פורסם 2005 בינואר 2520 שנים אם יש ביקוש אני יכול להפיץ את העידכון יידיש לIPOD חחחחח גדול... (אני בטוח שסבא שלי היה אוהב את זה) גילי למה להרוס... :-X
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים חשבתי שזה פורום רציני ועוזר אבל אני רואה שזה לא ככהלא, זה פורום לאנשים עם IQ בסיסי.. וזה שאתה גם לא מוכן לשנות את הכתורת של הפוסט, גם לא נותן לך זכות להיות בפורום... ומה גם אם תסתכל בתשובות הקודמות שלי, אולי תראה קצה חוט (גם הבחור שאמר שיש תוכנה שאולי אפשר לשנות איתה את הפונטים וגם זה שלאף אחד כמעט אין בארץ את המכשיר, ככה שזה די בעייתי כשאין קהילה גדולה למכשיר)....תקרא פה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70645.0ותראה שגם עשית DOUBLE POSTING על אותו נושא...
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים אני מתבייש בעצמיyou should beהרסת הכל עם הלטיניתעכשיו ברצינותכן זה פורום רציני וכן אנחנו עוזרים לאנשים אבל אם יבוא אחד ויבקש מאיתנו שטות לא רצינית(כאילו יש לנו פה חבורת תכנתים שרק מחכים למטלה הבאה) אז גם נענה לא ברצינותבייחוד שהוא לא מכבד את חוקיי הפורום וכותב כותרות גרועות ועושה דאבל פוסטינג
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים לא כי זה לא שיש פה איזה קבוצת תכנתים שרק מחכה לבקשותתאמין לי שברגע שמישהו יפתח עידכון כזה הוא יודיע פה ואנחנו נפרסם בלי שום בעיותעכשיו אני שואל אותך ברצינותאיזה תגובות ציפית לקבל??אם היית בא לחבר שלך ואומר לו "אחי תעשה לי עידכון לקריאייטיב שלי שיתמוך בעברית"(גם אם הוא הכי מבין במחשבים שיש) מה הוא היה עונה לך?
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים נכון שהוציאו עידכון לאייפוד ולאייריבר אבל זה לא שמישהו בא לפורומים כתב היי חברה תפתחו לי עידכון ואז הם ישבו וכתבו לובשני המקרים מדובר בבעליי הנגנים שהחליטו לקחת יוזמה ולפתח בעצמםבקשר לתגובות, שוב, אני רוצה שתשאל את עצמך מה חבר שלך היה אומר לך אם היית אומר לו את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.