פורסם 2005 בינואר 2520 שנים שלום לכולם,במחשב שלי מותקנים שני דיסקים פיזיים.דיסק ראשון מחולק לשניים - E, H כאשר על E בעבר היה מותקן WINDOWS XP וכרגע ריק ו - H הוא הדיסק ממנו עושה המחשב BOOT.דיסק שני מחולק למספר PARTITIONS, כאשר ב - C מותקן WINDOWS XP SP2אני רוצה לבטל את H, ולגרום לכך שהמחשב יעשה BOOT מ - C.בדקתי, וב - C אין את קבצי ה- SYSTEM כמו command.com ועוד ולכן לא ניתן לבצע ממנו BOOT.מה אני צריך לעשות כדי לבצע BOOT מ-C?תודה
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים שלום לכולם,במחשב שלי מותקנים שני דיסקים פיזיים.דיסק ראשון מחולק לשניים - E, H כאשר על E בעבר היה מותקן WINDOWS XP וכרגע ריק ו - H הוא הדיסק ממנו עושה המחשב BOOT.דיסק שני מחולק למספר PARTITIONS, כאשר ב - C מותקן WINDOWS XP SP2אני רוצה לבטל את H, ולגרום לכך שהמחשב יעשה BOOT מ - C.בדקתי, וב - C אין את קבצי ה- SYSTEM כמו command.com ועוד ולכן לא ניתן לבצע ממנו BOOT.מה אני צריך לעשות כדי לבצע BOOT מ-C?תודהאם רק הדיסק השני מחובר למחשב, הוא עולה מ-C?
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחיצה C צריכה להיות ב- ACTIVE. תעשה את זה עם Partition Magic. אח"כ תתקין XP איפה שאתה רוצה, ה-BOOT יעשה מ-C.שים לב: תכין דיסקט הצלה של PM למקרה שתרצה לשנות דברים
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר האם יש מצב לעשות את זה בלי להתקין מחדש את XP אלא להוסיף את מה שצריך ל- Cואם לא, האם REPAIR יעזור?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר נכון,על C יש לי את ה - XP איתו אני עובד, אך ה-BOOT מתבצעמדיסק אחר, אותו אני רוצה לבטל.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים בספריה הראשית של H יש לך 3 קבצים שאתה צריך להעתיק ל-C: NTDETECT.COM ntldr boot.ini אח"כ, כמו שאמרתי תשנה בעזרת PM (תכין דיסקט הצלה של PM) את ה- ACTIVE לכונן C. תאתחל את המחשב כדי ש-PM יבצע את השינויים ואז תראה שהמחשב לא יעלה לך. תעלה את המחשב עם דיסק ההתקנה של XP ותפעיל את ה- Recovery Console. הוא ימצא לך את כל ה-XP שמותקנים על המחשב. תבחר בזה של C:\windows. אחרי שהוא נכנס ל- c:\windows תרשום FIXBOOT (באותיות גדולות). הוא יבקש אישור, תאשר. תאתחל את המחשב ותראה שהוא עולה מ-C. בהצלחה
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר עשיתי בדיוק כמו שאמרת וקיבלתי את ההודעה הבאה :\windows\system32\hal.dllis missing or corruptמה עושים??
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר טוב,אז ביצעתי בנוסף bootcfg /repair וזה פתר את הבעיה.תודה על העזרה !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.