עבור לתוכן

דעה על מפרט ועזרה בהתלבטות לגבי כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי את המפרט הבא ואבקש את דעתכם (עוד לא מאוחר לשנות, אם אני עושה איזה שטות רצינית). המטרה משחקים בעיקר, התקציב מכובד.

AMD Athlon 64 3500+ socket 939

ASUS A8N SLI

2x 512MB TwinMos Speed Premium PC 3200/400

WD Raptor 74GB S-ATA

Seagate 300GB S-ATA

Thermaltake Tsunami w/ X Panel

Thermaltake Silent Purepower 420W

UPS Gamatronic 650VA

Leadtek 6800GT PCI-E

סה"כ כולל הרכבה 11,800 ש"ח לפני הנחת מזומן.

ועכשיו ההתלבטות, האם כדאי לקחת כרטיס מסך Sapphire X850XT במקום ה 6800 ? זה "רק" 400 ש"ח הפרש אבל אם כבר משקיעים כל כך הרבה אז... לא כל כך מצאתי ביקורות על ה Sapphire, מה אתם אומרים ?

תודה.

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי את המפרט הבא ואבקש את דעתכם (עוד לא מאוחר לשנות, אם אני עושה איזה שטות רצינית). המטרה משחקים בעיקר, התקציב מכובד.

AMD Athlon 64 3500+ socket 939

ASUS A8N SLI

2x 512MB TwinMos Speed Premium PC 3200/400

WD Raptor 74GB S-ATA

Seagate 300GB S-ATA

Thermaltake Tsunami w/ X Panel

Thermaltake Silent Purepower 420W

UPS Gamatronic 650VA

Leadtek 6800GT PCI-E

סה"כ כולל הרכבה 11,800 ש"ח לפני הנחת מזומן.

ועכשיו ההתלבטות, האם כדאי לקחת כרטיס מסך Sapphire X850XT  במקום ה 6800 ? זה "רק" 400 ש"ח הפרש אבל אם כבר משקיעים כל כך הרבה אז... לא כל כך מצאתי ביקורות על ה Sapphire, מה אתם אומרים ?

תודה.

אלוהים ישמור...

איזה מכונה...

פורסם

לקחת לוח SLI ואינך משתמש בו...

גמו כן לשים X850XT על לוח כזה לא יאפשר גם שדרוג עתידי (קנית כרטיס נוסף ושימוש ב SLI).

כמו כן כדאי שתבדוק טוב אם הזכרונות הנ"ל יעבדו עם הלוח של ASUS... לASUS עבר די רע עם TWINMOS.

פורסם
  • מחבר

טוב...אין במלאי את ה 6800GT אז חסכו לי את ההתלבטות, לקחתי את ה X850XT, רע זה בטח לא יכול להיות.

ה SLI לא "מתבזבז", הוא פשוט לא נחוץ, הבנתי שה ASUS לוח טוב ללא קשר ל SLI. בחנות המליצו על ה TwinMos והם גם יבדקו את המערכת, כך שזה צריך להיות בסדר.

ומכוון שלא ממש קיבלתי תגובות אחרות אני מניח שאין הערות על המפרט אז אני אתחדש לי בעוד כמה ימים.

פורסם

בהחלט מערכת מכובדת.. חבל לאבד את האופציה ל-SLI מפני שאין במלאי.. זה דבר שבודקים לפני שמזמינים.. אבל לא נורא, סה"כ אחלה מערכת.

ת'אמת הרכבנו אחת דומה השבוע, ASUS SLI DELUXE ב-TSUNAMI (עם 6600GTx2) וספק 525W של HEC - היה קצת צפוף, אבל הצלחנו לסדר את הכבלים בצורה לא רעה בכלל..

הלוח פשוט מגיע עם כל כך הרבה תוספות שבכלל לא נשארו חריצים פנויים מאחור :)

תהנה!

(אגב, אם מישהו מתעניין 3DMark05 עבר את ה-6000 נק' אם אני לא טועה)

פורסם

בהחלט מערכת מכובדת.. חבל לאבד את האופציה ל-SLI מפני שאין במלאי.. זה דבר שבודקים לפני שמזמינים.. אבל לא נורא, סה"כ אחלה מערכת.

ת'אמת הרכבנו אחת דומה השבוע, ASUS SLI DELUXE ב-TSUNAMI (עם 6600GTx2) וספק 525W של HEC - היה קצת צפוף, אבל הצלחנו לסדר את הכבלים בצורה לא רעה בכלל..

הלוח פשוט מגיע עם כל כך הרבה תוספות שבכלל לא נשארו חריצים פנויים מאחור :)

תהנה!

(אגב, אם מישהו מתעניין 3DMark05 עבר את ה-6000 נק' אם אני לא טועה)

פששש... תוצאה מכובדת ביותר... זה יותר מ6800U...

למרות ש3DMARK05 לא קובע הרבה, במשחקים כבדים ה6800U ייקח.

פורסם
  • מחבר

יש איזה הבדל בין ה delux ללוח הרגיל חוץ מ RAID 5 ושני כרטיסי רשת o/b ? לא לקחתי את ה delux בגלל שאני לא צריך אף אחת מאלה.

ובקשר ל SLI גם ככה לא התכוונתי לשים שני כרטיסים עכשיו, מכל מה שקראתי הבנתי שהטכנולוגיה עדיין לא מספיק בוגרת ולא מצדיקה את עצמה. בכל מקרה, עד שאהיה מוכן לקנות כרטיס חדש/נוסף, בין עם SLI שני (אם הייתי בוחר ב GT) או כתחליף ל X850XT, ממילא יהיה צורך ב DirectX 17 ובתמיכה של השד יודע איזה סטנדרט חדש, כך שזה לא נראה לי ממש משנה, או שפיספסתי משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים