פורסם 2005 בינואר 2420 שנים ממצב אנשים עם תיראו במפרט שלי אני דיי מלא בדברים בכול מקרה יכול להיות שאני מוצא קונה לכרטיס מסך לוח ומעבד שלי אז עם כבר יש קונה אז חשבתי לעבור לamd(לפי מה שהבנתי הם הטובים ביותר)בקיצור אני צריך 2 מפרטים של לוח מעבד וכרטיס מסך ודגש לקרור גזזז כי הבנתי שפעם היו בעיות עם המעבדים בטמפרטורות של מינוסים למינהם זה עדיין כך??הסכום הוא בסביבות ה 6000 שקלהמפרט הראשון ללוח מעבד וכרטיס מסך טובים כמו שצריך בסכום של 6000 \ובקשר למפרט השני חשבתי להשקיע על מעבד ולוח טובים ואילו כרטיס מסך חמוד. וכך לחסוך לי איזה 2000 שקל עד שיצאו כרטיסים החדשים בכול מקרה גם זאת אופצייה שאני ישמח לקבל (שוב לוח ומעבד חזקים וכרטיס מסך חמוד וטוב שיריץ את הכול נכון לעכשיו זה היקר...)תודה עריכה: יש לי זיכרונות מעולים ביותר שאני משאיר עכשיו כך שלא נירא לי שצריך להחליף זיכרונות תודה.. (סוג ודגם במפרט למטה...)
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים מחבר אז כך....כל יום תפתח אותו ת'רד?פתחתי עוד תרד מסיבה אחת והיא שהתרד הזה גם כך שיך לפורום הזה ולא לאוברקלוקינג...מה רע בדיוק במחשב שיש לך כרגע? זה טמטום להחליף..תחלס יש לי קונה למערכת שלי אז למה עם כבר אני יכול אז למה לא החליף זה לא שאני מוציא כסף...וחוץ מזה חשבתי ללכת על amd 3500+ bi (90nm) וזה כבר מעבד יותר טוב משלי לא?במיוחד אחרי אוברקלוק...דבר שני אני לא יודע בקשר לאיזה לוח ללכת הציעו לי לקנות את ההרכה הזאת ...מומלץ או לא?http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857&catcode=247כאילו איך הלוח הזה עם הכרטיס הזה מומלץ או לא?ושוב לאוברקלוק מטורף עם קרור גזזזז...נ.באני עדין רוצה לדעת כדי להיות בטוח עם המעבד הזה יעבוד כמו שצריך עם קרור גז???
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים אנשים מה עם קצת תגובות?? מה לא רוצים לעזור?? :hi: רק אנשים משועממים כמוך מחליפים כזה מפרט על...
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים תביא... אני יקנה ת'מפרט שלך...או שאתה שופע במרשרשים או שאתה סתם משועמם...
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים מחבר עם אתה מעוניין לקנות תבוא לפרטי ונדבר כבר שם...דבר שני זה לא קטע של משועמם ומרששים בטוח שכבר לא נשארו...וחוץ מזה המרפט שרשמתי שאני רוצה הוא הרבה יותר טוב מהפרט שלי לא??מבחינת מעבד ולוח?
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים עם אתה מעוניין לקנות תבוא לפרטי ונדבר כבר שם...דבר שני זה לא קטע של משועמם ומרששים בטוח שכבר לא נשארו...וחוץ מזה המרפט שרשמתי שאני רוצה הוא הרבה יותר טוב מהפרט שלי לא??מבחינת מעבד ולוח?אתה רוצה להחליף את המעבד והלוח ,סבבה.אל תחליף את השאר ,כי הכל ברמה מאוד גבוהה..
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים מחבר בעיקרון גם אני חשבתי רק להחליף מעבד ולוח אבל עם אני מחליף לוח אז אני צריךך agp וזה אומר אנפורס 3 שאני לא מעוניין בו כי עם כבר מחליפים מחליפים להכי טוב לכן צריך אנפורס 4 ואז אין agp יש pci-e לכן אני מוכר את הכרטיס מסך שלי גם כן (כבר יש קונה) ואז אני חושב לקנות כרטיס מסך פשוט לא מטורף בנתיים עד שיצאו הכרטיסים החדשים של אנווידיה..מה אומר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.