פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אני רוצה לדעת ביותר פירוט אחד אומר לי שיש אבל בהפוך אחר אומר לי רק בשמות של שירים ובאתר אין שום גירסה חדשה לא מבין עזרה
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים באף מכשיר אין תמיכה מלאה, באלו שיש, יש תמיכה של עברית הפוכה (אתה צריך להפוך את שמות השירים לבד)....בנגני FLASH ל IFP7XX יש תמיכה רשמית....בנגני HD ל H3XX יש תמיכה לא רשמית (אתה יכול להוריד UPDATE שמישהו עשה, אולי בעתיד יהיה רשמי), וב H10 החדש יש תמיכה רשמית..זה המצב למיטב זכרוני.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים כן, זה המצבתיאורטית בעוד שבוע בדיוק (ב28 לחודש) אמורה לצאת התמיכה העברית הרשמית, אבל זה רק תאורטית...
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר זה אומר אוד שבוע בערך לערכתם תהיה תמיכה אם כן זה היה לתפריט או רק לרשימת שירים ?? ותודה לכולם שעזרו לי
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים אמרתי שלאף מכשיר לא יהיה בתקופה הקרובה (או אף פעם) תמיכה בתפריט, רק תמיכה הפוכה לשמות השירים (שצריך במחשב להפוך את השם משמאל לימין)..ולא.. אף אחד לא יודע מתי IRIVER יכניסו את התמיכה...
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים באף מכשיר אין תמיכה מלאה, באלו שיש, יש תמיכה של עברית הפוכה (אתה צריך להפוך את שמות השירים לבד)....בנגני FLASH ל IFP7XX יש תמיכה רשמית....בנגני HD ל H3XX יש תמיכה לא רשמית (אתה יכול להוריד UPDATE שמישהו עשה, אולי בעתיד יהיה רשמי), וב H10 החדש יש תמיכה רשמית..זה המצב למיטב זכרוני.ממ רק רציתי לתקן אותך שיש לH10 תמיכה רשמית של עברית לא הפוכה ואתה רשמת שיש לה תמיכה רשמית הפוכה, מה שלא הגיוני אבל לא משנה.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים ויש לך הוכחה קונקרטית לזה ? (מעבר ל SCREENSHOT של התפריט שרואים שרשום שם HEBREW) ? כי לפי מה שאמרו פה לפני כמה ימים זה עברית הפוכה...אם יש מידע רשמי אחר, אני אשמח לדעת...
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מממ.. זה מה שהבנתי מדברי ארקדיה ודבורים בנושא בפורום של ארקדיה וגם זה ממש לא נשמע הגיוני שחברה תוציא FIRMWARE רשמי של עברית הפוכה ומי בדיוק אמר שזה עברית הפוכה ?אני חושב שלא נדע לבטח עד שיצא איזה REVIEW על הH10 שמדבר על העברית או עד שמישהו באמת יקנה אותו ויספר לנו מה קורה איתו ..
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מממ.. זה מה שהבנתי מדברי ארקדיה ודבורים בנושא בפורום של ארקדיה וגם זה ממש לא נשמע הגיוני שחברה תוציא FIRMWARE רשמי של עברית הפוכה ומי בדיוק אמר שזה עברית הפוכה ?אני חושב שלא נדע לבטח עד שיצא איזה REVIEW על הH10 שמדבר על העברית או עד שמישהו באמת יקנה אותו ויספר לנו מה קורה איתו .. ראיתי את ה"דיונים" בפורומים שם... הם בעצם לא כתבו תשובה של ממש (ARCADIA).... גם באתר של המכשיר http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H103&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0אצל ARCADIA לא מצויין כלום בנושא העברית....חוקי ההגיון אומרים שזה עברית הפוכה.. אם היית מבין את כמות ההשקעה ורמת הרגרסיות ביציבות המכשיר שיכולה לנבוע מהוספה של תמיכה ב BIDI (שפות מימין לשמאל), הייתי מבין למה זה כזה קשה לעשות את זה. ולעובדה אף מכשיר היום לא תומך בשפות מימין לשמאל (שזה בעיקר ערבית ועברית).. אולי בעתיד כהם יחליטו שזה משתלם (כמות משתמשי העברית במכשיר הוא פחות מחצי אחוז מכלל המכירות שלהם, בעצם הרבה פחות מזה) אז יהיה שינוי במצב...
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים למכשירי H3XXX בגירסה האירופאית:http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=download&id=299וH3XXX בגירסה האמריקאית:http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=download&id=300
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים יש לי פה את ה- H340 של ידידה, לא ממש מכיר תמכשיר, כדאי לעדכן לעברית או שיכולות להיות בעיות עם זה?ואם אני מעדכן ולא עובד משהו נגיד, תמיד אפשר לחזור למקורי והכל יעבוד טוב? או שאני יכול להרוס אותו לגמרי.. (יש לי קצת מושג שלא תבינו אותי לא נכון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.