עבור לתוכן

4015 נקודות ב-3DMARK05 עם 6600GT ,עכשיו זה רשמי !

Featured Replies

פורסם

הלינק לא טוב

פורסם
  • מחבר

איך לא טוב , בדקתי

לאיפה אתה מגיע ?

פורסם

The project id is not valid - please check the URL.

פורסם

אתה צודק-עכשיו זה רשמי :lol:

פורסם
  • מחבר

The project id is not valid - please check the URL.

הם אומרים שהדרייבר לא רשמי , אבל זה ממש לא משנה הרבה אנשים משתמשים גם ב-FIRMWARE (קושחה) לצורבים בגירסה לא רשמית,

פשוט היתה לי בעיית אמינות קטנה עם כמה חברים פה לגבי התוצאה

אני מקווה שגם אחרים יגיעו לתוצאה הזאת עם דרייבר לא "רשמי"

פורסם

מה הקשר?!

הלינק שנתת לא תקף, אין שום בעיה לעלות פרוייקטים עם דרייברים לא רשמיים - none whql.

כל פרוייקט נשמר אצלהם, לא משנה אם הדרייבר רשמי או לא, ואפשר לתת לינק שלו לאנשים אחרים.

ודרך אגב גם בחיפוש הכללי אין שום פרוייקט של 4000~ נק, יש פחות מזה ואז זה מתחיל מ4500~.

הנה פרוייקט אם דרייבר לא רשמי - http://service.futuremark.com/compare?3dm05=521394 ממש לא אכפת להם מזה, עוד דבר אם מנסים לחפש לפי מספר הפרוייקט שנתת בסוף הלינק הוא אומר שהפרוייקט לא נמצא. כך שתבדוק מה באמת העלת.. ::)

פורסם
  • מחבר

מה הקשר?!

הלינק שנתת לא תקף, אין שום בעיה לעלות פרוייקטים עם דרייברים לא רשמיים - none whql.

כל פרוייקט נשמר אצלהם, לא משנה אם הדרייבר רשמי או לא, ואפשר לתת לינק שלו לאנשים אחרים.

ודרך אגב גם בחיפוש הכללי אין שום פרוייקט של 4000~ נק, יש פחות מזה ואז זה מתחיל מ4500~.

הנה פרוייקט אם דרייבר לא רשמי - http://service.futuremark.com/compare?3dm05=521394 ממש לא אכפת להם מזה, עוד דבר אם מנסים לחפש לפי מספר הפרוייקט שנתת בסוף הלינק הוא אומר שהפרוייקט לא נמצא. כך שתבדוק מה באמת העלת..  ::)

אתה צודק , כנראה עשיתי איזה טעות בהרשמה

אבל בכללי , לפחות אי אפשר להאשים אותי "בפיברוק תוצאות " כל העמוד עם הפרטים על החומרה במחשב ,מהירויות שעון וכו' הוא לקח את זה לבד ,ישירות מהמחשב

אגב, מה אתה אומר על התוצאה ?

פורסם

איזה עמוד איזה פרטים? שום לינק שנתת לא תקף.

פורסם

כל כך קשה לעשות תמונת מסך ולעלות אותה? :screwy:

פורסם

אותך לרפי.

YE0202877_a.jpg

פורסם

כל כך קשה לעשות תמונת מסך ולעלות אותה? :screwy:

כל כך קשה לזיף תמונה :screwy: ?

לדעתי צריך להיות חוק בפורום OC שאם מישהו רוצה להציג תוצאה הוא חייב לעשות את זה דרך הORB.

פורסם

^ ^ ^ ^

לא...

פורסם
  • מחבר

מה אני עושה לא נכון ????????????

הוא רושם לי בעמוד למעלה "Project info was updated successfully!"

כל מה שאני עושה לא טוב

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים