עבור לתוכן

הגדרות פרופילים ב 2003 SERVER ושאלה על SERVICES

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי שאלה שאולי תשמע קצת מוזרה אבל יש מאחוריה הגיון.

אני רוצה להגדיר ב 2003 SERVER שתוכנות מסויימות יעלו כשמשתמש מסויים עושה לוגין לוקאלי - על המחשב, ושחלק מהן לא יעלו נגיד כשהוא עושה לוגין מרחוק - למשל ב RDP... איך אני מגדיר את זה?

שאלה נוספת שיש לי היא איך אני מגדיר ב 2003 SERVER שתוכנית מסויימת תרוץ כ SERFICE של המערכת הפעלהללא תלות ביוזר ולא תדלק או תכבה כאשר יוזר עושה לוגין או לוגאוט (אלא אם כמובן אדמיניסטרטור כיבה אותה בכוח)

למשל אני רוצה שהחייןג אינטרנט ישאר פועל כל זמן שהמחשב דלוק בלי שיש יוזר כלשהו בלוגין באותו רגע - זה החלק העיקרי שבשבילו אני שואל שאלה זו, והאימיול הוא הסיבה שאני לא רוצה שהוא יתנתק כי לסמן לו חיבור ON DEMAND זה לא חוכמה וככה הוא יתנתק ויתחבר עם הלוגין של היוזר הבא אבל זה לא עוזר לי כי האימיול יפול באוטתן כמה שניות :)

אשמח לשמוע הצעות לפתרון לכל אחת מהשאלות מאלו המנוסים כאן יותר...

פורסם

לדעתי אתה צריך מישהו שהוא MCSE כדי לענות לך באופן רציני על השאלה (ואני לא האיש). עד שהאיש הזה יגלה פרצופו אליך..:

נסה לחפש פקודת cmd שתאפשר אימות של "האם היוזר הנוכחי מחובר פיזית או מרחוק" ועפ"י התגובה תפעל... כלומר צור קובץ אצווה (BAT) ותכניסו לספריית ה-startup של אותו יוזר.

לגבי השאלה האחרת, אם יש לך ראוטר אז הוא אמור לעשות את החיוג עבורך נונסטופ. אם לא, אז בעבר (לפני שהיה לי ראוטר..ועוד אחד..) הייתי מתחבר עם RASPPPOE ב-ADSL שלי פה בארה"ב. יש לקרוא בעיון רב את הוראות ההפעלה...

http://www.raspppoe.com

אגב, תוך כמה שבועות גם אני על סרבר 2003 בעזרת השם!

קין

פורסם
  • מחבר

המממ תודה על ההצעה יש לי מושג לא רע בחלונות MCSE עוד אין לי אבל ספרים שעוסקים בזה בטח יש מבחן אולי אני יעשה מתישהו גם :)

לגבי ה LOGON יש אפילו משהו מובנה בחלונות לגבי זה בלי צורך לחפש פקודות CMD יש אופציה ב 2003 להגדיר LOGON SCRIPT ליוזר ועוד אחד ל REMOTE TERMINAL...

השאלה היא האם כל מה שאני צריך זה באמת ליצור את ה SCRIPT בקובץ BAT וזהו? (ויי ויי עכשיו ללכת להזכר איך כותבים קובץ BAT)

הרי הבעיה היא שיש פוול דברים שעולים מעצמם בלי שאמרתי להם לעלות, תוכנות שאתה מתקין ולך תמצא מאיפה הן מעלות את עצמן בהפעלה של המחשב... :(

אגב לגבי החיבור PPPOE תודה על הלינק אבל אני לא בטוח איך זה קשור? PPPOE זה עדיין חיבור שמצריך חייגן במחשב ... (הוא גם מצריך ממני להפוך את המודם אלקטל SPEED TOUCH PRO) שלי מ PPPOA ל PPPOE אבל זה כבר 2 דקות עבודה מילא אז לא נורא...

אבל (ואני מדגיש כי טרם קראתי בעיון את הלינק שלך!) איך זה יעזור לי שיהיה חייגין PPPOE?

עריכה: לפי האתר גם ממה שהצצתי זה לא תומך ב 2003 SERVER.. או בכל גרסאת SERVER ליתר דיוק :( האם החמצתי משהו?

פורסם

הלינק של ה-RASPPPOE היה קשור לנושא בכך שתוכל לקנפג ע"י כך חייגן שהוא SERVICE שחשבתי שזה מה שאתה מנסה לעשות. לא בטוח לגבי 2003, אך אם אינני טועה הוא עבד נהדר על Win2k Server!

בהצלחה ב-MCSE שלך!

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איך חייגן PPPOE עוזר לי לקנפג אותו כ SERVICE?

פורסם

אתה: "למשל אני רוצה שהחייןג אינטרנט ישאר פועל כל זמן שהמחשב דלוק בלי שיש יוזר כלשהו בלוגין באותו רגע"

אם ההתחברות לאינטרנט מבוצעת ע"י סרביס, אז עוד לפני שהכנסת שם משתמש וסיסמה (מסך לוג-און) אתה כבר מחובר. וגם אם תצא ותיכנס אלף פעם החיבור לא ינותק. אולי לא הבנתי את בקשתך המקורית כראוי.

פורסם
  • מחבר

הבנת את הבקש לא הבנת את התגובה שלי פשוט - התגובה שלי הייתה שאני לא מבין במה שונה חייגן PPPOE מ PPPTP ? שאותו אני לא יכול להגדיר כ SERVICE....

(ברמת תקשורת אין צורך להסביר את ההבדלים ביניהים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים