עבור לתוכן

בעיה בצפייה בסרטים בטלויזיה מהמחשב

Featured Replies

פורסם

הבעיה שלי היא שחיברתי את כרטיס המסך שלי לטלויזיה דרך svideo. כאשר אני צופה בסרטים מסויימים, אין שום בעיה מלבד שלאחר כשעה של צפייה, ישנן קפיאות קצרות של הסרט במהלך דקה, ואז הצפייה ממשיכה כרגיל. בסרטים אחרים, ישנו הפרש הולך וגדל בין האודיו לוידאו בסרט. אני משתמש בתוכנת BSPlayer ונתוני המחשב הם:

p3 866

512 RAM

FX 5200

יש למישהו רעיון האם הבעיה היא פשוט קידוד לא טוב או אולי בעיות של חומרה חלשה, או drivers?

פורסם

i assume that when you watch those movies on comp, all is fine .. right ?

try to plug the tv through video-out, it might do the trick

פורסם
  • מחבר

לא, גם במחשב יש בעיה של השהיה בין האודיו לוידאו בסרטים הבעייתיים.

פורסם

לעיתים הבעיה נובעת מחוסר משאבים זמני, והמחשב "גונב" קצת משאבים לנגן המדיה.

תנסה את הפתרון הבא אולי הוא יעזור.

תלחץ על Alt + Ctrl + Delete

תכנס שם ל:

Task Manager --> Processes

לחצן ימני על Bsplayer.exe

שם תלחץ על Set Piority

ותגדיר רמה אחת מעל (AboveNormal).

פורסם
  • מחבר

העברתי בשלב מסויים גם לרמת real - time וזה עדיין לא עזר למרות שלקח יותר זמן להשהיה להופיע והיא גדלה בקצב איטי יותר.

פורסם

if it happens in EVERY movie, you got a problem with the comp (btw, check cpu usage during play)

if its just with certain movies, then ... its just with certain movies, prolly a bad audio rip :)

פורסם
  • מחבר

זה קורה רק בחלק מהסרטים אבל ה-CPU נמצא ב-95% עד 100% בזמן הסרט ע"י הנגן.

פורסם

דבר ראשון, תמיד כדאי למחוק את כל ה CODECS הישנים ולהתקין את החדשים ורק מה שצריכים (XVID ו AC3FILTER)....

לגבי הבעיה בסרטים.. פשוט כנראה ה RIP לא טוב.. יש אוצפיה ב BSPLAYER לשנות את ה AUDIO DELAY ע"י הכפתורים < או > , תנסה לשחק אם זה.. למרות שהכי טוב שפשוט תשיג גרסא טובה של הסרטים...

ב XVID DECODER תנסה לשחק עם ה OPTIONS של איכות הקידוד, אולי זה יצור פחות עומס על המעבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים