פורסם 2005 בינואר 2620 שנים שלום לכולםלפני איזה שנה פתחתי ת'רד בנושא,יש לי R9000 והוא מציג אך ורק בשחור לבן בTV-OUT.זה לא הTV מפני שזו בערך השלישית שניסיתי עליה,ניסיתי את כל האזורים PAL,B H L I K... וNTSCניסיתי לשחק שם עם כל ההגדרותוכלום לא עובד!!אני משתגעבבקשה נסו לעזור לי!!!
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר כבל SVIDEO מתפצל לשני קומפוננטיםאחד אדום אחד שחורהאדום לא עושה כלוםהשחור מציג את התמונהיש לי גם שנאי כזה מSV לקומפוננט ואני יכול לחבר אותו עם כבל אחד שלא מתפצל, אבל זה גם יהיה שחור לבן.
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים הכבל שמתפצל לא ממש מתאיםבכל מקרה תכוון בדריבר שהוא יציג בשיטת composite ולא ב-s-video
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר הכבל שמתפצל לא ממש מתאיםבכל מקרה תכוון בדריבר שהוא יציג בשיטת composite ולא ב-s-videoאני לא מוצא אפשרות בחירה כזואם יש לך כרטיס ATI תוכל בבקשה לצרף תמונה?
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים שניהם צריכים להיות זכרוהתבלבלתי עם הממירהתכוונתי לטלויזיהצריכה להיות לך כניסה כזאת בטלויזיה
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר שמעהמין שלהם לא משנהכל עוד זה מעביר את האות זה לא משנהוזו הבעיה בדיוקיש אותאבל רק בשחור לבןעכשיו ליתר ביטחון ניסיתי גם עם המתאם הזה, והוא גם מציג בשחור לבן
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים לאיפה אתה מחבר אותו בטלויזיה??(מה כתוב על הכניסה?) דבר שני יכול להיות שהכרטיס משדר בפאל אבל הטלויזיה מציגה NTFS. תבדוק גם מה הטלויזיה עצמה משדרת אם יש לך חיבור כזה אז תנסה להשתמש במתאם כזה
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר אין לי SCART בTV ואפשר לשנות בה את מצבי השידור בין PAL לNTFS ניסיתי שילובים של כל האיזורים עם כל האפשרויות שידור של הTV אבל שמתי את זה על AUTO אני חושב שככה זה יזהה אותו יותר טוב אוקי יש לי רק קומפוננט בTV אין SCART כמו שאמרתי
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר באמת ממש מוזר זה דבר ממש פשוט בעקרון :s05: נשמע לי הגיוני משהולי אמר שצריך לשנות מSV לקומפוננט אבל אין לי מושג על קיומה של אפשרות כזו
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים הבעיה היא בטלויזיה עצמה אני חושב תביא דגם..הבעיה הזאת קוראת כאשר מחברים פליישטישן לא נכון וכשמשחקים עם הNTFS וPAL בעיקרון הפלשטיין מריץ מישחקים על PAL אבל כששמים אותו על NTFS הוא מראה שחור לבן..זה לא בעיה בכבל כל עוד הוא משדר תמונה אלה באחד משני הדברים: כרטיס מסך\TV
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.