פורסם 2005 בינואר 2320 שנים היי.עלה לי משהו לראש,אם אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רוצה לקנות R 9550 ובעתיד אני ירצה לשדרג את הכרטיס מסך אני לא יוכל לשים כרטיס מסך עם PCI-E בגלל הלוח אם?ככה שאם אני רוצה לשים כרטיס מסך PCI-E כשיש לי ממקודם R 9550 אז אני יצטרך לקנות גם לוח אם חדש כדי לשים כ' מסך עם PCI-E?תודה לעוזרים.
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים אני לא יודע עם הבנתי את מה שרצית להגיד אבל אני ינסה לענותעם אתה רוצה לקנות מחשב חדש אבל שתיהיה לך האפשרות לשדרג באמת עדיף לוח עם PCIE אבל עם אתה קונה לוח עם AGP אז אתה יכול לקנות את ה9550אבל עם אתה קונה עם PCIE אתה לא יכול לקנות 9550
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מחבר אני לא יודע עם הבנתי את מה שרצית להגיד אבל אני ינסה לענותעם אתה רוצה לקנות מחשב חדש אבל שתיהיה לך האפשרות לשדרג באמת עדיף לוח עם PCIE אבל עם אתה קונה לוח עם AGP אז אתה יכול לקנות את ה9550אבל עם אתה קונה עם PCIE אתה לא יכול לקנות 9550אה,פאקקאיזה באסה
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מה ההבדל בים PCIE ל AGPהאם כדאי להתחשב בזה כשקונים היום מחשב חדש?מניסיון העבר, לא עושים שידרוגים, בד"כ קונים מחשב חדש (חוץ ממסך)
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים ההבדל כיום טיפה זניח אבל בדור הבא של כרטיסי המסך יראו הבדלים כאמור המהירות של הPCIE היא פי 2 אז יהיה הבדלובקשר לשדרוג אז זה לא נכון עם יש לך 200 שקל ואתה רק רוצה לשנות משהו חבל לקנות מחשב חדש רק תחליף כרטיס מסך או מעבד או זיכרון או מה שבא ודחוף לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.