עבור לתוכן

בעלי כרטיס מסך9800AIW מבית הרקולס או אותו קירור ושהחליפו לקירור אחר להכנס לכאן.

Featured Replies

פורסם

נהרס לי הכרטיס מסך redeon hercules 9800se aiw לא יודע למה.. השארתי את המחשב דולק בלילה ומאז המחשב פשוט לא עולה [אפילו לא הביוס]. הבעיה היא בכרטיס מסך עצמו ושמתי בינתיים אחד אחר ישן שיש לי. גם כן המסך אולי נהרס במקביל לכ. המסך אבל יש מצב שזה רק הכבל עצמו ואם זה המסך עצמו אז החנות ליד הבית ויש אחריות אז אין בעיה..

בקיצור אני התקשרתי לדובים והסברתי לאדם הנחמד בשירות הלקוחות והוא בירר והסביר לי שאני צריך להחזיר את הכרטיס עם הקירור המקורי משום שללא הקירור היצרן לא יתקן לי אותו וגם כן נאמר שאין להם למכור לי קירור מקורי...

עכשיו אני מוצא עצמי חסר אופציות מלבד לפנות אליכם, חברי הפורום, לעזרה. אני זקוק לקירור מקורי לכרטיס הנ"ל ואשמח אם מישהו ישאיל לי או אף ימכור לי קירור חדש. אני יודע שהמקום המתאים יותר הוא לוח המכירות אך אני בטוח שלא אמצא שם דבר שכזה וכאן אולי אמצא מישהו שיסכים לעשות לי מצווה זו ולהשאיל\למכור לי את הקירור המקורי הישן שלו [ הכוונה לי למי שיש קירור חדש ולא נשאר עם הקירור המקורי אז אולי תהיה באפשרותו לענות לבקשתי].

אני גר בחולון בקריין בן גוריון. מספר הפלאפון שלי הוא 0505758989 ומספר האיסיקיו שלי הוא 163750978.

תודה לכולכם מראש,

אבי.

פורסם

הרקולס עושים קירורים משלהם, זה יהיה קשה למצוא אחד כזה חפש בebay :P

פורסם

אמרת שהמחשב לא עובד גם כשאתה מחליף כרטיס מסך למה שלא תיבדוק את הספק?

פורסם

איפה הקירור המקורי שלך?

פורסם

יש לי גם Hercules 9800SE AIW, הסרתי את המקורי שלו ושמתי קירור פסיבי.

אני אנסה לראות איפה תקעתי אותו כשאני אגיע הביתה.

אם אני אמצא אותו, הוא שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם!

בדקתי וסופית הוחלט כי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך וכי אין אפשרות אחרת מלבד לשים קירור מקורי ולשלוח או לגשת אל פנדס [מחולון לחיפה :-\ ] ולבקש מהם פתרון או משהו כזה... הייתה לי בעיה גם עם הכרטיס מסך הישן משום שהמסך שלי לא ממש תמך בו או שהוא היה פשוט דפוק אז בחנות המחשבים ליד הבית שלי [שם המנהל חבר טוב של אבא שלי] הביאו לי כרטיס זמני אפילו שלא קניתי מהם את הכרטיס מסך... בכל מקרה בינתיים אני מסודר [יותר מחודש זה יהיה כמו HELL עם צוואר הבקבוק שיש לי עכשיו... הכרטיס מסך שאני משתמש בו כרגע הוא REDEON RAGE 128 או משהו כזה...

תודה מראש לכל מי שיעזור וכל עזרה, אפילו הקטנה ביותר תתקבל בברכה.

אז שוב בתודה מראש,

אבי.

פורסם
  • מחבר

כבר הגעתי לעמוד השביעי ואשמח אם מישהו יעזור לי בעניין...

הכרטיס עלה לי 1500 שקלים ואיני מוכן לקנות אחד חדש משום שעדיין יש לי אחריות.. איפשהו...

מה שחסר לי הוא הקירור המקורי ובלי זה אין אחריות.

כמו שכבר אמרתי, אני מוכן אפילו להגיע אל דלת ביתכם ואף לשלם לכם בכדי להשכיר או פשוט לקנות אותו ואשמח גם פשוט לשאול [כלומר, שתשאילו] אותו לשבועיים ואז להחזיר.

זה ממש חשוב לי...

תודה לכולכם מראש,

אבי.

פורסם

לפי מה שראיתי באתר של הרקולס כבר אין כרטיסי מסך

גם בפנדה כבר אין

נראה לי שמישהו אכל אותה :'( :'( :'( :'(

איך יחליפו לך את הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה אם יש או אין.... כרטיס מסך דומה [כנראה שיותר טוב משום שפחות טוב הם לא יכולים] או אותו כרטיס רק חדש אני אקבל בטוח משום שיש ביטוח!

פורסם

אופס.

שכחתי מזה לגמרי.

שלח לי בבקשה ה"פ שאני אזכור בערב כשאני מגיע הביתה לחפש אותו.

פורסם

אוקיי, מצאתי אותו.

אתה יכול לקבל אותו.

צור קשר לתאום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים