עבור לתוכן

כמה מצלמות, מה כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי תקציב של בערך 1000 ש"ח..

איזה מן המלמות הבאות אתם ממליצים לי?

1. canon A-85

2. canon A-75

כי קראתי בכמה מקומות שוודקא הA75 טוב יותר למרות שזה נראה ברור שה85 יותר טוב..

פורסם

כך בחשבון שלa85 אין מסך מסתובב... וזה די חיסרון,

לעומתה לA80 יש....

פורסם
  • מחבר

כך בחשבון שלa85 אין מסך מסתובב... וזה די חיסרון,

לעומתה לA80 יש....

לא הבנתי מה הקטע של המסך המסתובב?!

כאילו אני לא במין מה זה יועיל? מישהו יכול להסביר לי?

פורסם

נגיד הכלב שלך יושב על הרצפה ואתה רוצה לצלם את האף שלו לדוגמה..

אז אתה צריך להניח את המצלמה על הרצפה ולצלם, ובשביל לראות מה אתה מצלם אתה צריך להכופף על הרצפה כדי לראות את המסך, עם מסך מסתובב פשוט אתה מסובב אותו לזווית שלך.

פורסם
  • מחבר

נגיד הכלב שלך יושב על הרצפה ואתה רוצה לצלם את האף שלו לדוגמה..

אז אתה צריך להניח את המצלמה על הרצפה ולצלם, ובשביל לראות מה אתה מצלם אתה צריך להכופף על הרצפה כדי לראות את המסך, עם מסך מסתובב פשוט אתה מסובב אותו לזווית שלך.

אז זה רק מטעמי נוחות..

מכל הבחינות האחרות A85 יותר טוב נכון?

פורסם

אז זה רק מטעמי נוחות..

מכל הבחינות האחרות A85 יותר טוב נכון?

מה זה מכל הבחינות? תפתח מפרט של A85 ותקח מפרט של A80 ואתה תראה שהן די זהות חוץ מזה שהA85 עולה יותר, ולA80 יש מסך מסתובב (ובמקרה הזה , זה לא סתם גימיק אלא זה באמת מאוד מאוד נוח...) , בכלל אני לא מבין למה לקנות A85 , יש לה מסך יותר גדול באיזה עשירית אינץ' (לא משהו שיפריע לך בעין) ונראה לי שזהו.

פורסם

בכלל אני לא מבין למה לקנות A85 , יש לה מסך יותר גדול באיזה עשירית אינץ' (לא משהו שיפריע לך בעין)  ונראה לי שזהו.

אחרי שרואים מסך 1.8" לעומת 1.5", זה שמיים וארץ... במיוחד שמצלמים דרך המסך 99% מן הזמן.

אני אישית לא אהבתי שלה (A80), אמנם הוא נוח, אבל 1.5" זה החיסרון היחיד של המצלמה.

פורסם

אחרי שרואים מסך 1.8" לעומת 1.5", זה שמיים וארץ... במיוחד שמצלמים דרך המסך 99% מן הזמן.

אני אישית לא אהבתי שלה (A80), אמנם הוא נוח, אבל 1.5" זה החיסרון היחיד של המצלמה.

אם תיקח נוחות של מסך 1.8" מול 1.5" אל מול הנוחות של מסך מסתובב... אני מעדיף את המסך המסתובב...

פורסם

אני לא בא להתווכח, כל אחד והטעם שלו והבחירות שלו (דמוקטיות מישהו? :P )

צעד נבון מצד Canon היה להוציא את ה-A95 שכוללת את כל מה שצריך, איכות טובה, מסך גדול, 5MP...

כאמור, הכי טוב זה ללכת לחנות צילום ולראות את שתי המצלמות פנים מול פנים ולהחליט מה יותר מתאים ולבדוק את האיכות של המסך לפי טעמו האישי של האדם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים