פורסם 2002 ביוני 2523 שנים כרגע ההארד דיסק שלי (ATA133) נמצא על PRIMARY MASTER והצורב (ATA33) נמצא על SECONDARY MASTER. לעומת זאת הדיוידי (ATA33 גם כן) נמצא על PRIMARY SLAVE. האם כך הדבר צריך להיות? כיצד כדאי לי לחבר אותם ואם כדאי לי לשנות מיקום אז למה. אגב יש לי צורב ROCOH 24X10X40X ואני צורב דיסק מלא ב 5 דקות עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 כאשר בסוף הצריבה JUSTLINK לא שומשה אפילו פעם אחת, עם מדיות 24X של SILVER LINE. האם בגלל זה נובעת הבעיה? תודה מראש לעונים
פורסם 2002 ביוני 2523 שנים אל תשים את הצורב באותה רצועה עם האמצעי שאתה צורב ממנו אם אתה צורב מהארד דיסק אז תפריד בניהם וכנ"ל סידי
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים ההיפך, הוא צריך לשים את הסידירום והצורב על אותו סטריפ, כי שניהם עובדים באותה מהירות(ATA33) והם לא יאיטו אחד את השני. אפשר גם לצרוב On the Fly כשזה כך, בשביל מה יש Just Link או כל טכנלוגיה אחרת מהסוג הזה?
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים ההיפך, הוא צריך לשים את הסידירום והצורב על אותו סטריפ, כי שניהם עובדים באותה מהירות(ATA33) והם לא יאיטו אחד את השני. אפשר גם לצרוב On the Fly כשזה כך, בשביל מה יש Just Link או כל טכנלוגיה אחרת מהסוג הזה?למי שיש את הטכנולוגיות הנ"ליכול לשים את הצורב+CDROM על אותו קבלולעשות ON THE FLY
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.