עבור לתוכן

המיקרופון לא מגיב- צריך עזרה..

Featured Replies

פורסם

שלום!

לא תאמינו כי כל חיי (איזו אירוניה) אני סובל מבעיות עם המקרופון, מה אני צריך לעשות כדי לדבר עם המקרופון ולשמוע את אותו הדבר ברמקולים (אני יודע אין בעייה לא למקרופון ולא לרמקול)

תודה.. ניר.. :nixweiss:  :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לפני שעשיתי את זה חיפשתי בפורום את החוקים אבל לא מצאתי בכל אופן אני מצטער אם עשיתי משהו לא נהוג כאן בפורום.

פירסמתי הודעה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104219.0 והיא נותרה ללא אף מענה.

מה אני אמור לעשות.

אבין אם תגידו כי אתם לא יודעים את התשובה לכך.

תודה..ניר.

פורסם

אני מפחד לחשוב מה יקרה אם גם בתראד הזה לא יענו לך :smile1:

פורסם

אתה כרגע עברת על חוקי הפורום בכך שעשית דאבל פוסטינג.

ציטוט מחוקי הפורום הנוגע לדאבל פוסטינג:

4. דאבל פוסטינג: חל איסור לפתוח שני ת'רדים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הת'רד בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הת'רד לפורום הנכון.

כעיקרון אתה לא אמור לעשות כלום , חוץ מלחכות לתשובה.

רק לידע כללי: חוקי הפורום נמצאים בראש כל פורום(סטיקי)

עכשיו בקשר לבעיה שלך - באיזה תוכנה אתה רוצה לעשות שימוש במיקרופון?

בגדול , אתה מפעיל את המיקרופון דרך לוח הבקרה(אתה יכול להפעיל אותו פשוט דרך הסימן הקטן של הרמקול שנמצא בtray , פשוט תבטל את השתקת המיקרופון)

פורסם

אתה לא שומע מה שאתה אומר? , מה הבעיה אתה לא צריך לשמוע, אם תשמע תהיה מין לולאה אין סופית כזאת...

בסקייפ הכל בסדר?

פורסם

הנושאים שלך אוחדו, תחכה בסבלנות לתשובה, היא תגיע.

פורסם

קנה חדש, 30 שקל כולה, זה במקרה שהוא הלך קפוט

אם שומעים אותך בצד השני כדי לשמוע את עצמך פשוט תוריד את הוי מהשתק של המיקרופון, בבקרת עוצמה-פשוט וקל

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני בטוח שהמיקרופון בסדר.. ועשיתי את מה שצריך לעשות בלוח הבקרה עוד לפני שאמרתם לי.. ואני לא מבין מה הסיבה שהוא לא פועל.

אני רוצה לשמוע מה שאני אומר דרך הרמקולים.. ואם זה יעבוד אני כמעט בטוח שאני יצליח להשתמש בתוכנות האחרות..

תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים