עבור לתוכן

6600gt תוצרת pine

Featured Replies

פורסם

אני כנראה יקנה תמחשבמ ksp אז לאחר התיעצות קלה החלטתי ללכת על ה6600gt

עכשיו

יש ל ksp תכרטיס הזה רק תוצרת Pine

אז משהו מכיר \שמע עליו איך הוא?

יש כל כך הבדל בינו לבין אותו כרטיס רק חברת אחרת כמו albrton או gigabyte

(כל הבעיה שלי שההורים שלי רוצים לקנות תמחשב מחנות אחת!!

)

אז מחכה לתשובה

תודהה

פורסם

אני יודע שמישו עם ה6600GT גיגהבייט הוציא מעל 4K ב3DMARK05

הPINE טוב אבל לOC הבנתי

פורסם
  • מחבר

אני יודע שמישו עם ה6600GT גיגהבייט הוציא מעל 4K ב3DMARK05

הPINE טוב אבל לOC הבנתי

מזה 4k??

ולא הבנתי מה אמרת שהpine טוב לoc??

ויש עוד משהו ששמעע עליהם?

פורסם

K=1000, לכן 4K= 4000.

ואל תדאג ידידי, הPINE מצויין והוא לא פחות טוב מהאלבטרון! אתה יכול ללכת עליו בראש שקט...

PINE היא חברה מאוד מאוד מוכרת (במיוחד בחו"ל), והכוונה שאומרים שיש לו פוטניצאל OC הכוונה היא שאתה יכול לעלות לו את המהירויות שעון ולשפר אותו.

והכי חשוב---> תהנה!

פורסם
  • מחבר

וואלה??

כי אני לא שמעתי עליו

אפשר קישור לאתר שלהם

אם יש

ואחי מאיפה אתה יודע שהם טובים???

ואם יש איזו השוואה בכרטיס הזה רק עם חברות שונות כולל pain אני ישמח לראות

וגם הבעייה היא שהאחריות היא רק לשנה

פורסם

PINE ידועים גם כXFX (זה השם השני שלהם).

קח קישור ל6600GT באתר העולמי שלהם לחץ כאן

האחריות היא שנה בגלל שאתה קונה בKSP (ככה כל המוצרים שבKSP)....

ואל תדאג, אני יודע שהם טובים, אני חורש את העולם של התצוגה והגרפיקה יותר מדי זמן :smile1:

פורסם
  • מחבר

האחריות היא שנה בגלל שאתה קונה בKSP (ככה כל המוצרים שבKSP)....

ואל תדאג, אני יודע שהם טובים, אני חורש את העולם של התצוגה והגרפיקה יותר מדי זמן  :smile1:

אחי דבר ראשון יש דברים כמו מעבד לוחות אם ... שיש להם אחריות לשלוש שנים

דבר שני (מקווה שלא תפגע) מי זה אני??

כאלו אמרת לי תדעה שלך אבל רק אתה ענית לי אז איך אני יכול לדעת שאתה לא דילר של ksp???

??? ושאתה סתם אומר כדי שאני יקנה ממכם??(שוב מקקווה של תפגע )

ואם אתה מכיר כל כך טוב את עולם הגרפיקה אז אולי אתה מכיר איזה אתר שעשה השוואה בין החברות השונות לכרטיס הזה(6600gt)

??

פורסם

תגיד בן אדם אנחנו עושים לך טובה שאנחנו עונים אל השאלות שלך ואתה עוד לא מרוצה מזה?! מה זה החוצפה הזאת? לא טוב לך הדעה שלי או של כל אחד אחר בפורום שבא לעזור ולהמליץ לך על מוצר שאתה שואל עליו לך לפורום אחר! עלק דבר כזה עוד לא ראיתי! :pissed:>:( >:(

פורסם

תגיד בן אדם אנחנו עושים לך טובה שאנחנו עונים אל השאלות שלך ואתה עוד לא מרוצה מזה?! מה זה החוצפה הזאת? לא טוב לך הדעה שלי או של כל אחד אחר בפורום שבא לעזור ולהמליץ לך על מוצר שאתה שואל עליו לך לפורום אחר! עלק דבר כזה עוד לא ראיתי! :pissed:>:( >:(

^^^^^

קודם כל מסכים...

ושנית כל

אחי דבר ראשון יש דברים כמו מעבד לוחות אם ... שיש להם אחריות לשלוש שנים

דבר שני (מקווה שלא תפגע) מי זה אני??

כאלו אמרת לי תדעה שלך אבל רק אתה ענית לי אז איך אני יכול לדעת שאתה לא דילר של ksp???

??? ושאתה סתם אומר כדי שאני יקנה ממכם??(שוב מקקווה של תפגע )

ואם אתה מכיר כל כך טוב את עולם הגרפיקה אז אולי אתה מכיר איזה אתר שעשה השוואה בין החברות השונות לכרטיס הזה(6600gt)

??

אתה מודע לשטויות שאתה פולט??? :screwy: :screwy: :screwy:

מה זה השטויות האלה סוכן סמוי של KSP? באיזה סרט אתה חי?

ותאמין לי שאם הייתי סוכן של KSP (*שיעול* שטויות*שיעול*) תאמיו לי שכבר כל חברי הפורום היו יודעים....

וחוצמזה, אתה באת ואמרת שאתה רוצה לקנות מKSP, ואני רק הסברתי לך איך הולכים הנהלים שם...

ותרשה לי מעכשיו להמנע לעזור לטיפוסים כמוך שמזלזלים במי שמנסה לעזור להם >:(

פורסם

טוב הוא ביקש סליחה..אוליי נפלט לו או שאוליי הוא עישן משהו והוא היה מסטול בקטע של סוכנים חשייאים..חח בכל מקרה קנה בKSP אני לא חושב שחנות כזאת רצינית תזלזל בלקוחות שלה. ::)

פורסם
  • מחבר

הנה אני יוציא הודעה רשמית

אחי מבקש סליחה אם נפגעת

(לא יכולתי לדעת אם אתה אדם רציני או סתם אחד שבכלל לא שמע עליה (כל החברה)וסתם מבזללללל)

ומשהו מכיר השוואה בין חברות שונות על הכרטיס הזה

פורסם

סלחתי גברגבר...

אם אתה רוצה השוואות, יש בסטיקי של הפורום "תצוגה וגרפיקה" השוואות טובות.

פורסם
  • מחבר

איפה רשום:

שpain=xfx

ושמעתי שpine שינו את ההיטסינק של הכרטיס+ מאוורר לסינק עם בסיס נחושת, וצוין שם שזה מוריד את טמפ' הכרטיס ב10-20 מעלות.

אז מזה בכלל היטסינק ?

ומזה סינק?

וזה באמת מוריד תטמפ' אם כן הערך בכמה והאם זה פוגע בדברים אחרים בזה שהם שינו חלקים מהכרטיס???

פורסם

חיפוש מהיר בגוגל הביא את ההשוואות הבאות:

http://www.nvnews.net/reviews/xfx6600gtagp/index.shtml

http://www.amdreview.com/reviews.php?rev=xfx6600gt

כאן יש השוואה בין 6600 רגיל של אלבטרון ל-6600GT של XFX (שניהם ב-PCIE ולא AGP):

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=284

אני זוכר שהיתה איזושהי השוואה בין כל כרטיסי ה-6600GT באיזשהו אתר..

לא נראה לי שהיו הבדלי שמים וארץ, רק עניין של אוברקלוק (שגם ככה מסיר לך את האחריות).

אגב אני כן עובד ב-KSP, אבל אני לא נוטה לכאן או לכאן.

הכרטיסים של XFX לדעתי באותה רמה כל הכרטיסים האחרים.. סה"כ הם נשארו דיי אמינים לתכנון המקורי של nVIDIA בעוד יצרנים אחרים כמו אלבטרון שינו קצת את הגוף קירור.

אגב שים לב שרוב כרטיסי ה-AGP של 6600GT רצים עם זכרונות במהירות 900 מ"ה בעוד ה-XFX הוא אכן 1Ghz כמו בגירסת ה-PCI-E.

מצד שני אם זכורה לי ההשוואה בין הכרטיסים האלבטרון היה האוברקלוקר הכי טוב מבין כולם.

פורסם

היטסינק זהו גוף הקירור שיושב על המעבד (או זכרונות) ועליו בדרך כלל יושב מאורר. הוא דואג שהמעבד לא יתחמם יותר מדי וישאר בטמפרטורות שיאפשרו לו עבודה יציבה ללא שגיאות תקלות או שריפה ( 8) ).

ואכן קראת נכון - בגירסה האחרונה של ה6600GT של XFX הוחלף גוף הקירור לעומת הגוף שהיה בגירסה הראשונה שהיה זהה לחלוטין לג'נרי , ואכן יש לו בסיס מנחושת, בכל מיקרה לא קראתי שום ביקורת לגבי גוף הקירור החדש שהם שמו , אבל ירידה של 10 עד 20 מעלות זה בהחלט מבורך.

XFX זה שם חטיבת הכרטיסים הגרפיים של PINE. בתכלס אפשר להגיד שזאת אותה החברה , אני מניח שהשם של PINE (חברה מאד ותיקה דרך אגב) לא ניתפס הכי טוב שיווקית בידי גימריים מתלהבים , אחרי הכל אף אחד לא יעניק "אקסטרא מגניבות " לחברה שקוראים לה "עץ אורן" ;) , XFX נשמע הרבה יותר "מפוצץ".

לי יש 6800 GT של XFX וכל מה שאני יכול להגיד לך שהוא עובד כמו - 6800 GT, עוד משהו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים