עבור לתוכן

נושא מאוס אני יודע אבל אני זקוק למפרט חדש וטוב.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות מחשב חדש והקצבתי בסביבות 6000 שח ללא מסך,כל חודש יש מוצרים חדשים וקשה לבחור אז אשמח לקבל את עזרתכם.

אני מעוניין במחשב חזק ומה שהכי מבלבל אותי זה לוח האם והמעבד,אני רוצה לוח אם "תותח אמיתי" ומעבד בסביבות ה 3 ג'יגה ולא משנה אם יהיה AMD אם הוא מקביל בביצועים לאינטל,את שאר הרכיבים אני כבר אצליח לבחור לבד בלי בעיה אבל הלוח אם והמעבד הם הבעיה האמיתית,תנו לי בבקשה הצעה של לוח אם ומעבד שיהיו חזקים ביותר ומסתדרים ביניהם בלי בעיות.

תודה מראש.

פורסם

למה אתה צריך את המחשב? (קידודים, משחקים וכו'ו)

פורסם

אני באמת לא הבנתי מה ביקשת בדיוק, בכל מקרה, הנה מפרט

קוד  שם מוצר  מחיר  כמות  סה''כ  

0  795  Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 W USB 300W  399.00  ¤  1  399 ¤  

1  5893  NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW  409.00  ¤  1  409 ¤  

2  5401  AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX  1139.00  ¤  1  1139 ¤  

3  245  Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD  55.00  ¤  1  55 ¤  

4  2475  Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD  499.00  ¤  1  499 ¤  

5  5884  Gigabyte GA-K8NXP-9 Socket 939 Motherboard  1199.00  ¤  1  1199 ¤  

6  4328  A-Data 512 MB DDR 3200 Memory  489.00  ¤  2  978 ¤  

7  5630  Albatron Geforce 6600GT PCI-e 128Mb 128Bit Video Card  1249.00  ¤  1  1249 ¤  

5927 ¤

פורסם
  • מחבר

אוקיי,כנראה שלא הבהרתי את עצמי טוב,אני אנסה שוב.

מפרטים מוכנים לא עוזרים לי במיוחד מה גם שהם לא כל כך חדשים,אני ניסיתי להתרכז בלוח האם ובמעבד,שאר הדברים הם זניחים וניתנים לשינוי/שידרוג כל שני וחמישי,המחשב מיועד לשימוש כללי רגיל אבל זה לא גורע מהאיכות והעוצמה שאני רוצה,בשלב הראשון אני מעוניין בלוח אם ומעבד חזקים ורצוי שיהיו "המרצדס" המעבד עצמו לא פחות מ 3 ג'יגה,אני חושב שניסחתי ברור יחסית גם בהודעה הקודמת,לא משנה מה השימוש שיהיה למחשב,תנו לי לוח אם תותח אמיתי ומעבד פצצה ואם אפשר גם מחיר.

תודה מראש

פורסם

היעוד של המחשב חשוב כדי שיתאימו לך מערכת שמתאימה יותר לדרישות... אם אתה גיימר כבד אז עדיף לך AMD, כי "כוח" החישוב יותר חשוב מהמהירות (מספר הMHZ פחות חשוב), ואם אתה מתעסק בקידוד אז מהירות המעבד חשובה יותר (צריך יותר הרצים...)

פורסם
  • מחבר

משחקים זה ממש לא הקטע שלי והמחשב יעבוד יותר בקידודים של שירים וסרטים כמו גם בצריבות ושאר עבודות גרפיקה,אני נוהג לעשות כמה עבודות במקביל כמו המרה וצריבה ועם זאת אני גם משוטט ברשת בו זמנית,אני חייב שהמעבד יהיה חזק,אני הבנתי ש AMD לא נופלים מאינטל ואם יש להם מעבד עם עוצמה מקבילה לאינטל של 3 ג'יגה והם גם יותר זולים אז סבבה גם הולך אצלי,לגבי זכרונות אני חושב על סמסונג ולא פחות מ1 ג'יגה אבל הכי הכי הכי חשוב זה לוח האם,פה אין מקום לפשרות ואני מחפש לוח אם תותח אמיתי!

תנו לי בבקשה המלצה ללוח אם המילה האחרונה בתחום ובבקשה לא לשכוח את המעבד,מחיר גם יעזור לי להבין כמה נשאר לי ביד לקניה של שאר האלמנטים :yelclap:

אני מקווה שהסברתי טוב והכל ברור :xyxthumbs:

פורסם

זה יהיה שילוב תותחי למדי אם מדובר בביצועים נטו ללא אוברקלוק.

AMD Athlon 64 3400+ BOX CPU 1359.00 ¤ 1 1359 ¤

1 5827 MSI K8N NEO Platinium Motherboard 839.00 ¤ 1 839 ¤

2198 ¤

אם אתה גם רוצה אוברקלוק דבר.

פורסם
  • מחבר

זהו?? אלו כל ההצעות?

הלוחות של MSI הם באותה רמה של הלוחות של אינטל או של GIGABIT ? איך בוחרים כשהמחיר הוא לא פונקציה?

רוב הדילים המוכנים של מחשבים זה ממש לא לרמה והלוחות שהם מציעים כבר "זקנים" בלשון המעטה,ההצעה האחרונה שקבלתי כאן של ה MSI ושל AMD מדברת אלי רק שחסרים לי קצת פרטים,מה נפח המעבד ומה המקביל שלו באינטל? ולגבי הלוח כמה חדש הוא וכמה זמן הוא בשוק? אני לא בקטע של אובר קלוקינג ולכן אני מחפש משהו מספיק חזק לשנתיים הקרובות,עוד קצת פרטים אני אשמח.

תודה לכם :xyxthumbs:

פורסם

הלוח הספציפי של MSI בינוני לגמרי, גם באוברקלוקינג וגם בביצועי סטוק

אם אתה רוצה לוח שטוב בביצועי סטוק בסוקט 754, לך על הAsus K8N-E Deluxe

באופן כללי הלוחות של MSI לפעמים טובים, ולפעמים גרועים, זה תלוי בדגם (ובמוצר עצמו - הבקרת איכות של MSI נחשבת לגרועה מאוד)

המעבד מקביל ל3.4E של אינטל, אבל זה מאוד תלוי באפליקציה, הרבה פעמים הוא משאיר לו אבק

פורסם

המעבד מקביל ל3.4E של אינטל, אבל זה מאוד תלוי באפליקציה, הרבה פעמים הוא משאיר לו אבק

הוא באמת תותח אבל עולה 350-400 שח יותר והביצועים כמעט אותו דבר אולי 20 שניות מקסימום יתרון יהיה לו בקידודים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים