עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, אני לא גיימר כבד אבל אוהב משחקים כמו למשל GTA3 THPS3 וSOF2 (יש עוד כמה) ביינתים יש לי VOODOO3 3000 אבל כבר צריך להחליף.

אני מחפש משהוא כמה שיותר זול ובגלל שאני אפילו לא יודע מה זה אובר קלוקינג זה לא חשוב כל כך.

ודרך אגב מישהו מכיר חנות מחשבים טובה מארה"ב (וירטואלית)

תודה מראש

רום

פורסם

MSI Geforce 3 Ti 200.

הוא עולה איזה 850 ש"ח.

זה עדיף מ-Radeon 8500Le למי שלא רוצה להסתבך עם הורדת דרייברים כל שני וחמישי.

פורסם
  • מחבר

אבל 850 ש"ח זה דיי יקר

אתה מכיר חנות בארה"ב

פורסם

למה אתה נוסע לשם, אם תהיה שם אז בכל צומת יש חנות מחשבים וזה ממש זול שם.

פורסם

או שתיקנה כאן G3 TI 200 של INNOVISIN ב126 דולר בLAMIR.

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא נוסע אבל אמא שלי כן אז רציתי להזמין מהאינטרנט לבית שהיא תהייה בו ואז שהיא תביא לי אותו

ו126$ זה מחיר טוב אתה יכול לתת לינק??

פורסם

www.lamir.co.il

זה עולה 920 ש"ח.

זה יותר יקר! :lol: :lol: :lol::bash:

עריכה: האחד עם ה-64mb עולה 770 ש"ח. טעות שלי... :bash: :AR15:

פורסם

אי אפשר זה פשוט יכתוב לך WWW.LAMIR.CO.IL אז אל תהיה ליימר פשוט תיכנס לאתר,חומרה,VIDEO CARD,INNOVISIN ותימצא שם דגמים ומחירים בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אוקי

מה אתם אומרים שווה להוסיף עוד 25$ ולקחת את ה128 או לקחת את ה64

פורסם

המחיר לא שווה את ההבדל ( לא שיש הבדל ) אין כיום משחק ( שבחוץ ) שמנצל % 100 את כל ה64 DDR שלו אז 128 זה סתם בזבוז החברה פשוט עשתה מזה גימיק דוגמה: הסינדרום של ה הילד אם הדבר הכי חדש בשכונה וחוץ מזה עד שיצא משחק שינצל את כל ה128 DDR של הכרטיס אז הכרטיס כבר ייחשב מיושן בגלל זה זה לא שווה את ההבדל.

פורסם
  • מחבר

ןמה עם הטווח הארוך??? יש לי VOODOO3 כבר כמעט שנתיים ואני מתכנן על כרטיס שיהיה טוב/"עדכני" ליותר משלוש חודשים...

פורסם

אל תידאג פשוט קנה את הכרטיס שהצעתי והכי חשוב זה כרטיס שיתמוך בעתיד במנוע של DOOM III בגלל שניראה לי שכל משחק שיצא בעוד שנתיים יתבסס עליו אז עדיף את הRADEON 8500 בשביל זה לפי מילותיו של הHOLLY MEN ג'ון קראמק אז הבחירה שלך אפשר להגיד שזה די הימור שיקבע את ההנאה שלך ממשחקים בשנתיים הקרובות וואי איזה לחץ :o :o :o :o :o

סתם תיבחר לפי דעתך שניהם יחזיקו מעמד שנתיים בכיף.

פורסם

אני טס לארה"ב אז איפה יותר זול וזה במרכז העיר ושינגטון בוסטון אורלנדו או ניו יורק אני רוצה לדעת איפו לקנות שמה אז בבקשה תעזרו לי

פורסם

אני ממש לא יודע וכשתהיה שם תיתכתב איתנו כאן בפורומים ותספר שם על מחירים מוצרים ושאר ירקות אז טיסה נעימה ותיזהר מאנשים אם טורבן על המטוס להתראותתתתתתתתתתתתתתתת.

פורסם

לפי דעתי, שווה להוסיף עוד כסף בשביל 128MB במקום 64MB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים