עבור לתוכן

בעייה עם כרטיס מסך חדש (gt 6600)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה.אמנם אני חושב שאני יודע את התשובה אבל אני רוצה להיות בטוח.

GT6600 128 MB עדיף על ה6600 הרגיל 256 MB, נכון?

• תגובות 51
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהרבה.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לחברה, הם טוענים שזהו הכרטיס מסך שעליו סיכמנו.

הוא אומר שבכל מקרה 6600 הזה יותר טוב כי הוא בטכנולוגיה PCX והוא X16 ולעומת זאת הGT הוא X8 ווהוא שווה יותר מהGT.

יש לי לוח אם NFORCE 4 והוא מתאים לPCX ולא מתאים לGT (הוא טען שהGT שבארץ הם יותר ישנים מהרגיל PCX)

האם הוא שיקר לי או שזה נכון מה שהוא אמר?

האם יש איזו תוכנה לבדיקת הביצועים של הכרטיס? ככה אני יוכל לבדוק אם הכרטיס טוב או לא.

פורסם

בעייה עם כרטיס מסך חדש (gt 6600)

« שלח תגובה #32 בתאריך: היום בשעה 17:34:50 »

--------------------------------------------------------------------------------

התקשרתי לחברה, הם טוענים שזהו הכרטיס מסך שעליו סיכמנו.

הוא אומר שבכל מקרה 6600 הזה יותר טוב כי הוא בטכנולוגיה PCX והוא X16 ולעומת זאת הGT הוא X8 ווהוא שווה יותר מהGT.

יש לי לוח אם NFORCE 4 והוא מתאים לPCX ולא מתאים לGT (הוא טען שהGT שבארץ הם יותר ישנים מהרגיל PCX)

PCI-E לא מראה שום שיפור ביצועים על ה AGP, ו ה GT יותר חזק מה ה6600 הרגיל...

פורסם

משקרים לך בעניים אחי יש GT גם לAGP וגם לPCIX ודרך אגב הוא יצא קודם לPCIX אני לא האיתי מוותר בקלות כזאת בסך הכל מדובר בכרטיס מאוד יקר.

התוכנות שבהם אתה יעול לבדוק הם 3DMARK03\05 או AquaMark3 .

פורסם

אני חושב שהתבלבת או שהם התבלבלו ולא שמת לב שבחשבונית רשום 6600

כי ב980 שקל אין 6600GT

בגלל זה אמרתי שתצלם רגע את החשבונית ונהיה חכמים

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד כמה שאלות:

האם ה6600 הרגיל בגירסת PCI-X נופל בביצועים מGT 6600 AGP?

האם יש כרטיס 6600 PCI-X GT בארץ?

כמה אמור לעלות כרטיס מסך GT 6600 PCI-X?

פורסם

1. כן ה6600 הרגיל לPCIE פחות טוב מ6600GT לAGP.

2. כן.. יש בכל חנות רצינית 6600GT לPCIE, למעשה הוא הוכרז עוד לפני הAGP.

4. בסביבות ה1200 ש"ח.

פורסם

אני חושב שהתבלבת או שהם התבלבלו ולא שמת לב שבחשבונית רשום 6600

כי ב980 שקל אין 6600GT

בגלל זה אמרתי שתצלם רגע את החשבונית ונהיה חכמים

אם אכן שילמת 980 שקלים, החברה מצידה יכולה לטעון שנפלה טעות אבל בכל זאת צריכה להחליף לך כרטיס לדרישתך אך היא זכאית לדרוש את ההפרש לכרטיס ה-GT.

בעקרוןן הייתי ממליץ על GT למרות שיש לך 256 מ"ב ופשוט כי הכרטיס שלך לא תקין.

פורסם

מה ההבדל בין  6600gt agp*8 ל-6600gt pci-e,יש הבדל שמרגישים אותו?

פורסם
  • מחבר

כמה דברים...

דבר ראשון הכרטיס בינתיים כן תקין, כנראה שהייתה בעיה עם הדרייבר.

אני שלמתי על הכרטיס 980 ש"ח ככה שזה מעט מדי בשביל GT, אבל עדיין אני רוצה GT כי ככה רשום בחשבונית.

הסורק שלי עוד לא מחובר וזה לוקח זמן להתקין כי זה מכשיר משולב וצריך להגדיר בוא כל מיני דברים אז אני לא סורק תחשבונית, אבל רשום בה כפריט 4:

ASUS GeForce 6600GT PCX 256 MB +TV+DVI מחיר: 982.91.

עכשיו המצב די בעייתי כי רשום ליד הכרטיס שינוי, הוא אומר שהכוונה הייתה שהם מחליפים לי ל6600 , לעומת זאת גם יש שינוי ליד הלוח אם והמעבד ,והלוח אם והמעבד במפרט זה הם כבר המעודכנים למה שביקשתי. ככה שאני חשבתי שהשינוי הכוונה שהוחלף לי מ6600 GT AGP ל6600GT PCX כמו שכתוב.

פורסם

אז תשב ותחשוב מה היה כשקנית את המחשב... אם באמת הוא הסביר לך שהוא משנה את הכרטיס ל6600 רגיל ועל זה אתה משלם אז הם צודקים.

רק כדי לעשות קצת סדר:

כל 6600GT יותר טוב מ-6600 רגיל

ההבדלי ביצועי בין AGP ל-PCIe לא גדולים (אבל שים לב שאתה לא יכול לחבר אצלך כרטיס AGP אז זה לא משנה בכלל... אתה יכול לחבר רק PCIe)

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה אני חושב שהוא מנסה לעבוד עלי מכמה סיבות:

הוא אמר שהוא החליף ל6600 רגיל כי זה טכנולוגיה יותר חדישה(PCX) משל הGT הישן אבל בהזמנה רשום שהזמנתי GT 6600 PCX

כך שההחלפה לפי מה שהבנתי היא היא מGT 6600 AGP לGT 6600 PCX.

עוד דבר זה שהוא אמר זה שה6600 הרגיל PCX, יותר טוב מ6600 GT AGP, זאת אולי לא רמאות, אולי הוא פשוט לא מבין בזה.

דבר אחרון, הוא אמר  שהוא נתן לי 6600 במחיר של מה שהיה אמור לעלות הGT 6600 AGP ושזה לטובתי כי ה6600 PCX יותר יקר ולפי מה שאמרתם זה לא נכון.

אני מתכוון להתקשר אליו שוב מחר כדי שיחליף לי לGT.

גם בדקתי והכרטיס הוציא 1800 ב3D MARK שזה,תתקנו אותי אם אני טועה, מעט מאוד ביחד לGT.

פורסם

אני מאמין שבדקתה ב3DMARK 05 והכן זאת תוצאה מאוד נמוכה האתה אמור לקבל עם 6600GT תוצאה של 3000+ כשאפילו ה R9800PRO מוציא 2500+-

הכרטיס שלך מאוד חלש ולא שווה את הכסף שהשקעתה בו.

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה נוספת.

הכוונה בPCX היא לPCI-EXPRESS? כי זה מה שרשום בהזמנה...

אם לא, מה זאת הטכנולוגיה הזאת? משהו ישן? אם כן יש GT 6600 בטכנולוגיה הזאת? אם כן מה עדיף, הGT 6600 מהטכנולוגיה הזאת, או ה6600 PCI-EXPRESS הרגיל?

אני שואל את זה בגלל משהו שקראתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים