פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר ותמיד טוב להתכונן לנורא מכל (חליפות צלילה, להשכיר 12 מ"ר על איזה מגדל מים, לרכוש סירה במרינה), אני פה בשביל להרגיע... :lol:
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים אני ירושלמי ולא הרגשתי כלום, אולי בגלל שישנתי עד לפני 5 דקות... סתם היה רעידת אדמה פושטית, נראה לי בפסגת זאב זה היה הכי חזק. בכל אופן לא קרה כלום, אומרים ב-ynet שזה היה 3.5 ריכטר שזה כלום. אבל מתחיל להדאיג אותי כל הרעידות אדמה האלה....
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים כן, במיוחד בירושלים, שמרוחקת קילומטרים מהים ונמצאת על הרים... ורוקי, תודה על העצות
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים אני ירושלמי ולא הרגשתי כלום, אולי בגלל שישנתי עד לפני 5 דקות... סתם היה רעידת אדמה פושטית, נראה לי בפסגת זאב זה היה הכי חזק. בכל אופן לא קרה כלום, אומרים ב-ynet שזה היה 3.5 ריכטר שזה כלום. אבל מתחיל להדאיג אותי כל הרעידות אדמה האלה....ובצדק.. יש בארץ בממוצע של כל 100שנים לערך, רעידה אחת גדולה של איזה 6 או משהו כזה. לפניה יש רעידות קטנות יחסית. הרעידה האחרונה הייתה (הגדולה)הייתה בשנות ה20'. אנחנו מתקרבים.... Doom day is comming !
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים ביפן וקליפורניה בכלל לא מסתכלים על משהו שהוא פחות מ5 ואנשים נבהלים פה מ3.6?!
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים ביפן וקליפורניה בכלל לא מסתכלים על משהו שהוא פחות מ5 ואנשים נבהלים פה מ3.6?!אני בטוח גם שביפן ובקליפורניה אם יקרה פיצוץ אצלם ברחוב הם יתחילו להשתגע ולפחד...אבל פה זה הפך לשגרת חיים.אני חושב שהבנת כבר את מה שאני מנסה להגיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.