עבור לתוכן

חסימת משתמש מלעשות נזקים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש תוכנה או דרך בהגדרות של XP לחסימה של "dummy users" מלעשות נזקים במחשב שלהם.

אני צריך שיהיה במחשב USER שרואה רק WORD,IE,OUTLOOK-EXPRESS (יכול להיות גם תוכנות מקבילות) חוץ מזה הוא לא יכול לעשות כלום והוא לא רואה כלום. לדוגמת: שינויי הגדרות רשת או חיוג לרשת, הודעות FIREWALL או ANTIVIRUS למיניהם, שינוי הגדרות דואר בOUTLOOK ואפילו העלמה או הזזה של סרגלים ב-WORD או בWINDOWS.

האם מישהוא מכיר דרך לעשות את זה?

:D:nono::D

פורסם

תעשה לו משתמש חדש, משתמש בלי גישת ניהול, בהגדרות סרגל למטה תעלים לו מה START את כל האפשרויות שאתה לא רוצה שהוא יהיה נגיש אליהם, כמו לוח הבקרה..

שים לו על השולחן עבודה את כל האייקונים שהוא משתמש בהם

כל הגדרה ושינוי שהוא יעשה ישפיע על המשתמש שלו בלבד, ואם הוא לא ילך להגדרות ויחזיר את האיקונים של לוח הבקרה, הסיכוי שהוא יגיע לשם בטעות הוא קטן.

אלא אם כן המשתמש בכוונה ירצה להגיע לשם, ואז בעצם אין לך אפשרות לחסום אותו כי גם מהדפדפן אינטרנט אקספלורר הוא יכול לרשום כתובת "לוח הבקרה" ולהגיע לשם.. אבל זה תלוי בסוג המשתמש שאיתו אתה מתמודד ::)

מה עוד שאתה יכול גם להתקין לו איזה ASTON SHELL או כל שלל מוזר אחר, שהוא פשוט יתבלבל ולא ידע איך להגיע ללוח הבקרה ;D

פורסם
  • מחבר

תודה

זה פותר לי את חלק מהבעיות בשינוי הגדרות ב-WINDOWS אבל לא את כולם לדוגמת קליק ימני והעלמת הסרגל. אני מתקין מחשב למשתמש שלא בכוונה מעלים דברים במחשב ומוחק הגדרות למיניהם והוא כמובן לא יודע איך להחזיר את מה שהוא הרס למצב הקודם.

אני גם צריך תוכנית שתגביל או תחליף את הWORD וה-OUTLOOK-EXPRESS לשימוש בסיסי בלבד.

פורסם

אתה יכול גם להגדיר ש-Windows לא ישמור את השינויים שמשתמש ביצע לשולחן העבודה שלו.

כנס ב-Registry ל-HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer, צור שם ערך DWORD חדש בשם NoSaveSettings ותן לו את הערך 1 (תעשה את זה כשאתה מחובר עם אותו משתמש, לא עם שלך או משתמש אחר).

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה שצריך לבצע חסימות ספציפיות באופן ידני לכל דבר בנפרד.

אני מחפש תוכנה שתחסום את הכל ושאני לא יגלה בדרך הקשה שיש משהוא ששכחתי לחסום (זה אומר שאני צריך לנסוע שעתיים לירושלים)

אז אם מישהוא מכיר... בבקשה :nixweiss:

אם אין  - אולי מישהוא מחפש רעיון ל-STARTUP     :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים