עבור לתוכן

מישהו יודע משהו על ה- Viewsonic G90f+B ???

Featured Replies

פורסם

יש לי אולי אופציה להחליף את ה LG F900B הדפוק שלי במסך Viewsonic G90f+B....

מישהו יודע עליו משהו? חדות, עומק צבע, רזולוציות, עיוותים, MOIRE וכו' דברים שמסתבר שכדאי לדעת מראש לפני שקונים מסך?

באתר של VS כתוב שהוא SHADOW MASK, כלומר בעברית "לא שטוח" ;). האם זה נכון, או שזה SHADOW MASK שטוח (עד כמה שידוע לי אין דבר כזה אבל תמיד יש פעם ראשונה)?

תודה

פורסם

אני גם מתעניין במסך הזה.

אני מבין שאתה לא רוצה את הF900P אחריי הF900B...

ניראה לי שהכי כדאיי לבדוק את המסך העצמך בתצוגה לפניי שאתה קונה אותו, שזה די בעייה, עדיין לא מצאתי חנות בי-ם שממש מציגה מסכים איכותיים.  הייתי בכמה חנויות גדולות הכל בתצוגה זה רק MAG וFLATRON.

פורסם
  • מחבר

בטח רוצה F900P (-->>> אבל רק בתנאי שהוא יהיה טוב ;))

מה אני אגיד? נכוויתי קשות מ-LG, ממש ביאסו אותי. אם הייתי יודע בוודאות שה-P הוא 100% אז הייתי מתעקש להחליף, אבל מה יהיה אם יחליפו לי ל-P (אחרי שאני אוסיף כסף כמובן) ואז אני אגלה מסך דפוק שוב? לא מתאים לי ללכת מכות עם המוכר של מרדנית :bash:

הדרישות שלי מהמסך שאני מחפש הן די פשוטות:

19'', התמונה חייבת להיות חדה, עם צבעים עמוקים (לא דהויים), ציפוי אנטי-השתקפותי, רצוי שטוח לחלוטין ובלי שני פסים על המסך.

מה קיבלנו?

FLATRON, רק מה? FLATRON עם קווים עקומים וטשטושים לא בא בחשבון. מה המסקנה? אין בנמצא מסך מחשב שיתאים לי בול. אני חייב להתפשר, אז אני בודק כיוון אלטרנטיבי: Viewsonic G90f+B

קראתי רבות כאן בפורום על המסך הזה של VS, אבל לא נתקלתי בביקורת רצינית שממש מתארת את המסך מעבר למילים בסגנון "מסך מעולה", "רואים טוב" וכו'.

אם יש למישהו מכם את המסך הזה, אשמח לשמוע חוות דעת מפורטת על הביצועים שלו.

תודה

פורסם

תראה, לשני אנשים שאני עובד איתם יש את המסך הזה (לאחד מהם יש זוג). אני מודה שלא בדקתי אותו ממש לעומק בצורה רצינית  - מה שאני יכול לומר - גם אם הוא לא לגמרי שטוח ( לא יודע)  הוא לפחות נראה מאוד שטוח. חד, טוב גיאומטרית. הצבעים מעט מעט דהויים יותר ממסך טריניטרון - אבל זה מה יש.  שים לב - גם את המסך הזה צריך לבדוק טוב טוב (NTEST) לפני שתיקח הביתה כי יש יחידות עם חוסר אחידות צבע על פני שטח המסך המלא. חפש אחד שאין לו את הבעיה הזאת.

אני מציע לך לחפש עוד ביקורות ברשת - יש הרבה כאלה - אל תגביל את עצמך לפורום הזה.

פורסם

ראיתי את המסך הזה והוא באמת מסך טוב חד וצבעים מאד יפים.

F900P מסך גם טוב מאד אבל אני חושב ש G90F קצת יותר טוב. :xyxthumbs:

לדעתי אתה תיהיה מרוצה מהמסך הזה

anevsky-אם אתה מתכוון ש 786FD טוב יותר מ וויסוניק אז יש לך טעות ממש ממש גדולה :nixweiss:

פורסם

מה דעתכם על המסך הזה

Monitor Name-AOC Spectrum 7F

:cool2:

פורסם

goku עזוב אל תדבר איתי בכלל. מאיפה הבאת את השטות הזאת.  אני מתכוון באופן כללי למסכי Aperature Grill לעומת  SHADOW MASK. וגם כן דיברתי רק על צבע בהקשר הזה.

פורסם

ענבים איזה מסך יש לך בכלל עכשיו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים