוצר חד פעמית, שום MX שהוא יקנה, גם אם הוא יקנה 10 ויבחר את הטוב ביותר.. לא יגיע לביצועים שהכרטיס שלך מקבל, כי זה מקרה חריג.

בקיצור ערכתי קצת את ההודעה הקודמת שלי, מה שאני ממליץ על המינימום מינימום היום זה רדאון 9550 או ג'יפורס 5600. פחות מזה פשוט לא שווה לא שווה לקנות היום.

הרווח שלך לא יהיה גדול בגלל שהמחיר יד שניה צונח, ואתה צריך לקנות כרטיס אחר במחיר מלא של חנות, אז תשאר עם כמה שקלים בודדים בכיס ותתקע את המחשב עם כרטיס חלש.. זה לא שווה את זה.

תשאר עם ה XT וזהו, למה לאבד כסף על כרטיס כזה? (הוא עולה היום אלף שקל, והמקסימום שתצליח להוציא עליו להערכתי זה 850 שקל וגם זה בלחץ כי היום יד שניה זה לא דבר נמכר).

פורסם

בקשר למחיר של XT חדש ב-KSP עולה 850 חדש לגמרי

פורסם

אוקי אז זה הופך לעוד פחות כידאי ממה שחשבתי, עם 850 חדש אתה לא תצליל למכור אותם ביותר מ650 מזומן (כמו שאמרת 600 שקל + כרטיס עלוב.. זה בערך אותו דבר).

[אני בהחלט צריך לעשות סבב באתרי קניות להתעדכן במחירים ;)]

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם אשר הגיבו ועזרו לי לגבש דעה ולהחליט כי לא כדאי לי להחליף את הכרטיס ומן הראוי שאחותי תהנה ממנו כבר, שיהיה לה לבריאות, ושיחזיק הרבה יותר מ MX.

מי יודע גם כמה ה MX יעבוד ואז אני אצטרך לקנות חדש שיעלה כנראה גם 600 שקל, ולא הרווחתי כלום אז.

יש לי עוד יותר משנה וחצי אחריות על הראדון ויהיה חבל.

תודה לכולם, באמת עזרתם, ואני אשאיר את הכרטיס אצלי.

באמת תודה.

פורסם

יש לך דרישות נמוכות ידידי, שום MX440 של שום חברה, ולא משנה מה המהירויות שעון ואיזה זכרונות יש לו, לא יריץ משחקים ברזולוציות טובות כמו שצריך, ואני מדבר על וויס סיטי שזה משחק ישן, אז אל תצפה בכלל להסתכל על משחקים שיצאו בחודשים האחרונים.

כמובן שכל אחד עם פנטיום 3 וכרטיס צולע עם 384 מגה ראם יכול להגיד שמשחקים עובדים, אבל זה לא אומר שהם פועלים כמו שצריך, יש אנשים עם דרישות ממש נמוכות וכרטיסים עמו 9200NP מתאימים להם, MX440 לפי דעתי זה הגזמה, עוד לפני שנה וחצי הוא היה נחשב לכרטיס חלש ביותר.

לפני כמה שנים שהיה לי את ה GE-FORCE 2 GTS על P3-800 הייתי מריץ VICE CITY חלק על הגדרות מלאות ב 1280X1024... אבל אני לא יודע אך הוא לאומת בMX440... וחוץ מזה ש הMX יכול להיות גם SDRAM וגם DDR אז פותח התרד כדאי שתבדוק...

פורסם

ה MX440 לפי דעתי בכלל לא היו צריכים להכנס לסדרת גיפורס4, הם מעיין המשך של ג'יפורס2 שעד כמה שזכור לי נעצרו ב MX420,

(כדרך אגב ההבדל בין ג'יפורס2 MX400 לבין ג'יפורס4 MX440 הוא הבדל דיי זניח לדעתי).

אני מאמין שה GT שלך יותר חזק מהג'יפורס4 MX440 הפשוט.

(הג'יפורס 4 הם בעצם סדרת TI שנחשבו תקופה ארוכה לכרטיסים חזקים ומוצלחים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים