עבור לתוכן

רגע לפני קניית מחשב - לאיזה כרטיס מסך יש את הקירור הטוב ביותר מסדרת ה GT ?

Featured Replies

פורסם

6800GT AGPX8

אני יעשה לו אובר קלוק , כדי להגיע בערך לביצועים של ה Ultra

איזה חברה הוציאה אותו עם הקירור הכי טוב? בלי אסוס אני לא יוסיף עוד 1000 שקל בשביל זה :\

אהבתי בעיקרון את ה Gainward , הוא נראה ממש רציני , גם ה Gigabyte נראה קירור רציני עם הצינורות.

מה אתם אומרים?

פורסם

בשביל להגיע ל U אתה אפילו לא צריך קירור טוב, כל קירור פסיבי יצליח להחזיק את זה.

בכל מקרה, ללידיטק יש קירור הכי טוב.

פורסם

לדעתי עשית טעות שבחרת AGP אבל זאת החלטה שלך

ולדעתי הכ.מסך עם הקירור הכי טוב זה הGAINWARD או שאם זה יוצא יקר מידי אז יש גם את הLEADTEK עם קירור מצויין

פורסם

GAINWARD! תנסה להשיג את גרסאת הGS (בא סטוק בUltra Speeds)

ואל תחשוב אפילו לקנות את הג'יגהבייט עם הקירור הפאסיבי! זאת תהיה טעות פטאלית.

פורסם
  • מחבר

הגיג'ה בייט הכחול הזה , עם שני הצינורות , זה פאסיבי ?! אין לו מאוורר??

ונראה לי גם שאני ילך על ה

Gainward.

יש לו שני מאווררים , נראה קירור רציני.

פורסם

הגיג'ה בייט הכחול הזה , עם שני הצינורות , זה פאסיבי ?! אין לו מאוורר??

ונראה לי גם שאני ילך על ה

Gainward.

יש לו שני מאווררים , נראה קירור רציני.

כן אחי.. הוא פסיבי לחלוטין! כמה היט-פייפס מסכנים שבקושי מקררים את הכרטיס הרותח...

לך על הGAINWARD בראש שקט, הנאה מובטחת (ואם זה עוזר לך, לי יש בדיוק את אותו כרטיס וכבר עברתי איתו את הUltraExtreme).

פורסם

פאסיבי לא פאסיבי, הקירור של גיגהבייט שווה לתחת.

במחיר של הגיינוורד אתה כבר קונה לך Ultra אמיתי, תחסוך לך אתה הכסף ותקנה את הלידטק שיש לו קירור שלא רק שמשתווה לגיינוורד אלא גם יותר טוב, ראיתי בחול וגם דיי הרבה פה בפורום שהורידו את הפלסטיק וכיוונו מאורר חלש מתחת להיטסינק והגיעו לתוצאות OC מדהימות ללא וולטמוד, שגם ככה הלידטק OCer מצויין.

פורסם

LOL.

Galaxy Glacier 6800GT.

פורסם
  • מחבר

מה זה , הגיינוורד נעלם מפאנדס ?!

ראיתי אותו שם ב 2800 שקל , עם הקירור האדום ושני מאווריים (לא האולטרא פאק הזה , הרגיל!)

איפה הוא נעלם??

:(

אני לא מחליף מאוורר לכרטיס מסך , אני נשאר איתו כמו שהו , אתה חושב שהלידטק יותר טוב?

פורסם
  • מחבר

ה GS

הזה זה סתם מהירות שעון גדולה יותר , שאני יכול לעשות בעצמי , זה בול שיט ולא ש ווה להוסיף עוד 200 שקל על זה.

פורסם

ה GS

הזה זה סתם מהירות שעון גדולה יותר , שאני יכול לעשות בעצמי , זה בול שיט ולא ש ווה להוסיף עוד 200 שקל על זה.

החלטה שלך ::)

הGS הוא כרטיס שעבר בדיקות מיוחדות אצל GAINWARD ונמצא שהוא מסוגל לעבוד במהירויות *גבוהות* ממהירות סטוק.

בכל מקרה, אני חושב שהגירסא הרגילה, לא הGS, יחסית לא ממש יקרה לGT אחרים, ואתה מקבל קירור אימתני.

פורסם

החלטה שלך ::)

הGS הוא כרטיס שעבר בדיקות מיוחדות אצל GAINWARD ונמצא שהוא מסוגל לעבוד במהירויות *גבוהות* ממהירות סטוק.

בכל מקרה, אני חושב שהגירסא הרגילה, לא הGS, יחסית לא ממש יקרה לGT אחרים, ואתה מקבל קירור אימתני.

::)

כל כרטיס יכול לעבוד במהירויות גבוהות יותר ממהירויות סטוק (במיוחד מGT לU),אני לא חושב שצריך את גיינוארד בשביל שתגיד לנו את זה.

לפותח הדיון,

אני חושב שלא ממש כדאי לך להשקיע הרבה,אתה יכול לקנות כרטיס מחברה טובה שעולה בערך 2400 אולי אפילו פחות ולהוסיף לו NVS5 שיקרר אותו טוב יותר מרוב קירורי הסטוק,

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

מה זה

nvs5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים