פורסם 2005 בינואר 2220 שנים בשעה טובה אני רוצה לציין להצלחתי להוסיף עיברית ל firmware בשביל ה iriver ihp-120זה רישוני ביותר (לפני בערך רבע שעה) אבל זה עובדכמובן הפוך ורק כשלוחצים playמי שרוצה לנסות שיצור איתי קשרתמונות בקרובבשעה זו אני רוצה להודות מאוד מאוד מאוד ל stripwax ול ohad שעזרו ליבלעדיהם זה לא היה קורהאז תודה לכם
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים כל הכבוד.. עם איזו תוכנה עשית את זה ?וגם, אין אפשרות לעשות איזה DBSCAN כמו ב H3XX כדי לראות את השמות בעברית גם בשאר החלקים ?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר גירסת בטא חדשה של ihpbmpבקשר לעברית בכל שאר המקומותבדקתי את מה שאמרתה וזה עובד
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים יפה, תשלח את זה ל IRIVER ודבר איתם.. אולי זה יזיז את נושא התמיכה בעברית קצת.. וגם תפרסם בפורומים של ARCADIA, אני בטוח שיש שם אנשים שגם רוצים את זה
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים אין לך סקריפט שמהחליף את שמות השירים מימין לשמאל ?.. ונראה לי שהפונקטים לא מיושרים
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מחבר כן...אני ינסה ליישר אותם לקרת הגירסה הסופיתבקשר לסקריפטאני פשוט לא רוצה להשתמש בו כי אני גם שומע במחשב מהנגן
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מחבר בעיקרון ברגע שיהיה לי מקום ל hostingאני גם התחלתי לפתח אתר ל iriver ישראלבכל מקרהאתה גם יכול לשלוח לי בהודעה פרטית את המייל שלך ואני ישלך לך
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים בעיקרון ברגע שיהיה לי מקום ל hostingבוקר טוב. אז מה שלום העדכון? הוא כבר בגרסא סופית? אם הוא באמת עובד (וטוב) אני מאמין שנוכל להעלות אותו למדור ההורדות שלנו בשבילך ובשביל כל הגולשים בארץ. תמשיך לעדכן,מור
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר בעיקרון הוא סופירק שהאותיות עקומותבקשר לאחסון אם תוכל ליצור איתי קשר במייל זה יהיה סבבהעוד לא היה מכשיר שניסו את זה אליו שזה לא עבד למיטב ידיעתי
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים בעיקרון הוא סופירק שהאותיות עקומות :s05:אז תגרום להן להיות יישרות, ואז תוציא "גירסה סופית" שתשמח להגיע למדור ההורדות באתר...
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר בגירסה שיש עכשיו היא גירסה סופיתתמיד יש מקום לשיפוראני מקווה שבשבועיים הקרובים אני אוכל להוציא גירסה חדשה ומיושרתכי אם זה לא אהיה בשבועיים הקרובים אז אני לא יודע מתי זה יהיה (אני מתגייס)אם יש כאן מישהו אם יכולות גרפיות טובות אז זה יכול לעזור לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.