פורסם 2005 בינואר 2120 שנים הרבה מאוד קבצים במחשב שלי מופיעים לי בצבע כחוללא בשחור כמו אצל כולם!אלא כחול!אולי 30% מהקבצים מה הסיבה?בדקתי הכל ספייוור איחוי דיסק אנטי וירוס הכל תקיו?????מה מקור הבעיה
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים תן לי לנחש, יש לך XP והמערכת קבצים שלך זה NTFS, צדקתי?זה בסדר גמור, כשהבצים מסומנים בחול זה אומר שהם דחוסים ואז יש יותר מקום
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר תן לי לנחש, יש לך XP והמערכת קבצים שלך זה NTFS, צדקתי?זה בסדר גמור, כשהבצים מסומנים בחול זה אומר שהם דחוסים ואז יש יותר מקום אכן XP PRO SP2 AND NTFSתקין אתה אומר?למה זה מופיע רק באחרונה?מעולם לא נתקלתי בתופעה באף מחשב?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים יכול להיות שסימנת בטעות לדחוס את הקבצים...בגדול תכנס ל PROPERTIES של המגירה/קבצים שמסומנים בכחול, למטה תלחץ ADVANCED ותראה שהם מסומנים כדחוסים... הדבר שומר על מקום, אך מוריד מהביצועים.. אם אתה רוצה, אתה יכול לבטל את הדחיסה..
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מחבר אם אתה מתכוון לקליק ימני על המחיצהושם יש 2 אפשרויות אז רק האפשרות השניה מסומנתALOW INDEXING SERVISEאם תוכל להסביר לי צעד אחר צעד!בתודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.