עבור לתוכן

פוג'י A340 מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני רציתי לשאול אותכם אם המצלמה פוג'י A-340 שווה קניה?

אני משתמש מתחיל ורוצה תמונות באיכות מעולה אני יצלם בחוץ וגם בפנים וזהו..השאלה אם היא תספק אותי ותתן לי תמונות איכותיות

המצלמה+מטען+2 סוללות+כרטיס זיכרון 16 מ"ב=950 ש"ח..

שקלתי לקנות את הקאנון A85 אבל זה עולם אחר לגמרי לא?

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

שלום!

אני רציתי לשאול אותכם אם המצלמה פוג'י A-340 שווה קניה?

אני משתמש מתחיל ורוצה תמונות באיכות מעולה אני יצלם בחוץ וגם בפנים וזהו..השאלה אם היא תספק אותי ותתן לי תמונות איכותיות

המצלמה+מטען+2 סוללות+כרטיס זיכרון 16 מ"ב=950 ש"ח..

שקלתי לקנות את הקאנון A85 אבל זה עולם אחר לגמרי לא?

תודה רבה!

?? מישהו פה מכיר את המצלמה?

פורסם

לדעתי אולי כדאי לך ללכת על ה-Olympus D535/C370, שמתוארת כאן: Olympus D-535 Zoom VS Fujifilm FinePix A340

תוסיף כאמור מטען+סוללות(4) [כך ש-2 יהיו במצלמה + 2 כגיבוי], וכרטיס זיכרון 128MB (זיכרון xD יקר מאד, 128מגה יעלה לך כ-160 ש"ח).

לדעתי זו חובה להוסיף כרטיס זיכרון גדול, אחרת מה טיב המצלמה אם אין מקום לצלם...

כמו כן, אולי תשקול לרכוש מצלמה מחודשת, למרות שאני לא הכי מתלהב מהרעיון, אך זו אופציה זולה וכדאית למי שרוצה.

פורסם
  • מחבר

לדעתי אולי כדאי לך ללכת על ה-Olympus D535/C370, שמתוארת כאן: Olympus D-535 Zoom VS Fujifilm FinePix A340

תוסיף כאמור מטען+סוללות(4) [כך ש-2 יהיו במצלמה + 2 כגיבוי], וכרטיס זיכרון 128MB (זיכרון xD יקר מאד, 128מגה יעלה לך כ-160 ש"ח).

לדעתי זו חובה להוסיף כרטיס זיכרון גדול, אחרת מה טיב המצלמה אם אין מקום לצלם...

כמו כן, אולי תשקול לרכוש מצלמה מחודשת, למרות שאני לא הכי מתלהב מהרעיון, אך זו אופציה זולה וכדאית למי שרוצה.

אני מקבל מטען+שתי סוללות עם החבילה רק להגדיל את הזיכרון אני חייב להוסיף כסף..

ואם תוכל להגיד לי למה המצלמה שאמרתי לא מומלצת?

פורסם

המסך לא הכי איכותי, מרחק פוקוס גדול (10 ס"מ).

מלבד ה-4MP שהיא מציעה לא לא יותר טובה "על הנייר" מהאלטרנטיבה של אולימפוס.

לגבי מטען+סוללות, תבדוק שהסוללות הן 2300NiMH ולא פחות, זה מאד חשוב כאשר מצלמות משתמשות בסוללות טובות שיחזיקו זמן רב ולא יתרוקנו מאד מהר.

זיכרון - תגדיל כמובן.

סה"כ המצלמות טובות ולא רעות בכלל, הן Low-Level ואי אפשר לצפות ליותר מידי מהם מלבד P&S שזה השימוש שלך כפי שהבנתי.

פורסם
  • מחבר

המסך לא הכי איכותי, מרחק פוקוס גדול (10 ס"מ).

מלבד ה-4MP שהיא מציעה לא לא יותר טובה "על הנייר" מהאלטרנטיבה של אולימפוס.

לגבי מטען+סוללות, תבדוק שהסוללות הן 2300NiMH ולא פחות, זה מאד חשוב כאשר מצלמות משתמשות בסוללות טובות שיחזיקו זמן רב ולא יתרוקנו מאד מהר.

זיכרון - תגדיל כמובן.

סה"כ המצלמות טובות ולא רעות בכלל, הן Low-Level ואי אפשר לצפות ליותר מידי מהם מלבד P&S שזה השימוש שלך כפי שהבנתי.

בפוג'י A340 ייצאו לי תמונות איכותיות? כאילו אני לא מתכוון ברמה הכי גבוהה אבל נורמליות?

יש לכם אולי תמונות לדוגמה שצולמו עם המצלמה הזאת? (לא תמונות של מקצוענים בסטודיו לצילום..חח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים