עבור לתוכן

מסך LG Flatron F900B- מומים מולדים? מצורפים קבצים לבדיקת המסך שלכם

Featured Replies

פורסם

יש למישהו נסיון עם הSAMSUNG 793DF ?

פורסם

ניסית את כל מה שאמרתי לנסות?

אני מת לצאת כבר מהסרט הזה של המסך, זה מדכא לי ת'צורה

ספר לי על זה :'( :'( :'( :'( :'(

יש למישהו נסיון עם הSAMSUNG 793DF ?

1. למה אתה מכניס את זה פה ולא פותח דיון נפרד?

2. שמעת על אופציית ה SEARCH? דיברו על המסך הזה המון ואני אישית כתבתי ביקורת מקיפה.

פורסם

דבר ראשון תודה על התשובות...

Vatos-Locos ו-anevsky - הייתי רוצה לדעת האם כדאי לי להמשיך להתעקש על המסך שלי (F900B) ולהחליף עד שיגיע פריט מוצלח, או שאתם יודעים בוודאות שכל (אבל כל) הסדרה פגומה ואין סיכוי לקבל את הדגם הזה בלי בעיות? ואם אכן כל הסדרה דפוקה אז כדאי לשדרג ל-F900P (שמעתי שגם לסדרה הזאת יש בעיות) או להרים ידיים לגמרי עם LG? (למרות השילוב המוצלח כ"כ של מסך שטוח באמת ובלי שני הפסים של הטריניטרון שאני באמת אלרגי אליהם. מה לעשות ש-LG הרגילו אותי לטוב, אני שונא להתפשר)

"The Unknown":

You should check for geometry problems with the geo1.gif geo2.gif geo3.gif and the circle-square.swffiles. Geometry problems mean "straight" lines are not so straight (either bent or diagonal in some way), perfect circles appear to be eliptic (usually when this shit happens it will be in the corners of the screen) etc..

Use the Moire files to check for wavy patterns and jittering pixels on your screen.

Good luck dude

טוב, מחר (היום בעצם  :sleep:) אני מחזיר את המסך למרדנית. תחזיקו לי אצבעות!!!! אני מת לצאת כבר מהסרט הזה של המסך, זה מדכא לי ת'צורה  :pissed:

Thnx man...  :xyxthumbs:

פורסם

אני לא הייתי חוזר למסך רע.

וכמו שכבר אמרתי תקנו מסכי CRT טובים מחו"ל ותקבלו מוצרים מחברות אמינות עם סיכוי קטן מאוד מאוד לבעיות ויהיה לכם מבחר מצוין עם מסכים איכותיים שאין בארץ וחבל וכל זה במחירים של הארץ וגם אם זה טיפה טיפה יקר יותר זה עדיין הרבה יותר שווה מLCD בינוני ויקר יותר.

ולכל אלה שמתלהבים ממסכים חדשים וקונים מחשב ואומרים יאללה גם נקנה מסך חדש אז פשוט לא... מסך CRT "ישן" בדרך כלל אומר מסך טוב שהיום אין ממש שני לו.

ולפני שקונים מסך הולכים לראות אותו ולא עושים שופטים לפי נתונים יבשים רק אם זאת חברה ממש ממש ממש טוב עם דגם שמקבל ביקורות פיצוץ ואל תקנו ספינות דגל של פירטים :silly:

פורסם

יש לדוד שלי F700B תגיד לי מה בדיוק אני צריך לבדוק ואני יגיד לך.

פורסם

אני לא הייתי חוזר למסך רע.

וכמו שכבר אמרתי תקנו מסכי CRT טובים מחו"ל ותקבלו מוצרים מחברות אמינות עם סיכוי קטן מאוד מאוד לבעיות ויהיה לכם מבחר מצוין עם מסכים איכותיים שאין בארץ וחבל וכל זה במחירים של הארץ וגם אם זה טיפה טיפה יקר יותר זה עדיין הרבה יותר שווה מLCD בינוני ויקר יותר.

ולכל אלה שמתלהבים ממסכים חדשים וקונים מחשב ואומרים יאללה גם נקנה מסך חדש אז פשוט לא... מסך CRT "ישן" בדרך כלל אומר מסך טוב שהיום אין ממש שני לו.

ולפני שקונים מסך הולכים לראות אותו ולא עושים שופטים לפי נתונים יבשים רק אם זאת חברה ממש ממש ממש טוב עם דגם שמקבל ביקורות פיצוץ ואל תקנו ספינות דגל של פירטים :silly:

מה עם האחריות?
פורסם

Vatos-Locos ו-anevsky - הייתי רוצה לדעת האם כדאי לי להמשיך להתעקש על המסך שלי (F900B) ולהחליף עד שיגיע פריט מוצלח, או שאתם יודעים בוודאות שכל (אבל כל) הסדרה פגומה ואין סיכוי לקבל את הדגם הזה בלי בעיות? ואם אכן כל הסדרה דפוקה אז כדאי לשדרג ל-F900P (שמעתי שגם לסדרה הזאת יש בעיות) או להרים ידיים לגמרי עם LG? (למרות השילוב המוצלח כ"כ של מסך שטוח באמת ובלי שני הפסים של הטריניטרון שאני באמת אלרגי אליהם. מה לעשות ש-LG הרגילו אותי לטוב, אני שונא להתפשר)

אל תתעקש על המסך הזה, אחרי מספר החלפות (ואם יתמזל המזל אז גם אחרי החלפה אחת) אתה תגיע למסך במצב טוב יותר, אבל בהחלט לא מושלם..

אני מציע לך לראות בתצוגה את ה F900P, לפי מיטב זכרוני הוא השתפר בהרבה מהדגם שברשותך..

פורסם

Vatos-Locos - אתה ממליץ על F900P מבין מסכי ה19" במחיר הזה?

איזה מסך יש לך ד"א?

פורסם

אני החלפתי את ה F700B שעשה לי בעיות במשך שנה (גם אחרי החזרות) ב 1710S (ואני מרוצה מאוד, שום בעיה עדיין לא ראיתי בו)

אם האופציות שלך הם רק LG אז F900P, זה המסך הכי נורמלי מהסדרות CRT האחרונות של LG, לדעתי הסדרה הזאת קצת נפילה (וחבל, כי LG יצרנית מצויינית בנושא הזה).

ומה זה בכלל "במחיר הזה" הF900P רחוק מלהיות תקציבי, רוב מסכי ה CRT 19 נכנסים בתקציב שלו.. ::)

פורסם

בזאפ יש אותו החל מ- 1610 ש"ח...

מסכי19" אחרים שהמליצו עליהם בפורום (Viewsonic G90f+B ו Samsung 959NF) יקרים יותר...

אולי אני אלך על מסך LCD, ה-1710s עולה 1750 בזאפ.

פורסם

אם חשובים לך נתונים לך על ה 1730S שמגיע עם 12 מילישניות, אבל אני לא ראיתי שום הבדל בינהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים