פורסם 2005 בינואר 2420 שנים שלום! לא תאמינו כי כל חיי (איזו אירוניה) אני סובל מבעיות עם המקרופון, מה אני צריך לעשות כדי לדבר עם המקרופון ולשמוע את אותו הדבר ברמקולים (אני יודע אין בעייה לא למקרופון ולא לרמקול) תודה.. ניר..
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים מחבר לפני שעשיתי את זה חיפשתי בפורום את החוקים אבל לא מצאתי בכל אופן אני מצטער אם עשיתי משהו לא נהוג כאן בפורום.פירסמתי הודעה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104219.0 והיא נותרה ללא אף מענה.מה אני אמור לעשות.אבין אם תגידו כי אתם לא יודעים את התשובה לכך.תודה..ניר.
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים אתה כרגע עברת על חוקי הפורום בכך שעשית דאבל פוסטינג.ציטוט מחוקי הפורום הנוגע לדאבל פוסטינג:4. דאבל פוסטינג: חל איסור לפתוח שני ת'רדים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הת'רד בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הת'רד לפורום הנכון.כעיקרון אתה לא אמור לעשות כלום , חוץ מלחכות לתשובה.רק לידע כללי: חוקי הפורום נמצאים בראש כל פורום(סטיקי)עכשיו בקשר לבעיה שלך - באיזה תוכנה אתה רוצה לעשות שימוש במיקרופון?בגדול , אתה מפעיל את המיקרופון דרך לוח הבקרה(אתה יכול להפעיל אותו פשוט דרך הסימן הקטן של הרמקול שנמצא בtray , פשוט תבטל את השתקת המיקרופון)
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים אתה לא שומע מה שאתה אומר? , מה הבעיה אתה לא צריך לשמוע, אם תשמע תהיה מין לולאה אין סופית כזאת...בסקייפ הכל בסדר?
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים קנה חדש, 30 שקל כולה, זה במקרה שהוא הלך קפוטאם שומעים אותך בצד השני כדי לשמוע את עצמך פשוט תוריד את הוי מהשתק של המיקרופון, בבקרת עוצמה-פשוט וקל
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר כן אבל אני בטוח שהמיקרופון בסדר.. ועשיתי את מה שצריך לעשות בלוח הבקרה עוד לפני שאמרתם לי.. ואני לא מבין מה הסיבה שהוא לא פועל.אני רוצה לשמוע מה שאני אומר דרך הרמקולים.. ואם זה יעבוד אני כמעט בטוח שאני יצליח להשתמש בתוכנות האחרות..תודה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.