עבור לתוכן

האם אפשר להאיץ את מהירות האינטרנט ב-20 אחוז ב-XP?

Featured Replies

פורסם

להזיק לא נראה לי.. לגבי המועילות, אני בספק

פורסם

יש מצב שזה מועיל

אני בכל מקרה עשיתי את זה כבר לפני חצי שנה, הרגשתי שיפור קטן לפני ואחרי, אבל לא משהו משמעותי

הגלישה קצת יותר מהירה ::)

פורסם
פרוטוקול QoS, שמיועד להבטיח הקצאה נכונה של רוחב הפס ליישומים שונים. באופן תיאורטי, הקצאת רוחב-פס ייעודי ליישומי זמן-אמת, טלפוניה, וידאו ואודיו, אמורה להבטיח שהם ירוצו היטב ולא יסבלו ממחסור ברוחב פס בגלל יישומים אחרים שמשתמש באינטרנט במקביל.

זה מה שמבטלים נכון?

אז אם אני טוען סרט בדפדפן\מוריד באימיול למשל, אני לא יוכל להגלוש באינטרנט כי המהירות לא תתחלק נכון.

או אם אני טוען סרט בדפדפן\מוריד באימיול ובאותו הזמן מדפדף בעמוד עם תמונות כבדות זה ישפיע על המהירות של ההורדה?

פורסם

אם אתה מוריד בתוכנות שיתוף ואני מתכוון מוריד על כל המהירות שלך, או במיוחד אם אתה מעלה במהירות של ככה 10K ומעלה אתה תרגיש איטיות רצינית בגלישה, ולא משנה אם תעבוד עם/בלי QOS, כי זאת המגבלה של הספק שלך

המהירות לא בדיוק מתחלקת שווה, אם האימיול יוריד מהר הוא מן הסתם יקח יותר, ואז כשתגלוש המהירות תרד קצת בגלל שהגלישה לוקחת גם, זה לא בדיוק עובד ככה שאם תשאיר 30 קיי רווח הדפדפן ישתמש רק בהם, הוא יקח אותם ויקח עוד כמה KB ממה שהאימיול משתמש בו

אלא אם כן תקצה לכל תוכנה רוחב פס מסויים שהיא תוכל לעבוד איתו

פורסם

זה לקשור לכתבה... וכפי שנכתב שם:

בפועל, כדי לנצל את הפרוטוקול הזה, נדרשת תמיכה לא רק מצד מערכת ההפעלה, אלא גם מצד היישומים ומצד ספק האינטרנט. מכיוון שזה לא המצב, ברירת המחדל במערכות ההפעלה של מיקרוסופט, לרבות Windows XP, בעצם מיותרת לגמרי ופוגעת בביצועי החיבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים