פורסם 2005 בינואר 2620 שנים יש לי creative zen touch ושאני אצל חבר אני מחבר אותו למחשב (לחבר יש xp ) ולא עולה לי את התיקיה של הנגן..אלא הודעה שאין מספיק כוח וזה לא עולה לימה עושים ?? דחוף!
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים ..אלא הודעה שאין מספיק כוח א. תעתיק בבקשה את הודעת השגיאה. ב. שלובה לא תשמע אותך אומר דחוף ...
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים כנראה שיש לו יותר מידי התקני USB במחשב, נסה לחבר ישירות למחשב או ליציאה אחרת.
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים לזן טאצ' צריך להתקין דרייברים לפני שאפשר להשתמש בו כMASS STORAGE DEVICE. תכנס לאתר של קריאטיב, תחפש שמה בדרייברים את הזן טאצ'. או לחילופין, תתקין עם הדיסק שקיבלת עם הנגן
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים יש לי creative zen touch ושאני אצל חבר אני מחבר אותו למחשב (לחבר יש xp ) ולא עולה לי את התיקיה של הנגן..אלא הודעה שאין מספיק כוח וזה לא עולה לימה עושים ?? דחוף!אל תחבר את המכשיר דרך HUB, או דרך החיבורים הקדמיים... תחבר אותו דרך החיבורים מאחורה של המחשב.. זה אמור לסדר את הבעיה של הכוח
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אתה רציני שאסור לחבר לחיבורים הקדמיים נגן MP3?.. כי זה ממש דופק אותי אם ככה..וliho- אתה צריך להתקין את הדרייברים בשביל שהמחשב יזהה.. הוראות למעלה
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים זה לא שאסור.. זה פשוט שבחלק מהמחשבים הנגנים פשוט לא עובדים בחיבורים דרך HUB או כאלו מקדימה.. אצלי למשל אין את הבעיה הזו.. אבל נתקלתי בכאלו שכן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.