פורסם 2005 בינואר 2220 שנים אני משתגע כבר קניתי 6800GT ועכשיו שאני סם לראות בטלויזיה סרט אני רואה עם מין קפיצות קטנות כאלה מין הפרעות כאלה וזה רק שאני רואה סרטים עם תוכנות עם מדיה פליאר רגיל זה עובד טוב מה יכול להיות הבעיה ?????
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים if other programs are running in background that might be the cause,if movies work fine with windows media player, i see no reason not to use it.try closing other programs while watching the movies, see if it helpsalso, post here the programs you using.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר כל תוכנה שאני סם בא תירגומים כמו MV2PLAYERBSPLAYERמה זה יכול להיות אני מיתחרפן סמתי דרורים טובים לא עזר כל המקודדים לא עזר מה עוד יש
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים נסה להוסיף עוד כמה סימני שאלה ועוד כמה ףףף לדחוףףף בנושא, יש מצב שזה יפתור את הבעיה.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים נסה להוסיף עוד כמה סימני שאלה ועוד כמה ףףף לדחוףףף בנושא, יש מצב שזה יפתור את הבעיה.LOLותנסה לסנכרן את תנועות הראש שלך עם הקפיצות בטלויזיה ואז אתה תיראה נורמאלי
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים זה לא היה אמור להציקזה היה אמור לרמוז לך לקרוא את חוקי הפורום ולשנות את הנושא שלך בהתאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.