עבור לתוכן

עשיתי כמה סירטוטים של מארז ורציתי שתגידו לי מה יותר יפה !

Featured Replies

פורסם

קבלו :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כולם נחמדים

אבל איך אתה מתכוון לבנות אותם?

פורסם

באמת איך אתה מתכוון לבנות אותם? והכי יפה זה כמו בתמונה הראשון בשילוב של ירוק ושחור עם הבקהוקים האלו שיש בציור השלישי ושיהיה נוזל ירוק בפנים מצידי אפילו רק בשביל היופי...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות !

אני יחשוב כבר איך לבנות...... אני חושב שמאלומיניום ושילוב של פלסטיק אולי .........

זה לא יהיה כל כך קשה אני חושב כי סך הכל אני ישקיע על זה הרבה הרבה מחשבה כי הולכת להיות בתוך זה המערכת הנ"ל :

AMD 64 bit 3500

radeon 9800 pro

abit AV8 סוקט 939

וכ"ו ....................

אני ישמח לעוד תגובות

דרך אגב התמונה השלישית זה המארז שלי אחרי מוד בסקאטצ' אפ .....

פורסם

ממש אהבתי את השלישי...אבל אם תחבל למטה איזה משאבה שתשאב אוויר פנימה זה יהיה מגניב...

פורסם

קצת דמיון, עם החלטתה להשקיעה כל כך, אז תעשה משהוא חמוד, אלה נראים ממש רע ורגילים לחלוטין.

פורסם

עם כל הכבוד Tzvika אין כזה דבר נראה רע

זה הכל עניין של טעם כל אחד וטעמו האישי

לפי דעתי הוא אפילו לא צריך לשאול אם אנחנו חושבים שזה יפה כי גם אם לא הוא עושה את זה בשבלו ולא בשבלנו.

אז המשך כך :xyxthumbs:

אני חושב שזה ממש יפה מה שתכננת שם במיוחד הקטע עם המיכלים שתלויים בחוץ! ;D

פורסם

ממש מגניב

רק מה ששמתי לב שהמארז ה 3 (התכמונה ה3)

זה מארז שכבר קיים ופשוט אפשר להוסיף את מה שאתה צריך כ מודינג ולא לבנות את המארז בשלמות

עם תבנה בשלמות זה יהיה עוד יותר מגניב

פורסם
  • מחבר

בתמונה השלישית יש כמו מלבני פלסטיק על המארז בתוכם אמור לזרום הנוזל הירוק בעזרת משאבה של מגבים של אוטו..........

בעיקרון אני מתכוון לבנות את 2 הסוגים של המארזים אבל זה יקח לי קצת זמן כי יש לי עוד מעט בגרויות ...........

במשך השבוע אבא שלי יביא לי משאבות של מגבים ואני יעשה מדריך לקירור מים בעזרתן.........

אל תגידו שזה לא רעיון חכם כי זה כן חחחח

:);):D ;D >:(:(:o 8) ??? ::):P :-[ :-X :-\ :-* :'( :lol::cool2::screwy::smile1::xyxthumbs::yelclap::hi::hat::silly: :s05: :s07::bash::nono::pissed::nixweiss::sleep::kopfpatsch::jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים