עבור לתוכן

כל מי שמשתמש באימיול עם webcache נדפק

Featured Replies

פורסם

זהו,נגמר,פיניטו...אני משתמש במוד של Morph כבר כמה שנים,וב webcache כמה חודשים טובים,היו לי הורדות חבל"ז,מהירויות פגז...עכשיו "תודות" ללייון נטוורק,זהו,אין יותר webcache,ספקיות האינטרנט חסמו את הגישה.

זה מה שקורה שמתשמשים במוד עלוב,חרא (סליחה על הקללה אבל אני דיי מעוצבן)...Netvision חסמו 100% ועכשיו אני מתחיל לשמוע שגם יוזרים על ספקיות אחרות קיבלו חסימה.

כל מי שהתשתמש שמוד של לייון לא יודע בטח על מה המאומה,כל מי שהשתמש באופציה של webcache(שאם המשתמשים הצוציקים שמה היו יודעים כבר קיים איזה חצי שנה במודים שונים) יודע איך נדפקנו.

נחזור להוריד במהירויות הרגילות שלנו,אם מישהו כן מצליח להוריד מה webcache שיגיד.

פורסם

טוב, האתר החליט לא לשים את התגובה הקודמת, כמו שקורה הרבה בזמן האחרון אז הנה שוב:

למה הספקיות לא מבינות שהן חוסכות לעצמן רוחב פס אם הן נותנות לאנשים להוריד דברים מהסרבר במקום שהם יצטרכו להוריד את זה מחו"ל (אמנם יותר לאט). במקום שמישהו יקבל מהסרבר בארץ, של הספק, את המידע שהוא צריך, הוא לוקח מהרוחב פס של הספק לחו"ל. אני לא יודע למי הספקיות חושבות שהן עוזרות.

אה, ואם אנחנו בנושא: למה לא מבינים שיש שוק לרוחב פס עולה של מגה ומעלה?

פורסם

אני מכיר טכנולוגיה בשם PeerCache

וזה מוריד לי מצויין מעל 50-120 ק' בדרך כלל

פורסם

אפשר בבקשה להסביר במה מדובר? אני מחובר לנטווזיון ומשתמש ב shareaza....

פורסם

אני מכיר טכנולוגיה בשם PeerCache

וזה מוריד לי מצויין מעל 50-120 ק' בדרך כלל

מה זה טכנולוגיה ? צריך שהתוכנה ושהספק יתמוך בזה, לא ?

צריך להכריח את WAREZFAW/LION לשים WEBCACHE בשרתים שלהם עכשיו :)

פורסם
  • מחבר

warezfaw האחרון משתמש במוד של morph ככה שיש לו webcache וגם בלייון החדש יש.

פורסם

אני משתמש בWarezFaw 2.0 שמבוסס על ה0.44d ואף פעם לא הצלחתי להתחבר לWebCache (בזק בינלאומי) אין לי מושג למה אבל זה מעצבן אותי שאני רוצה להחליף אימיול אבל לא יודע איך לשמור את הקרדיט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים