פורסם 2005 בינואר 2120 שנים שלום לכולם.ברצוני להכין פנס ,שמרכבים אותו על המצח .שעובד עם led .יש למשהו מדריך איך עושים את זה .
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר תודה על התשובה המהירה.ותודה על האתר .אבל אני מעונין לבנות פנס כזה .אני מחפש מדריך פשוט להכנה .
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מה הבעיה??אתה לוקח לד בצד אחד של החוטים שלו אתה מחבר מפסק ובצד שני חיבור לסוללה ואת הסוללה למפסק זהו ועכשיו רק נשאר לבנות לזה בסיס
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר תודה על התגובה ,ואת זה אני יודע, ואין בעיה.אולי הצגתי את השאלה לא נכון ?שאלתי ? אולי למשהו יש רעיונות איך לעשות בבית פנס מורכב עלהראש .כולל הבסיס קטן .אני צריך רעיונות איך לבנות ?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים תודה על התגובה ,ואת זה אני יודע, ואין בעיה.שאלתי היא איזה led שיעשה אור חזק אני צריך .ואולי משהו בנה כזה ויש לו רעיונות איך לבנות כזה בבית .כמובן - לד לבן, ותעשה לפחות 5, אחד לא נראה לי יספיק כך שתוכל לראות איזור שלם, לדים הם כמו ספוטים :]
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר תודה אולי הצגתי את השאלה לא נכון ?שאלתי ? אולי למשהו יש רעיונות איך לעשות בבית פנס מורכב עלהראש .כולל הבסיס קטן .אני צריך רעיונות איך לבנות ?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים קח כובע טיולים רגילתלחים את המעגל שלך על לוח הלחמות ותמצא בבית שלך איזה גוף פלסטיק חלול וקטן שתוכל לשים בתוכו את הלוח, תתפור את הגוף לכובע כדי שהיה יציב.תקח בטריה 9 וולט, תמצא עוד גוף פלסטיק קטן, יכול להיות מאיזה מכשיר ביתי לא חשוב שמשתמש בבטריה 9 וולט...תחבר את הבטריה מאחור שהיה קצת איזון בכובע ותעביר חוטים מהלדים לבטריה.... אפשר לתפור מעל החוטים כדי שלא יראו אותם והם היו יותר בטוחים
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים פשוט קח ראש של פנס כולל הכל תדביק אותו בצורה יפה על הכובע תעשה חור קטן בתוך הכובע ושם תעביר את החוטים שלא יראו כלומר הם יהיו בתוך הכובע איפה שהראש ואת החוטים תעטוף במשהו ותדביק על צד הכובע מאחור תשים בית סוללה ואת השאר אתה יודענ.ב בראש של הפנס אני ממליץ להחליף את המנורה בשלושה לדים לבנים ותחבר אותם מקבילי אל הסוללה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.