עבור לתוכן

GIGABYTE GA-K8NXP SLI + 3D1 6600GTX2 ב3670 משתלם?

Featured Replies

פורסם

ראיתי את העיסקה הזאתי בנועה

האם היא משתלמת כי זה גם לוח שעולה נאמר 1000 אז הכרטיס יוצא 2670....

שבבדיקה של ה 3DMARK 2003 הוא עוקף את האולטרה והX850PE

לבל נשכח שמקבלים פה גם לוח שמחירו גדול..

הנה קישור http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857&catcode=

והנה המבחנים ב 3DMARK 2003

news_3d1_3.jpg

משתלם או לא?

פורסם

לא משתלם

הוא מביא לך 30% יותר ביצועים

אם אתה עושה SLI באמת ולא שתי ליבות אתה מקבל 80% ביצועים

שני 6600GT עולים 1280*2=2560

זה משאיר לך 1100 שקל ללוח

מסקנה:

יותר משתלם לקנות באמ תשני 6600GT ולוח ASUS A8N-SLI Deluxe שעולה 1200

כאילו שני 6600GT ולוח אסוס איכותי SLI עולים לך 3760 שקל

90 שקל יותר מהעיסקה שנועה מציאים ויותר ביצועים

פורסם

news_3d1_3.jpg

מה לא מובן בתמונה הזאת?!

הגיגהבייט מוציא יותר ביצועים מאשר שני 6600GT בSLI...

פורסם

לפי דעתי, יחסית המחיר נורמלי לחלוטין לכרטיס כזה קטלני ולוח אם מעולה...

בכל מקרה, אני הייתי הולך על X800XL או 6800GT ולוח אם של ASUS מבוסס NF4U.

פורסם
  • מחבר

1.אבל בבדיקה שנערכה ב3DMARK  מראים שה660GT עם שתי הליבות של גי'גביט

עדיף על פני 660GTX2 בSLI

2.וגם מראים שהוא יותר טוב מה6800ULTRA .... לא הגיוני  כל הקטע הזה?

פורסם

ה6800GT/6800U וגם X800XL/XT/XTPE יהיו חזקים יותר מ 6600GT X2 במשחקים עם רזולוציות גבוהות ופילטרים, וזה לא משנה אם ה6600GT SLI עבר אותם בבנצ'מארק.

פורסם

מה שאני הייתי עושה

זה קונה 6800GT ואת הלוח אסוס ההוא

ועוד שנה - שנה וחצי

שזה כבר יהיה חלש

מבחינת FPS לא טכנולוגיה

כי זה יחזיק לך לשנתיים וחצי מבחינת טכנולוגיה (טכנולוגיה אני אומר יפעיל משחקים)

אז כמו שאמרתי עוד שנה - שנה וחצי ה6800GT יהיה הרבה יותר זול

ואז תעשה 6800GT SLI

שיתן לך ביצועים איכותיים באמת

כלומר לקחת כרטיס מסך משתלם כמו 6800GT ולוח SLI ובעתיד לשדרג לעוד 6800GT

פורסם

לא, מה שעכשיו היית עושה זה לקנות nF4U עם RX800XL, ובעתיד, במקום לבזבז כסף על עוד GF6800GT לSLI תקנה כרטיס חדש שיעלה לך אותו דבר, אבל יספק ביצועים טובים מהGF6800GT בזמן שגם יספק תמיכה בSM גבוה יותר.

פורסם

אני חושב שעוד שנה, שנה וחצי, ה6800GT יעלה בסביבות ה1400 ש"ח.

ו The Prophet תסכים איתי שבמחיר הזה לא יהיה אפשר לקנות כרטיס HIGH-END נורמלי (גם בעוד שנה, שנה וחצי).

לפי דעתי, *כרגע* הSLI לא מספק שמינית ממה שnVidia מבטיחה...

צריך לחכות ולראות מה יהיה הלאה.

*בכל מקרה, אני אישית הייתי מחכה לR520, ואם הייתי צריך לקנות מחשב ממש דחוף, אז כמו שאמרתי בפוסט הקודם (6800GT או RX800XL).

פורסם

בנתיים SLI """משתלם""" לכאלה שעושים *עכשיו* SLI עם GF6800GT או U, כל "שדרוג" או משהו כזה שבשבילו אנשים קונים SLI שווה לתחת.

פורסם

אני ממש לא מסכים איתך, ראול.

מחיר ה-6800GT לא ירד ל-1400 ש"ח בעוד שנה וחצי, ואני לא חושב שאפילו מתחת ל-2000 ש"ח. דינם של כרטיסי-מסך לאבד 10%-15% ממחירם ואז לרדת מהמדפים. במלים אחרות - גם אם בעתיד תמצא 6800GT ממחסן יהיה איזה 7600GT באותו מחיר, שיהיה יותר חזק וגם יותר מעודכן.

קח לדוגמא את ה-9800XT וה-5950U הקשישים, שכבר נחשבים לכרטיסי Mid-end ועדיין עולים הון תועפות, או את ה-X600 שממש לא מצדיק את המחיר שלו. ראבק, אפילו 4600Ti חדש (אם תמצא כזה) עולה 1500 ש"ח והוא לא יריץ לך שום משחק מודרני.

גם טיעון ה"תקנה כרטיס X עכשיו ובעוד שנה תוסיף לו אח תאום" לא נראה לי. שוק כרטיסי-המסך משתנה בכל דקה נתונה. מנין לכם שבעוד שנה לא יהיה כרטיס זול וחזק יותר מפתרון SLI של היום? ובמיוחד ש-SLI הוכיחה את עצמה כטכנולוגיה לא יעילה בגרוש?

פורסם

מה אתה אומר!!

תראה את סדרת הR9800, היא התחילה במחירים מופקעים, (ואפילו 3000+ ל9800XT),והיום אפשר להשיג 9800P חדש דנדש ב1200 ש"ח...

קח עוד דגומא, סדרת ה5900 (לא כולל את ה5950U), היו במחירים של מעל 2000 ש"ח, והיום אתה יכול להשיג אותם ב1100 שקל...

אז אל תבלבל לי תשכל...

ובעוד שנה, שנה וחצי אתה תוכל להשיג 6800GT ב1500 ש"ח ואני מתערב איתך

פורסם

אולי, אבל עד אז תרצה לקנות אותו כמו שאתה רוצה לקנות 4600Ti ב-1500 ש"ח היום.

במלים אחרות, הוא יהיה כרטיס מיושן שלא יעמוד בדרישות המינימום של משחקי העתיד, ולמרות מחירו המפתה יהיו כרטיסים טובים יותר באותו מחיר.

פורסם

אולי, אבל עד אז תרצה לקנות אותו כמו שאתה רוצה לקנות 4600Ti ב-1500 ש"ח היום.

במלים אחרות, הוא יהיה כרטיס מיושן שלא יעמוד בדרישות המינימום של משחקי העתיד, ולמרות מחירו המפתה יהיו כרטיסים טובים יותר באותו מחיר.

קודם כל אני כבר שמח ששניתי את דעתך...

ושנית כל, אל תסחף, עוד שנה וחצי ה6800GT יהיה כרטיס MID מכובד, אולי לא שיא הטכנולוגיה, אבל יריץ כל משחק על רזולוציה גבהה ואולי גם פילטרים.

פורסם

אבל עדיין הSLI בקונפ' החומרתית הנוכחית שלו לא שמיש במצבים שצריכים אותו, הוא לא תואם עם הפונקציות המתקדמות של APIים שדורשות מעבר של מידע מפריים לפריים, דבר שמשמש לHDR, PPE, ולעוד אין ספור דברים שאפשר לראות במשחקים כבר היום, ועוד אין ספור שיכנסו עם כל משחק חדש שיצא. הבעיה הגדולה של הSLI זה שnVIDIA חשבה שטכנ' מלפני 10 שנים תיהיה שווה משהו היום, גם עם המודיפיקציות הקלות שםה עשו לה, עדיין היא לא שווה אגרוה שחוקה ברוב המקרים. אם nVIDIA תרצה להשאר בשגעון החולף הזה, היא תצתרך לתכנן מערכת לעיבוד מקבילי מ0, ולא ליצור משהו בחפזון מדבר שהיא כלכך צחקה עליו כאשר 3Dfx השתמשה בו. why does 3Dfx needs 2 card to lose if nVIDIA needs only 1 to win... אבל כיום זה כבר לא רלוונטי, ומה שקובע כנראה זה המקומות הראשונים בORB אז הם החליטו להראות שרירים ולהגיד תראו כמה נק' אנחנו יכולים להוציא עכשיו, כל מה שזה יעלה לכם זה 3 לילות לישון מול CompUSA ו700 דולר לכרטיס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים