פורסם 2005 בינואר 2220 שנים הבנתי מה ניסת לאמר, אבל אני התכוונתי שריעדות אדמה שמתחת ל5 בכלל לא משפיעות עליהם כי הם מוכנים כל כך טוב לרעידות אדמה
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים אתה צודק שהם מוכנים לכך, אבל מה זה משנה שהם מוכנים לכך?רעידת אדמה של 6 למשל בסן פרנסיסקו זה לא כמו רעידה של 6 בישראלכי כאן לא ערוכים לכך והבניינים לא בנויים לכך (כל הפל-קל למיניהם)ולכן זה הרבה יותר מסוכן כאן בארץ, אפילו רעידות ששם יחשבו לקטנותובקשר לרעידה שהייתה, אני גר בצפון ירושלים, שכאן הרעידה הייתה הכי חזקה כאילוואני חייב להגיד שלא הרגשתי אותה בכלל, יש מצב שהייתי בחוץ בזמן הרעידה ואז בגללזה לא הרגשתי, אבל לא בטוחזה היה קטע ממש מוזר, אני מגיע הביתה ופתאום אח שלי שואל אותי אם הרגשתי אזאני עונה שלא והוא אומר שהוא לא חשב שזאת רעידת אדמה בכלל אלא אחד מהחתוליםשמזיז את המיטה שלו אבל הוא קרא באינטרנט שהייתה רעידה, בכל מקרה, רעידה קטנהביותר שבקושי שווה להזכיר אותה
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים 3.6 מרגישים אנשים שרגישים לרעידות (משאית כבדה שעוברת לידך עושה רעידה בעוצמה כזו! חח)וזה שאנחנו כל כך לא מוכנים רק מראה את איכות הבניה בארץ... הייתה מצפה שבאיזור מועד שכזה לרעידות היו מוכנים קצת יותר טוב)
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים והוא אומר שהוא לא חשב שזאת רעידת אדמה בכלל אלא אחד מהחתולים שמזיז את המיטה שלו בנאדם, איזה חתולים יש לך?
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים צריך וואחד חתול בשביל להוזיז מיטה...אפילו ביז'ו(הסנאי){חתול שמאוד דומה לסנאי} לא יכול להוזיז מיטה
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים אני גם ירושלמי לא הרגשתי רעידת אדמה אבל בהחלט היה מגה צונאמי מתי שהורדתי את המים באסלה ומה הנושא קשור לפורום אקטואליה ותרבות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.