עבור לתוכן

יש או אין עברית בiriver?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת ביותר פירוט אחד אומר לי שיש אבל בהפוך אחר אומר לי רק בשמות של שירים ובאתר אין שום גירסה חדשה

לא מבין עזרה

פורסם

באף מכשיר אין תמיכה מלאה, באלו שיש, יש תמיכה של עברית הפוכה (אתה צריך להפוך את שמות השירים לבד)....

בנגני FLASH ל IFP7XX יש תמיכה רשמית....

בנגני HD ל H3XX יש תמיכה לא רשמית (אתה יכול להוריד UPDATE שמישהו עשה, אולי בעתיד יהיה רשמי), וב H10 החדש יש תמיכה רשמית..

זה המצב למיטב זכרוני.

פורסם

כן, זה המצב

תיאורטית בעוד שבוע בדיוק (ב28 לחודש) אמורה לצאת התמיכה העברית הרשמית, אבל זה רק תאורטית...

פורסם
  • מחבר

זה אומר אוד שבוע בערך לערכתם תהיה תמיכה

אם כן זה היה לתפריט או רק לרשימת שירים ??

ותודה לכולם שעזרו לי

פורסם

אמרתי שלאף מכשיר לא יהיה בתקופה הקרובה (או אף פעם) תמיכה בתפריט, רק תמיכה הפוכה לשמות השירים (שצריך במחשב להפוך את השם משמאל לימין)..

ולא.. אף אחד לא יודע מתי IRIVER יכניסו את התמיכה...

פורסם

באף מכשיר אין תמיכה מלאה, באלו שיש, יש תמיכה של עברית הפוכה (אתה צריך להפוך את שמות השירים לבד)....

בנגני FLASH ל IFP7XX יש תמיכה רשמית....

בנגני HD ל H3XX יש תמיכה לא רשמית (אתה יכול להוריד UPDATE שמישהו עשה, אולי בעתיד יהיה רשמי), וב H10 החדש יש תמיכה רשמית..

זה המצב למיטב זכרוני.

ממ רק רציתי לתקן אותך שיש לH10 תמיכה רשמית של עברית לא הפוכה ואתה רשמת שיש לה תמיכה רשמית הפוכה, מה שלא הגיוני אבל לא משנה.

פורסם

ויש לך הוכחה קונקרטית לזה ? (מעבר ל SCREENSHOT של התפריט שרואים שרשום שם HEBREW) ? כי לפי מה שאמרו פה לפני כמה ימים זה עברית הפוכה...

אם יש מידע רשמי אחר, אני אשמח לדעת...

פורסם

גם ב-H10 התפריטים לא יהיו בעברית

פורסם

מממ.. זה מה שהבנתי מדברי ארקדיה ודבורים בנושא בפורום של ארקדיה

וגם זה ממש לא נשמע הגיוני שחברה תוציא FIRMWARE רשמי של עברית הפוכה

ומי בדיוק אמר שזה עברית הפוכה ?

אני חושב שלא נדע לבטח עד שיצא איזה REVIEW על הH10 שמדבר על העברית או עד שמישהו באמת יקנה אותו ויספר לנו מה קורה איתו ..

פורסם

מממ.. זה מה שהבנתי מדברי ארקדיה ודבורים בנושא בפורום של ארקדיה

וגם זה ממש לא נשמע הגיוני שחברה תוציא FIRMWARE רשמי של עברית הפוכה

ומי בדיוק אמר שזה עברית הפוכה ?

אני חושב שלא נדע לבטח עד שיצא איזה REVIEW על הH10 שמדבר על העברית או עד שמישהו באמת יקנה אותו ויספר לנו מה קורה איתו ..

ראיתי את ה"דיונים" בפורומים שם... הם בעצם לא כתבו תשובה של ממש (ARCADIA).... גם באתר של המכשיר http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H103&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0

אצל ARCADIA לא מצויין כלום בנושא העברית....

חוקי ההגיון אומרים שזה עברית הפוכה.. אם היית מבין את כמות ההשקעה ורמת הרגרסיות ביציבות המכשיר שיכולה לנבוע מהוספה של תמיכה ב BIDI (שפות מימין לשמאל), הייתי מבין למה זה כזה קשה לעשות את זה. ולעובדה אף מכשיר היום לא תומך בשפות מימין לשמאל (שזה בעיקר ערבית ועברית).. אולי בעתיד כהם יחליטו שזה משתלם (כמות משתמשי העברית במכשיר הוא פחות מחצי אחוז מכלל המכירות שלהם, בעצם הרבה פחות מזה) אז יהיה שינוי במצב...

פורסם

יש מאיפה להוריד את הגירסא הלא רשמית של העברית ההופכה הזאת ל- H340?

פורסם

יש לי פה את ה- H340 של ידידה, לא ממש מכיר תמכשיר, כדאי לעדכן לעברית או שיכולות להיות בעיות עם זה?

ואם אני מעדכן ולא עובד משהו נגיד, תמיד אפשר לחזור למקורי והכל יעבוד טוב? או שאני יכול להרוס אותו לגמרי.. (יש לי קצת מושג שלא תבינו אותי לא נכון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים