פורסם 2005 בינואר 2420 שנים סוף סוף החלטנו לקנות מצלמה דיגיטלית..עכשיו אני לא ממש מבין בזה.. על מה אני צריך להתסכל לבדוק? איזה נתונים..תעזרו בבקשהתודה.
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים קודם כל תגדיר תקציב ושימושים למצלמה והחבר'ה בפורום יתנו לך את המצלמה בשבילך..
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים מחבר שמע אחי תקציב.. רציתי משהו לא יקר.. אלף-אלף חמש מאות..אבל אם אני אראה שיש הבדל גדול ויש ממש טובה ויקרה אז אני אקנה אותה..שימוש? לצלם נראה לי..
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים כל מצלמה מצלמת על כן רצוי שתגדיר יותר את צרכי הצילום שלך ומה בדיוק אתה רוצה ומצפה מהמצלמה שלך לעשות.בכל אופן אישית אני ממליץ לך על המצלמות הדיגיטליות של CANON , וחשוב להסתכל שאתה מקבל אחריות של שלוש שנים ועדיף של היבואן הרישמי שזה קרט אם אינני טועה.
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים בכל אופן אישית אני ממליץ לך על המצלמות הדיגיטליות של CANON , וחשוב להסתכל שאתה מקבל אחריות של שלוש שנים ועדיף של היבואן הרישמי שזה קרט אם אינני טועה. לא שהיא שווה הרבה : אבל אם זה מה שמרגיע לך את הלב, תפדל
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים מחבר אבל אני לא בין בזה.. בגלל זה ביקשתי שאתם תיעצו לי, משהו טוב.מצלמה שתצלם, לא יודע מה עוד הן עושות. רצוי גם ווידואו עם סאונד.
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים לא שהיא שווה הרבה : אבל אם זה מה שמרגיע לך את הלב, תפדל האחריות לא שווה הרבה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.