עבור לתוכן

מוד Doom 3 מדהים (אבל לצערי לא שלי...)

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז אני מקווה שאני לא עובר פה על כמה חוקים... ;)

חבל שמצאתי את הפורום הזה רק עכשיו, אני בטוח שיש פה הרבה דברים טובים. בכל מקרה זהו לינק למוד מדהים שמצאתי:

http://hardforum.com/showthread.php?t=802808 (אל תגיבו שם...)

זה רק הת'ראד של התמונות מהמוד, כרגע צפו בו משהו באיזור ה740,000 איש! לא מאמינים לי? תסתכלו פה:

http://hardforum.com/forumdisplay.php?f=89 (ת'ראד עליון)

אם אתם רוצים להגיב, יש גם ת'ראד תגובות פה:

http://hardforum.com/showthread.php?t=795831

ואני מקווה שזה יתן לכם כמה רעיונות יצירתיים...

Happy modding!

פורסם

זה מה שאפשר לעשות כשיש את הכלים, הזמן, הכישרון והשריטה!

פורסם

ישן ראינו את זה כבר מזמן.

פורסם

בהחלט המוד הכי מדהים שראיתי.

פורסם
  • מחבר

ישן ראינו את זה כבר מזמן.

דווקא חיפשתי ולא מצאתי התייחסות למוד הזה כאן בפורום, חשבתי שלא מכירים אותו פה. :nixweiss:

פורסם

בהחלט ישן... אבל זה מוד מצויין.

ברוך הבא לפורום :yelclap:

פורסם

ברוך הבא.

בהחלט מוד מדהים (אגב, התייחסנו אליו אפילו בנבחרי השנה שלנו כאן )

אבל שוב, מוד מדהים וברוך הבא.

פורסם

ברוך הבא למשפחה.

ו ואאיייי אני חייב לומר שאי לא ראיתי את זה בפורום ואני פשוט הממווום!!!!!! (כי יש לו DOOM - זה מתחרז)

אני מתפלא איך הוא יכול לעשות כזה דבר ???

מאיפה הוא מביא את הפלטות של הפלסטיק הזה??

ואז מאיפה הוא הביא את העמודים הקטנים "למרפסת" והקטע עם הספוטרים בפרונט מדהים פשוט מדהים אין לי מילים!!!

שלא לדבר על האבנים מסביב .... עזבו אני פשוט לא יודע כלום אני בור מוחלט!! וזה גאונות! (או יצירתיות בשיאה)

פורסם

יפה מאוד

פורסם

making the mod prolly took him a couple of months, but getting tired of playing doom3, only 1 week

VERY nice mod, though

פורסם

הבנתי איך הוא עשה את הכיתוב, אבל את הפלסטיק של הדלת מדום3 לא הבנתי איך הוא עשה..

אני לא מאמין, יש לו גישה לכל מה שרק צריך (מחרטה, ספריי גן,הכל!)

פורסם

ברוך הבא!

בהחלט מוד מדהים!

פורסם

המוד נחמד והכל... ומי שהכין את זה הוא פשוט בנאדם ש... יש לו יותר מדי זמן פנוי בחיים ובהחלט שבהחלט יש לו שריטה עמוקה והוא מושפע ממשחקי מחשב אבל... בנוגע למוד הכ"כ יפה הזה אני עומד מאחורי הבנאדם הזה ומצדיע לו על כך שהוא שרוט :)

בכל אופן... רק דבר אחד לא הבנתי...

כל פעם שהוא מפעיל את המחשב הוא יפתח את הדלתות כדי שיתקרר? זה די מרגיז לא?

(אלא אם כן הוא כבר דאג לאיזו פתיחה חשמלית בלחיצת כפתור... אני אישית הייתי ממליץ לו להעביר חוט מיוחד מהכונן ביחד עם כבל המקלדת , קודח חור קטנצ'יק במקלדת ומסדר כפתור במקלדת שיפתח ויסגור את "תעלות האיוורור" חחחח מה דעתכם??

אני יודע שאני נשמע יותר שרוט מהבנאדם שבנה ת'מוד הזה אבל... אם כבר שרוטים אז עד הסוף לא ככה??

פורסם
  • מחבר

...

בכל אופן... רק דבר אחד לא הבנתי...

כל פעם שהוא מפעיל את המחשב הוא יפתח את הדלתות כדי שיתקרר? זה די מרגיז לא?

(אלא אם כן הוא כבר דאג לאיזו פתיחה חשמלית בלחיצת כפתור... אני אישית הייתי ממליץ לו להעביר חוט מיוחד מהכונן ביחד עם כבל המקלדת , קודח חור קטנצ'יק במקלדת ומסדר כפתור במקלדת שיפתח ויסגור את "תעלות האיוורור" חחחח מה דעתכם??

...

לפי מה שאני הבנתי, זה כנראה אמור להפתח אלקטרונית עם הדלקת המחשב, כמו למשל הדלת שאמורה לכסות את מסך ה LCD.

פורסם

באמת טיפה ישן אבל עדיין לא ראיתי את תהלכיך ההכנה, מגניב...

ולפי מה שאני זוכר שקראתי איפשהו הוא עשה את המארז וקיבל את התמיכה הכלכלית וכל מה שהוא צריך מ Activision המפיצים של דום 3....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים