עבור לתוכן

בעייה עם כרטיס מסך חדש (gt 6600)

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך GT 6600 256 MB התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב ואחרי זה ניסיתי את הדרייברים מהאתר של NVIDIA אבל הכרטיס עושה בעיות, מדי פעם יש טשטושים על המסך (בווינדווס), הפעלתי דום 3, משחק שהוא אמור להריץ, והמשחק פשוט נראה נורא.

איך אני פוטר את הבעיה?(צירפתי תמונה מדום 3)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 51
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה לך קודם כרטיס ATI ? אם כן אז תוריד את DRIVER CLEANER ,תפעיל את המחשב למצב בטוח ותנקה את הדריברים של ATI כי זה יכול לקרות מהתנגשות של דריברים.

אם זה לא דריברים אז יכול להיות שהספק כח שלך לא מצליח להחזיק את הכרטיס או שהכרטיס תקול ...

פורסם

היה לך קודם כרטיס ATI ? אם כן אז תוריד את DRIVER CLEANER ,תפעיל את המחשב למצב בטוח ותנקה את הדריברים של ATI  כי זה יכול לקרות מהתנגשות של דריברים.

אם זה לא דריברים אז יכול להיות שהספק כח שלך לא מצליח להחזיק את הכרטיס או שהכרטיס תקול ...

הוא קנה מחשב חדש יחד עם הכרטיס הזה איך יהיה לו דריברים של ATI

תנסה למחוק את הדרייברים ולהתקין מחדש

מה הספק שלך?

או שתלך לחנות שקנית

פורסם
  • מחבר

בטוח שהבעיה היא לא עם ATI כי המחשב חדש, גם הבעיה היא לא עם הספק כח כי יש לי ספק של 520 W שזה אפילו מוגזם, אבל בטוח יש לכרטיס מסך מספיק כח.

יש שתי בעיות שחשבתי שאולי הן הבעיה: אולי התקנתי כמה דריברים ויש כפילות?אני אנסה למחוק לגמרי ואז להתקין מחדש...

עוד דבר, על האריזה אמור להיות רשום GT?

כי רשום רק GEFORCE 6600...אני פשוט רוצה להיות בטוח שלא עבדו עליי בחנות.

אם אתה יודעים אם יש איזה דריבר מעודכן מתאים תביאו לינק בבקשה.

הבעיה יכולה להיות בתאימות הכרטיס מסך, עם המסך, או שאין כזה דבר?

פורסם

1. כן--> צריך להיות רשום על האריזה שזה GT! (אלא אם כן זה OEM ולא RETAIL).

2. תנסה להתקין את הדרברים שלך הלוח אם.

3. לא יכול להיות כפילות של דריברים, אם אתה מתקין אחד אחר כאשר יש לך כבר קודם על המחשב, הוא ידרוס אותו.

4. לפי השחתת התמונה שהבאת, אני כמעט בטוח שהליבה או הזיכרון פגומים.

פורסם
  • מחבר

התקנתי את כל מה שיש בכרטיס של הלוח אם, מה עוד אפשר לעשות???

לפנות לחנות שמכרה לי?

הנה עוד תמונה לדוגמה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תבדוק אוליי מי שחיבר את המחשב שכח לחבר את המולקס חשמל לכרטיס... אם זאת לא הבעיה אז לדעתי הכרטיס תקול...

פורסם

500W או 600W זה לא משנה אם זה ספק ג'נרי, הוא ממילא לא יספק את כל מה שרשום עליו וג'נרי ממש לא מומלץ עם כרטיס כזה.

בדוק שהוא יושב טוב על הסלוט ו..

תבדוק אוליי מי שחיבר את המחשב שכח לחבר את המולקס חשמל לכרטיס... אם זאת לא הבעיה אז לדעתי הכרטיס תקול...

פורסם

נראה כמו פייפ ליינס דפוקים, לגמרי...

פורסם

תחלליף ספק מהר מהר

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להסביר לי מה הבעיה עם הספק?

קניתי מארז עם הספק מתח והוא עלה הרבה כסף, אני צריך סיבה טובה כדי להחליף אותו

פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים שזו לא בעיה עם הדרייברים?

אם יש לי אחריות על המחשב, אז החברה חייבת לתקן את הבעיה הזאת נכון?

פורסם

לפני כל דבר שאתה עושה, דבר עם החנות, אם קנית מחשב חדש חייב להיות לך אחריות לתקינות של החומרה ברגע הקנייה!

יכול להיות שזה הספק, אבל לא מתחייב בכלל (500 וואט זה מספיק, גם עם ג'נרי).

יכול להיות גם הקירור על הכרטיס או אוורור המארז.

יכול להיות ספיציפי הדרייברים שלך (תנסה גרסא אחרת של פורסווייר מהאתר של נווידיה או סתם התקנה מחדש).

יכול להיות סתם דגם תקול.

נ.ב. - אל תכניס פוסט פעמיים רצוף, זה גורם ל"הקפצה", קח כמה דקות ותקרא את החוקים של הפורום ופעם הבאה תשתמש בכפתור "עריכה".

פורסם

אלה ארטיפקטים - שגיאות בתהליך רינדור הסצנה בכ. המסך, הדברים האלה נובעים בעקר משני סיבות עקריות.

1) כרטיס תקול

2) כרטיס שמורץ בצורה לא יציבה, סביבה חמה מידי, מהירויות שעון גבוהות, זרם לא יציב.

בדרך כלל כאשר מדובר בכרטיס חדש זאת תקלה בכרטיס, אולם כדאי גם שתבדוק האם הכרטיס מחובר לספק, ואת תקינות הספק במקרה שהאחריות עליהם לא חלה באותה חנות שבה נקנה הכרטיס. אם המחשב על כל חלקיו נקנה בחנות מסויימת, והוא תחת אחריות מלאה, תלך לחנות ותתן להם לשבור את הראש על זה, היבואן בדרך כלל מאוד חשדן כאשר מדובר על תקלה מידית ברכיבים, וככל שתתעסק עם זה פחות כך יהיה טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה

בכל מקרה אני חושב שאני אקח את המחשב לחנות...

גם גיליתי שתמיד שאני לוחץ על התחל זה עושה את הצבעים המוזרים האלה....מוזר.

בקשר לדרייברים, ניסיתי כבר 3 שונים ואף אחד מהם לא עזר.

נראה לי שאני אבדוק גם מחר את המחשב, הוא יתקרר בלילה ואם עדיין תהיה בעיה, אני אדע שהבעיה היא לא של חום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים