פורסם 2005 בינואר 2420 שנים לא מזמן רשמתי פה שהמחשב שלי לא זז, משחקים שאמורים לעבוד חלק פשוט לא זזים על המחשב שלי. אבל אף אחד לא ממש ידע למה זה. הפעם החלטתי לעשות בדיקה עם 3DMARK03 הנה התוצאה שקיבלתי. אני כמעט בטוח שזה ממש ממש נמוך אפילו לכרטיס מסך כמו שלי. אבל אפילו אם לא למישהו יש מושג למה המחשב שלי עובד ממש אבל ממש לאט?
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים למעבד שלך ולכרטיס מסך שלך זה בסדר גמור.ותגידו מאיפה מורידים את ה-3DMARK בלי לשלם 20 דולר?
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים יכולות להיות סיבות שונות ומשונות למה המחשב שלך איטייכול להיות וירוס סוס טרויאני תוכנה שתוקעת התחממות של המעבד ועוד הרבה דבריםמה שאני ממליץ זה להריץ את התוכנות הבאותADWARE 6SPYBOY S&Dתעשה סריקה עם 2 התוכנות האלה ותראה מה הםמוצאות תדאג שיהיו מעודכנות!תעשה סריקת אנטי ווירוס מעודכנתאם זה לא עוזר!תפתח את שורת ה RUN דרך STARTותרשום MSCONFIG לך לשורת ה STARTUPשם תראה מה עולה ביחד עם המחשבותוריד את הוי מכל מה שאתה לא צריך שיעלה עם המחשבתשאיר רק את ההכרחיים!אם אתה לא בטוח אל תיגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עוד תוכנה שיהיה נחמד אם תבצע איתי סריקה היא REGSUPREMEלקבצי רגיסטרי!ותנסה גם את MICROSOFT ANTISPYWAREתגיד לי אם יש שיפור ;D
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים מחבר אחי, פירמטתי מיליון פעם והתקנתי לפחות 4 גרסאות שונות של וינדווס XP שהיו לי.עשיתי סריקה עם כל דבר אפשרי ואין לי שום דבר לא הכרחי ב STARTUP
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים אתה לא יכול לצפות שמשחקים יפעלו לך כמו שצריך עם כרטיס מסך כזה...מה שקיבלת זה בסדר גמור ...
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים מחבר עזבו את התוצאה, רק רציתי לראות אם היא בסדר או לא.מה שכן המשחקים רצים יותר גרוע מבמחשב עם 1000 MGZ ו256 זיכרון עם ג'יפורס 2.(פה יש לי 512 זיכרון)לדוגמא משחק כמו NFS:U2 לא זז ליכשלחבר שלי עם 256 זיכרון 2000MGZ וג'יפורס 4 MX זה עובד חלק בדרישות גבוהות.
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים אולי תחזיר את הביוס כבר לדיפולט ותראה מה קורה!עוד דבר זה קרה גם לי פעם ואז הבנתי שזכרון אחד 256 פשוט לא יושב טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.