עבור לתוכן

מיני אי פוד - לקנות או לא לקנות?

Featured Replies

פורסם

נפלו לידי 2000 ש"ח ובדיוק שבוע שעבר נהרס לי הנגן MP3 (אחד פשוט, 128 מגה, הספיק לי לכמה דיסקים באיכות בינונית מינוס)

אז כמובן שאני רוצה לקנות אחד חדש, השאלה איזה.

שמתי את עיני על האי פוד מיני, 4 ג'יגה שלמים שיכולים לבדר אותי.

מחיר: 1680 ש"ח בידע.

מה דעתכם? יש הצעות אחרות? המלצות? הערות? אולי מקום יותר זול לקניה?

פורסם

נפלו לידי 2000 ש"ח ובדיוק שבוע שעבר נהרס לי הנגן MP3 (אחד פשוט,  128 מגה, הספיק לי לכמה דיסקים באיכות בינונית מינוס)

אז כמובן שאני רוצה לקנות אחד חדש, השאלה איזה.

שמתי את עיני על האי פוד מיני, 4 ג'יגה שלמים שיכולים לבדר אותי.

מחיר: 1680 ש"ח בידע.

מה דעתכם? יש הצעות אחרות? המלצות? הערות? אולי מקום יותר זול לקניה?

עדיף לקנות את RIO CARBON בוואלה שופס ב-1200 שקל...

פורסם

אוקי, אבל למה?

מבחינת הג'יגה הנוסף, אין לי צורך בו.

פורסם

אם אתה כבר רוצה לקנות נגן טוב שהוא נטו מוזיקה טובה אז הייתי גם ממליץ לך על הקארבון..

אבל אישית אני הייתי לוקח את ה-H10 החדש של איירבר הוא צבעוני הוא יפה יש לו תמיכה רשמית בעברית..

והוא של אייריבר X:

תהנה

פורסם

אם יש נגן שעולה כ-1200ש"ח וכבר יש אותו ל-4-5 חברי פורום שמרוצים ממנו אני לא מבין למה להשקיע עוד 800ש"ח בנגן אחר כי הוא "עם מסך צבעוני" [זה ממש חשוב לך אה?] ו-"יש לתמיכה בעברית" [והרי אף אחד לא התנסה עדיין עם הנגן הזה כך שמבחינתנו לא ידוע האם התמיכה בעברית שווה תוספת כסף כל-כך גדולה].

לדעתי אם אתה חושב בכלל על ה-H10 עדיף להמתין שכמה אנשים ירכשו אותו לפניך ויתנו את חוות דעתם. משום מה יש לי הרגשה שה-H10 לא יהיה שווה כלכלית לרכישה בחודשים הקרובים.

פורסם

אוקי, אבל למה?

מבחינת הג'יגה הנוסף, אין לי צורך בו.

כי הוא עולה פחות... יותר מקום... ויותר קטן...

פורסם

הזמן סוללה של הקרבון זה פי 2.5 מהאייפוד מיני

אני חושב שזה נתון שמדבר בעד עצמו :xyxthumbs:

פורסם

לי יש את האייפוד מיני ואני מבסוט ממנו לאללה!!

אתה יכול להוציא אותו בהרבה פחות, אני קניתי באינטרנט בארה"ב ועלה לי פחות מ1100 ש"ח!

אומנם לא עלה לי משלוח כי אבא שלי הביא לי אבל אם אתה רוצה משלוח לארץ זה תוספת של 10 דולר, לא רציני.

פורסם

ולכמה מספיקה לך הסוללה ?

פורסם

בערך 8 שעות... תלוי כמה אתה משתמש בתאורת מסך

פורסם

מנסיון שלי ה-8 שעות שהאייפוד נותן לא מספיקים - בד"כ בטיולים ובנסיעות אתה לא סתם שם Playlist ועוזב את הפוד, אלה מידי פעם בוחר שיר אחר ומשחק כל הזמן, במצב כזה הסוללה של הפוד מספיקה ל-5 עד 6 שעות מקסימום. זה ממש מבאס לראות את האייפוד אחרי חצי יום מת לגמרי =\

ה-Rio Carboon הוא נגן מדהים ביופיו, ומספק פי 2.5 זמן נגינה מהפוד לפי אחד החברים פה - לפי דעתי תלך עליו.

החסרון היחיד של הנגנים האלה זה הנוחיות, אף נגן לא מתקרב לנוחיות של הפוד, וכדאי מאוד לשקול מה עדיף, נוחיות או זמן...

פורסם

לי יש את האייפוד מיני ואני מבסוט ממנו לאללה!!

אתה יכול להוציא אותו בהרבה פחות, אני קניתי באינטרנט בארה"ב ועלה לי פחות מ1100 ש"ח!

אומנם לא עלה לי משלוח כי אבא שלי הביא לי אבל אם אתה רוצה משלוח לארץ זה תוספת של 10 דולר, לא רציני.

ה IPOD MINI עולה בארה"ב עדיין בסביבות ה 250$, יש לו רק 4GB, זמן בטרייה חלש והוא צריך ITUNES....

ה RIO CARBON עולה ב AMAZON רק 168$ !!!! יש לו 5GB, זמן בטרייה מעולה של 20 שעות, והוא SELF DATABASING, משמעה הוא לא צריך אף תוכנה לניהול מוזיקה...

יש לי אותו, ממליץ בחום....

אם כבר אתה רוצה משהו אחר תבדוק את ה CREATIVE ZEN MICRO שהוא עולה כמו ה IPOD MINI בארץ (1600 ש"ח?) ויש לו גם TOUCH PAD, רדיו ועוד כמה דברים חביבים...

פורסם

הrio carbon ממש לא עולה 168 דולר. הוא עולה 208 דולר (אף אחד שמזמין דרך מסטופ גם ככה לא יוכל להשתמש בMAIL-IN REBATE)

אז זה עדיין זול אבל לא מתקרב ל168$ שרשמת.

פורסם

ל H10 יש בטרייה נשלפת, הוא גם מגיע בצבעים ויש לו ממשק דומה ל ZEN MICRO (וגם מסך צבע), אם כי הוא יותר יקר...

לגבי הCARBON אתה יכול לראות בלינק שלי על ההשואה מול ה NOKIA 3100.. הוא ממש לא שמן ולא מורגש...

הrio carbon ממש לא עולה 168 דולר. הוא עולה 208 דולר (אף אחד שמזמין דרך מסטופ גם ככה לא יוכל להשתמש בMAIL-IN REBATE)

אז זה עדיין זול אבל לא מתקרב ל168$ שרשמת.

למי שקונה בארה"ב (או אפילו יש קרובים בארה"ב), יכול למשש את ה REBATE ולהגיע למחיר 168$... נכון שלמי שאין לא.. אבל אתה דיברת לגבי קניה בחו"ל... בכל מקרה עדיין זה יותר זול מנגנים אחרים שמתחרים מולו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים