עבור לתוכן

iriver h10 או ipod???

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות

בין iriver h10 ל ipod20GB/mini??

המחיר של H10 ושל אייפוד 20 ג'יגה הוא בערך זהה,

ואני יודע שהסוללה של הMINI נגמרת מהר מאד, וגם ככה המכיר בין המיני ל 20 ג'יגה

הוא לא משמעותי....

בעקרון מספיק לי 5 ג'יגה אבל אני לא אתנגד גם ל 20

אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מה לקנות......

פורסם

שלום, ברוך הבא לפורומים....

ה IPOD MINI זה רק 4GB (הדגם של 5 יוצא רק בעוד כמה חודשים...)... וגם ה IPOD MINI נחות היום מבין כל הנגנים הקטנים... עדיך RIO CARBON או CREATIVE ZEN MICRO אם כבר.....

השאלה מה אתה מחפש במכשיר.... שיהיה קטן, כמה קיבולת.. אתה צריך רדיו בתוכו ? תפרט מה אתה מחפש יותר.....

ה H10 רק 5GB וה IPOD הוא 20GB.. ויש לך גם IRIVER H320 שהוא יותר משוכלל מה IPOD..

פורסם
  • מחבר

בעקרון אני רוצה מכשיר שיהיה יפה, קטן ולא מורגש בכיס,

מספיק לי 5 ג'יגה כמו ב H10 אבל בגלל שהמחיר שלו דומה

למחיר של  אייפוד 20 ג'יגה נוצרה ההתלבטות.....

רדיו זה נחמד אבל לא הכרחי.

התכונה העיקרית שאותה אני מחפש זה איכות טובה,

אבל אם אפשר גם לראות במכשיר תמונות אז זה לא מזיק.......

בכל הכתבות שקראתי והפורומים שהייתי בהם הדעות חלוקות בין האייפוד לאייריבר

ואין לי מושג במה לבחור

פורסם

אם אתה מחפש נגן קטן ו 5GB מספיק.. אז למה לבזבז כל כך הרבה כסף במקום ללכת על נגן כמו ה RIO CARBON ? הוא עולה ב WALLASHOPS כ 1200 ש"ח...

הוא ממש קטן, יש לו דיסק של 5GB, יכולת לעבוד כ DISK ON KEY לכל דבר (בכל מערכת הפעלה), יש לו SELF DATABASE (לא צריך תוכנה לניהול שירים כמו בנגנים אחרים), זמן בטרייה מעולה של 20 שעות !!

תוכל לראות כמה קטן הוא פה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=96971.0

פורסם
  • מחבר

סבבבה..... ;D תודה רבה,

אני אבדוק את ה- carbon....

אבל נראה שקצת קשה לתפעל אותו (מסך קטן, ג'ויסטיק, לא כמו באייפוד)

אבל ההבדל במחיר באמת משמעותי.

אבל רק בשביל הידיעה,

מה אתה מעדיף בין האייפוד לאייריבר?

פורסם

אם מדברים על ה IPOD MINI, אין מה לקנות אותו.. הוא פשוט גרוע מכל הבחינות (כפי שראית יש מכשירים יותר משתלמים)....

לגבי ה IRIVER H10, הוא רק יצא עכשיו לחנויות, ואין עליו REVIEWS ממש רצינים, ככה שקשה לדעת לגביו עדיין.. (למרות שנראה לי שמסך צבע זה בזבוז במסך קטן כזה)...

לגבי ה IPOD 4G הגדול וה IRIVER H3XX זה כבר עניין של טעם... ה IPOD יותר נתאים למי שאין ניסיון עם חומרה (אלו שלא יודעים להפעיל וידאו :) ) ו/או מחפש ממש פשוט עם תמיכה שקופה כמעט בהעתקת שירים מהמחשב (שילוב חזק עם ITUNES)... ה IRIVER עדיף למי שמחפש FEATURE SET טוב (הוא תומך בכל מה שנגן יכול...)..

לי אישית יש את ה RIO CARBON, ואין אף בעיה.. זה נגן מוזיקה, למה צריך מסך גדול ? (רואים את שמות השירים בברור)... מבחינת ניווט אולי זה לא IPOD, אבל זה די פשוט...

פורסם
  • מחבר

צודק.....

נראה לי שאני אלך על הCARBON.....

תודה על העזרה......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים